Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su vaisinėmis rūgštimis

QUOTE(Ingėnas @ 2010 03 15, 16:10)
Būtent šitą ir turėjau omeny drinks_cheers.gif Gan neblogas priduktas thumbup.gif

Man jis kaip tik labai schmoll.gif Pabaigus bandysiu keisti i balinamaji geli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2010 03 15, 18:09)
Oil free nebandziau, bet reikes paprasyti dermatologes meginuku, nes ne viena apie ji gerai atsiliepia. Tik ar nesausins odos? Nes  mano oda normali.
Naudoju ji 2 men, tepuosi nakciai. Sunku pasakyt, kas labiausiai padejo, nes per visa sita laika dariausi 4 vakuuminius veido valymus, dabar einu i rugstinius valymus (2 jau buvau), naudoju Neostratos prausikli. Likusios kosmetikos nepakeiciau, bet kai pabaigsiu, noriu pereit prie rugstines. Man per tuos 2 men veidas labai pagerejo  thumbup.gif  (like raudonos/melynos demes po spuogu). Noretusi aisku greiciau, bet reikia kantrybes  rolleyes.gif

Na, nemanau, kad turėtų sausinti, kaip tik tai drėkinamasis losjonas, tik be riebalų, skirtas problemiškai odai. Įsigijau jį ir dėl SPF, kuris būtinas šiltajam metų sezonui ir dar ypač po rūgščių, bet kol kas nebandžiau.
Kuo skiriasi vakuuminis veido valymas? Ar pastebėjot kokius pokyčius? Palygėjo odos paviršius? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Klajone @ 2010 03 15, 18:25)
Man jis kaip tik labai  schmoll.gif  Pabaigus bandysiu keisti i balinamaji geli  ax.gif

Dėl ko netiko? g.gif
Balinamasis gelis atrodo pakankamai stiprus produktas artėjančiam saulėtam pavasariui tepti dienai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 03 15, 16:31)
Kuo skiriasi vakuuminis veido valymas? Ar pastebėjot kokius pokyčius? Palygėjo odos paviršius? smile.gif
Papildyta:

Vakuumini veido valyma daro kosmetologe. Tai panasiai kaip masazas vakuumu - isjudinami giluminiai sluoksniai, gerinamas limfos nutekejimas (tinka kai kamuoja giluminiai spuogai), ultragarsu i oda ivedamos veikliosios medziagos. Ir dermatologe ir kosmetologe sake kad su tokiom odos problemom mate geru rezultatu, darant siuos valymus. Pati akivaizdziai pastebejau nauda, kai nuejau i valyma su bekylanciu skauduliu ant zando, o po proceduros jo tiesiog nebeliko  bigsmile.gif  Toks jausmas, lyg issivaiksciojo  thumbup.gif

Dėl ko netiko? g.gif
Balinamasis gelis atrodo pakankamai stiprus produktas artėjančiam saulėtam pavasariui tepti dienai  g.gif

Ne tai, kad netiko, bet nepatiko. Dermatologe liepe ji naudot ryte (vasario men), ant virsaus pudra. Bet vaizdas buvo tai blink.gif Kadangi kremas nesusigeria, pudra negula, paskui pradeda luptis kartu su kremui, fuij. Tada pradejau ji teptis nakciai, o diena - savo iprastus kremus. Balinamaji geli jei bandysiu, tai tepsiu zinoma nakciai. Bet gal malonesnis naudojimas jo bus smile.gif Nes kremas tai dar ir smirda man baisiai doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2010 03 15, 16:25)
Man jis kaip tik labai  schmoll.gif  Pabaigus bandysiu keisti i balinamaji geli  ax.gif

Tai gal ne taip supratot smile.gif Aš turėjau omeny, kad man patiko "Neostrata Oil Free Lotion SPF15". O balinamųjų nei kremų, nei losjonų nebandžiusi .
Kadangi aš krempudrų nenaudoju kasdien, tai man tas Oil Free Lotion tikrai tiko šiltuoju sezonu: gerai įsigerdavo, padrėkindavo kiek reikia, plius apsauga.
O nakčiai su apsauga SPF kremas tikrai nereikalingas.
Beje, jei naudoti Exuviance krempudrą, ji jau su SPF15 ir yra gydomoji, ne tik kaip dekoratyvinis produktas. Tai galbūt užtektų dienai vien krempudros. Jei oda nėra labai sausa.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 03 15, 19:08)
Beje, jei naudoti Exuviance krempudrą, ji jau su SPF15  ir yra gydomoji, ne tik kaip dekoratyvinis produktas. Tai galbūt užtektų dienai vien krempudros. Jei oda nėra labai sausa.

Nekemšančių pudrų temoj paskaitykit - pakeitė tos"Exuviance" pudros sudėtį ir kemša dabar visoms unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 03 15, 17:13)
Nekemšančių pudrų temoj paskaitykit - pakeitė tos"Exuviance" pudros sudėtį ir kemša dabar visoms unsure.gif

Vajej blink.gif doh.gif doh.gif
O pas mane ji lyg ir naujoje pakuotėje kaip tik (bent dėžutė kitaip atrodo), tik dar nepradėta. Nuliūdinai g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 03 15, 18:24)
Vajej blink.gif  doh.gif  doh.gif
O pas mane ji lyg ir naujoje pakuotėje kaip tik (bent dėžutė kitaip atrodo), tik dar nepradėta. Nuliūdinai g.gif  doh.gif

pritarsiu - tikrai kemsa. Turbut nuo tada kai nauja pakuote atsirado.
Atsakyti
QUOTE(Ai neskauda @ 2010 03 15, 18:02)
pritarsiu - tikrai kemsa. Turbut nuo tada kai nauja pakuote atsirado.

Bet nesuprantu, kodėl reikėjo tą produktą šitaip sugadinti g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 03 15, 17:08)
Tai gal ne taip supratot smile.gif  Aš turėjau omeny, kad man patiko "Neostrata Oil Free Lotion SPF15".

Aha, nesusikalbejom biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, gal žinote kiek kainuoja rūgštinis veido valymas (Kauno salonuose)? Iš manęs ima 90lt, o reikalingos 4 procedūros, man atrodo brangu unsure.gif Ar aš klystu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2010 03 22, 23:22)
Merginos, gal kuri naudojate stai toki prausikli:

user posted image

Baiginejasi mano prausiklis su PHA 4, galvoju pereiti prie sito. Bet nei vaistinej, nei dermatologe neturi meginuku. Buciau dekinga, jei kuri galetumet parduoti nedideli kieki pabandyti porai kartu  4u.gif  Parasykit i az, pleeeease  biggrin.gif

Jusu turimas prausiklis toks: http://www.skinstore...ialCleanser.jpg ? Jei taip,tai jis laabai silpnas,ir jei jums tiko,tai tas kitas,kur pateiket nuotraukoj tikrai bus per stiprus,ar tik ne aha20 raso(nelabai iziuriu nuotraukoj)?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 03 24, 21:42)
Jusu turimas prausiklis toks: http://www.skinstore...ialCleanser.jpg ? Jei taip,tai jis laabai silpnas,ir jei jums tiko,tai tas kitas,kur pateiket nuotraukoj tikrai bus per stiprus,ar tik ne aha20 raso(nelabai iziuriu nuotraukoj)?

Aha, man irgi užkliuvo akis, kad jei AHA20, tai jis laabai stiprus, be kosmetologės rekomendacijos pati tokio nesiryžsčiau bandyti.
Atsakyti