Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su vaisinėmis rūgštimis

QUOTE(susidomejus @ 2010 04 06, 09:35)
Ar jus pastoviai naudojate  priemones su rugstimis ar su pertraukomis?

Prausikli naudoju pastoviai,o Neostratos ultra smoothing lotion dabar nebenaudoju,kol sauletas periodas,taip pat nenaudoju,kai labai atsala orai, nes rausta oda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 04 06, 09:35)
Ar jus pastoviai naudojate  priemones su rugstimis ar su pertraukomis?

Pradejau naudoti sausio men, tai iki siol naudoju pastoviai. Ryte ir vakare prausiklis, nakciai - pigmentines demes balinantis kremas. Nelabai daug jau jo liko, tai greiciausiai keisiu i kazkoki kita produkta nakciai. O diena naudoju saules apsauga.
Atsakyti
As nuo ryt pradedu rugstines proceduras. Po 60 Lt (ne Vilnius). Pries kokius 10 metu naudojau Neostrata su rugstim.. buvo labai labai neblogai thumbup.gif reik gristi prie jos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 04 06, 11:07)
Prausikli naudoju pastoviai,o Neostratos ultra smoothing lotion dabar nebenaudoju,kol sauletas periodas,taip pat nenaudoju,kai labai atsala orai, nes rausta oda smile.gif

QUOTE(Klajone @ 2010 04 06, 13:05)
Pradejau naudoti sausio men, tai iki siol naudoju pastoviai. Ryte ir vakare prausiklis, nakciai - pigmentines demes balinantis kremas. Nelabai daug jau jo liko, tai greiciausiai keisiu i kazkoki kita produkta nakciai. O diena naudoju saules apsauga.

aisku, aciu 4u.gif
Bet jeigu kremukai su SPF tai turbut galima naudoti ir vasara g.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 04 06, 16:42)
aisku, aciu  4u.gif
Bet jeigu kremukai su SPF tai turbut galima naudoti ir vasara  g.gif

Galima, bet BUTINAI turi buti kremai su kuo didesne SPF apsauga. Ir sauletuoju periodu kosmetika su rugstimis reiketu naudoti nakciai. Toks dermatologes ir vaistininkes komentaras.
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2010 04 06, 16:49)
Galima, bet BUTINAI turi buti kremai su kuo didesne SPF apsauga. Ir sauletuoju periodu kosmetika su rugstimis reiketu naudoti nakciai. Toks dermatologes ir vaistininkes komentaras.

Patikima SPF apsauga nuo 15 prasideda, aš tokią visą laiką naudojau, taip pat ir rūgštis (vakarais), viskas ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2010 04 06, 15:49)

Man tą su rūgšimis Neostrata Oil Free SPF 15 (kur iš tavęs perpirkau) , parinko Sugiharos kosmetologė būtent vasarai dienai. O jos kompetencija neabejoju.
Tiesiog SPF turi būti ne mažiau 15 (gali, žinoma, būti ir daugiau). Ir jau rūgšt. valymų vasarą bei vėlyvą pavasarį daryti negalima. O rūgšt. kosmetiką, jei naudoti ją su apsauga, naudoti galima. Na nežinau apie labai stipraus procento rūgšt. produktus, bet tokius juk gydytojas ar kosmetologas ir parenka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 06 balandžio 2010 - 18:30
QUOTE(Ingėnas @ 2010 04 06, 19:29)
Man tą su rūgšimis Neostrata Oil Free SPF 15 (kur iš tavęs perpirkau) , parinko Sugiharos kosmetologė būtent vasarai dienai. O jos  kompetencija neabejoju.
Tiesiog SPF turi būti ne mažiau 15 (gali, žinoma, būti ir daugiau). Ir jau rūgšt. valymų vasarą bei vėlyvą pavasarį daryti negalima. O rūgšt. kosmetiką, jei naudoti ją su apsauga, naudoti  galima. Na nežinau apie labai stipraus procento rūgšt.  produktus, bet tokius juk gydytojas ar kosmetologas ir parenka.

Man irgi sake, kad tas oil free tinkamas diena vasara, butent del to, kad su spf drinks_cheers.gif Poryt einu daryt 4 rugstine procedura, turetu deti 70% rugsti. Ziuresim, ka darysim toliau. Bet as manau, kad dar bent karta ar du eisiu (2-3 sav intervalais). O del tu proceduru sauletuoju periodu,as manau nuo situacijos priklauso. Na jei nera kitos iseities tureti sveika veida, jei tik rugstys padeda, tai ka daryt? Tada viskas, ka padarai iki vasaros, nueina suniui ant uodegos doh.gif

O tinka irpatinka tau tas oil free dabar?
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2010 04 06, 19:41)
Man irgi sake, kad tas oil free tinkamas diena vasara, butent del to, kad su spf  drinks_cheers.gif  Poryt einu daryt 4 rugstine procedura, turetu deti 70% rugsti. Ziuresim, ka darysim toliau. Bet as manau, kad dar bent karta ar du eisiu (2-3 sav intervalais). O del tu proceduru sauletuoju periodu,as manau nuo situacijos priklauso. Na jei nera kitos iseities tureti sveika veida, jei tik rugstys padeda, tai ka daryt? Tada viskas, ka padarai iki vasaros, nueina suniui ant uodegos  doh.gif

O tinka irpatinka tau tas oil free dabar?

