Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su vaisinėmis rūgštimis

QUOTE(kucci_kucci @ 2009 12 20, 09:42)
o tas dr.wolff kremas tikrai 80lt. kainuoja???

gali ir daugiau kainuot. ziurint koki ir kur pirksi, as tarkim uz 95 lt 10%AHA radus buvau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joguste: 29 gruodžio 2009 - 18:41
O jei ant produkto raso,kad sudetyje yra AHA rugsciu,bet neraso procentu kiek,tai kiek ten ju gali buti? Tikriausiai labai mazas kiekis,kad net neraso? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 12 29, 19:37)
O jei ant produkto raso,kad sudetyje yra AHA rugsciu,bet neraso procentu kiek,tai kiek ten ju gali buti? Tikriausiai labai mazas kiekis,kad net neraso? g.gif

tikrai taip.
Atsakyti
g.gif niekada apie tai negirdejus
Atsakyti
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 16, 00:23)
g.gif niekada apie tai negirdejus

apie ką?
Atsakyti
As isigyjau pabandymui sveitiklio su AHA 4u.gif firma italu Benexere bigsmile.gif kai kosmetologe dar sveitima su siuo sveitikliu labai patiko.. gal kas naudojat? 4u.gif
Atsakyti
Su vaisinėm rūgštim naudojau kremus, kai "tvarkiausi" su kosmetologės pagalba savo veidą. Kai susitvarkiau - naudoju bele ką ir man gerai.
Iš kremų su rūgštimis naudojau Natinuel, Neoglis ir Neostrata. Labiausiai vis dėl to patiko Natinuel, - efektas iškart pasimatė ir veidas toks standesnis pasidarė.
Neoglis kažkaip nelabai man, nors šiaip gera firma. Gal nenutaikiau tinkamo kremo, nežinau. g.gif O Neostrata tai visose Eurovaistinėse turi būti - vienas iš plačiausiai parduodamų produktų. Nieko, geras, kartas ir dabar dar nusiperku, nors problemų su oda kaip ir nėra.
Atsakyti
Bottega verde turi visą liniją su vaisių rūgštimis, bet neesu dar naudojus. Nors Italijoj apie ją gerai atsiliepia
Atsakyti
QUOTE(velniukaz @ 2010 01 25, 21:02)
Su vaisinėm rūgštim naudojau kremus, kai "tvarkiausi" su kosmetologės pagalba savo veidą. Kai susitvarkiau - naudoju bele ką ir man gerai.
Iš kremų su rūgštimis naudojau Natinuel, Neoglis ir Neostrata. Labiausiai vis dėl to patiko Natinuel, - efektas iškart pasimatė ir veidas toks standesnis pasidarė.
Neoglis kažkaip nelabai man, nors šiaip gera firma. Gal nenutaikiau tinkamo kremo, nežinau. g.gif  O Neostrata tai visose Eurovaistinėse turi būti - vienas iš plačiausiai parduodamų produktų. Nieko, geras, kartas ir dabar dar nusiperku, nors problemų su oda kaip ir nėra.

Neostratos dar yra linija Exuviance su PHA (polisacharidinėmis rūgštimis). Man jinai labiau patiko nei pati Neostrata. Tik va Exuviance Eurovaistinėje jau nėra, tik Grožio terapijos centre (Sugiharoje) .
Neoglis kažkada esu bandžiusi kremą, tai nepaliko įspūdžio, efekto nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 01 26, 16:05)
Neostratos dar yra linija Exuviance su PHA (polisacharidinėmis rūgštimis). Man jinai labiau patiko nei pati Neostrata. Tik va Exuviance Eurovaistinėje jau nėra, tik Grožio terapijos centre (Sugiharoje) .
Neoglis kažkada esu bandžiusi kremą, tai nepaliko įspūdžio, efekto nebuvo  schmoll.gif

O kuo skiriai PHA nuo AHA? blush2.gif

As naudoju Neostrata, bet poveikio ypatingo nepastebejau, gal daugiau laiko praeiti turi, nes naudoju nepilnai du menesius g.gif
Man vienas klausimas iskilo - ar naudojant rugstine kosmetika galima papildomai daryti pilingus ir deti kaukes?
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2010 01 26, 20:39)
O kuo skiriai PHA nuo AHA?  blush2.gif

As naudoju Neostrata, bet poveikio ypatingo nepastebejau, gal daugiau laiko praeiti turi, nes naudoju nepilnai du menesius  g.gif
Man vienas klausimas iskilo - ar naudojant rugstine kosmetika galima papildomai daryti pilingus ir deti kaukes?

Žiūriu parašiau nesąmonę blush2.gif Ne polisacharidinės rūgštys, o polihidroksilinės rūgštys. Kiek supratau, jos mažiau agresyvios nei AHA, mažiau dirgina jautrią odą.
O pasiskaityti galima čia: http://www.sugihara....ktai/exuviance/
Dėl pilingų nežinau, man nieko nesakė. Bet kadangi pas mane išsiplėtę kapiliarai ir jautri oda, man ir taip negalima pilingų su kietomis dalelėmis, tik emulsinius.
Kaukes tai manau , kad galima dėti. Bent neįsivaizduoju, kokia turėtų būti kaukė, kad kažkaip netinkamai sureaguotų su rūgštine kosmetika g.gif

Beje, jei kalbant apie Neostrata liniją, kiek supratau, ją visitik turėtų individualiai parinkti kosmetologas. Nebent naudoti su pačiu mažiausiu rūgščių procentu (bet gal būtent jums tas procentas ir per mažas, jei nėra poveikio). Apie tai kažkada kaip tik buvo diskutuota SM (nežinau kokioje temoje, berods apie Neostrata kosmetiką) .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 26 sausio 2010 - 21:20
Kazin jei pasidarysiu veido valyma su rugstim, tai po kiek laiko galesiu jau apsilankyti soliariume?
Atsakyti