ne anksčiau nei po poros savaičių, o dar geriau - niekada
Sveikos, galbut galetumet patarti, ant koju iauginejo plaukai, tas vietas spaudinedavau, kartais taip isspausdavau, kad net zaizdeles susidarydavo, jau ilga laika bandau nespaudinet, bet laba sunkiai istveriu. Blauzdos tikrai nera labai grazios, plemuotos tamsiomis demelemis, karta i savaite vaikscioju i soliariuma, maniau, kad padeda tad demeles sumazinti, bet dabar atrodo, kad tik bloga poveiki daro... Gal ka patartumet? Gal kokia kosmetika tiktu su vaisinemis rusgtimis? Kazin ar iseis issinaikinti plemus?
QUOTE(gaaabriele @ 2010 02 17, 19:07)
Sveikos, galbut galetumet patarti, ant koju iauginejo plaukai, tas vietas spaudinedavau, kartais taip isspausdavau, kad net zaizdeles susidarydavo, jau ilga laika bandau nespaudinet, bet laba sunkiai istveriu. Blauzdos tikrai nera labai grazios, plemuotos tamsiomis demelemis, karta i savaite vaikscioju i soliariuma, maniau, kad padeda tad demeles sumazinti, bet dabar atrodo, kad tik bloga poveiki daro... Gal ka patartumet? Gal kokia kosmetika tiktu su vaisinemis rusgtimis? Kazin ar iseis issinaikinti plemus?
Pirma, rūgštys ir soliariumai nedraugauja.
Antra, rūgštys gali padėti, bet nebūtinai. Dėmelės gali išnykti ir savaime, o viskas kartais ir porą metų užtrunka
QUOTE(velniukaz @ 2010 01 25, 22:02)
O Neostrata tai visose Eurovaistinėse turi būti - vienas iš plačiausiai parduodamų produktų.
Gal kartais kas žinot, ar labai skiriasi Neostratos kainos Eurovaistinėse ir Sugiharoj? Pastarosios puslapy kainos yra, o Eurovaistinėse aš kažkaip visai nesilankau, labai man jos nepakeliui
Sveikos
Gal galit pasiulyti gera kosmetologe Klaipedoje, kuri valo veida su rugstimi?
Gal galit pasiulyti gera kosmetologe Klaipedoje, kuri valo veida su rugstimi?
As gydymo tikslais naudoju Neostratos prausikli, balinamaji krema, taip pat teko bandyti Ultra smoothing krema, ypac drekinamaji krema. Kaip gydomosios priemones - manau puikiai atlieka savo funkcija. Bet as jas galiu teptis tik nakciai, nes visi mano bandyti kremai isties bjaurus Nesusigeria, palieka ant veido plevele, kuri sudziusta ir patrynus nusilupa baltom drozlem O kol sudziusta, veidas atrodo kaip vasku nuteptas.
Sakykit, ar yra normaliu neostratos kremu, kurie normaliai susigeria, ir juos galima naudoti ryte kaip eilini krema, tepti krempudra ir pan? Nes kai gydytoja liepe balinamaji krema naudoti ryte ir tepti krempudra, tai atrodziau Visa krempudra nusilupo nuo veido kartu su sudziuvusia kremo plevele
Sakykit, ar yra normaliu neostratos kremu, kurie normaliai susigeria, ir juos galima naudoti ryte kaip eilini krema, tepti krempudra ir pan? Nes kai gydytoja liepe balinamaji krema naudoti ryte ir tepti krempudra, tai atrodziau Visa krempudra nusilupo nuo veido kartu su sudziuvusia kremo plevele
QUOTE(Klajone @ 2010 03 15, 13:08)
Tikrai yra. Pvz. esu turėjusi Neostrata kremą gelį oil free su SPF15, labai lengvai susigerdavo (neretai matau SM jo nuotraukas prie pirkinių, reiškia, nemažai kas jį irgi naudoja).
O gydymui man vsigi labiau patiko Neostrata Exuviance serija, turėjau iš jos naktinį (berods atstatomąjį) kremą , toniką , prausiklį. Kažkokį dar kremą dieninį Exuviance esu turėjusi, bet jau nepamenu.
Ir labai gera Exuviance krempudra
O ka daryti vasara, kai rugstine kosmetika ir reguliarios rugstines proceduros tiesiog butinos normaliai odos buklei, del spuogu, o vasara jos naudoti kaip ir negalima? Ar galima, jei naudojama apsauga su SPF?
QUOTE(Klajone @ 2010 03 15, 14:37)
O ka daryti vasara, kai rugstine kosmetika ir reguliarios rugstines proceduros tiesiog butinos normaliai odos buklei, del spuogu, o vasara jos naudoti kaip ir negalima? Ar galima, jei naudojama apsauga su SPF?
Naudoti galima, bet SPF apsauga būtina. Nors ir šiaip ji visada gerai
QUOTE(Musinukė @ 2010 02 20, 13:25)
Gal kartais kas žinot, ar labai skiriasi Neostratos kainos Eurovaistinėse ir Sugiharoj? Pastarosios puslapy kainos yra, o Eurovaistinėse aš kažkaip visai nesilankau, labai man jos nepakeliui
Kiek žiūrėjau, tai kainos daugiau mažiau panašios, tik kad "Sugiharoj" nuolaidų nemažų atskiriems produktams karts nuo karto būna, o ir šiuo metu savaitgaliais "Sugiharos SPA" "Akropoly" visai kosmetikai -15%.
Papildyta:
QUOTE(Klajone @ 2010 03 15, 15:08)
Nebandėt "Neostrata Oil Free Lotion SPF15"?
O apie kokį balinamąjį kremą rašėt? Ar padėjo?
QUOTE(Victorious @ 2010 03 15, 15:56)
Oil free nebandziau, bet reikes paprasyti dermatologes meginuku, nes ne viena apie ji gerai atsiliepia. Tik ar nesausins odos? Nes mano oda normali.
O kalbejau apie Brightening cream SPF 15, va toki:
Naudoju ji 2 men, tepuosi nakciai. Sunku pasakyt, kas labiausiai padejo, nes per visa sita laika dariausi 4 vakuuminius veido valymus, dabar einu i rugstinius valymus (2 jau buvau), naudoju Neostratos prausikli. Likusios kosmetikos nepakeiciau, bet kai pabaigsiu, noriu pereit prie rugstines. Man per tuos 2 men veidas labai pagerejo (like raudonos/melynos demes po spuogu). Noretusi aisku greiciau, bet reikia kantrybes
QUOTE(Klajone @ 2010 03 15, 14:37)
Man atrodo, kad rūgšt. kosmetiką, jei stipriai nesideginti, nevažiuoti į šiltuosius kraštus, tikrai galima naaudoti. Šį tą pati naudodavau.
Bet va valymų rūgštinių tai vasarą tikrai nerekomenduojama
QUOTE(Victorious @ 2010 03 15, 15:56)
Būtent šitą ir turėjau omeny Gan neblogas priduktas