Na kol kas saulės nelabai dar yra. Bet nuo gegužės mėn. tai tikrai nerekomenduočiau daryti rūgšt. valymų. Arba bent labai labai saugotis nuo saulės po jų, bet kelias dienas namuose užsidariusi po valymo juk nesėdėsi mirksiukas.gif
Manau, kad tokių procedūrų petrauka saulėtuoju periodu nepagadins labai situacijos. O odos būklės palaikymui juk galima ir vasarą naudoti (protingai) nelabai stiprios koncentracijos rūgšt. produktus.

Dabar kitus kremus damšinėju mirksiukas.gif Jau gan senokai neturėjau su rūgštimis nieko bendro. Aš jį būtent vasarai ir pirkau. Atšylus orams mano oda labai pasikeičia į blogąją pusę doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 04 06, 20:50)
Na kol kas saulės nelabai dar yra. Bet nuo gegužės mėn. tai tikrai nerekomenduočiau daryti rūgšt. valymų. Arba bent labai labai saugotis nuo saulės po jų, bet kelias dienas namuose užsidariusi po valymo  juk nesėdėsi mirksiukas.gif

Jau turiu prisinesus meginuku su SPF 50+ smile.gif O sauletuoju periodu po proceduros taip ir yra: 2-3 dienas JOKIOS saules, o paskui didelis spf. Bet kai nuo ryto iki vakaro darbe sedi... O dar ir pavasaris-vasara pas mus tokie, kad istisai lyja. Na ziuresim, kad gyd sakys smile.gif

Prie to pacio noriu paklausti, gal zinote ar isbandete koki krema su dideliu spf, kuris butu tinkamas kaip makiazo pagrindas po krempudra? Dabar esu ieskojimu kelyje doh.gif Jau atsibodo pinigus metyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klajone: 06 balandžio 2010 - 20:00
QUOTE(Klajone @ 2010 04 06, 19:54)
Prie to pacio noriu paklausti, gal zinote ar isbandete koki krema su dideliu spf, kuris butu tinkamas kaip makiazo pagrindas po krempudra? Dabar esu ieskojimu kelyje  doh.gif  Jau atsibodo pinigus metyt  doh.gif

Pasakysiu atvirai- ta nuolatinė kremų su gan dideliu SPF paeiška mane ir atbaidė nuo rūgšt. procedūrų ir produktų cool.gif Kai pati jų ieškojau, pasirodė, kad labai maža tokių ieškomų kremų pasiūla (bent tokia buvo prieš kokius 3 m.) doh.gif O dar turint omeny, kad mano oda linkusi į spuogus, bėrimus, jautri ir įnoringa unsure.gif
Pagalvojau, tuomet, kad gal bus mažiau problemų, jei nebenaudosiu rūgšt. produktų blush2.gif Tada nereiks didelės apsaugos naudoti ir ieškoti.

Mačiau Bioderma temoje kaip tik merginos dabar aptarinėja priemones su didele SPF. Pasižiūrinėk, gal rasi ten sau info mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 04 06, 21:09)

Mačiau Bioderma temoje kaip tik merginos dabar aptarinėja priemones su didele SPF. Pasižiūrinėk, gal rasi ten sau info mirksiukas.gif

Esme ta, kad rinkdamasi vien saules krema nebuciau isranki. Nes jei vien apsaugai nuo saules, tai renkuosi kad butu man malonus, gerai teptusi, maloniai gultu ant veido. Turiu meginuka Iwostin saules kremo - visai nieko. Turiu Norevos meginuka - irgi patinka. Bet va kai reikia kasdien krempudra naudot doh.gif Tai blizga, tai susoka gumulais, tai negraziai atrodo. Atradau toki dalyka - makiazo baze su spf 50+ (Make up for ever firmos). Tai dabar sprendziu: ar dar ieskoti spec kremo, ar geriau naudoti iprasta megiama drekinamaji krema ir tepti baze su spf 50+. Jauciu pirksiu baze, tai 2 zuikius nusausiu: ir saules apsauga didele, ir makiazas guls geriau ( nu bent turetu pagal paskirti) ax.gif
Atsakyti