Šiandien ir aš pasidariau 1 kartą veido valymą su AHA rūštimis ir įsigijau Natinuel veido rausiklį, 8 proc. Stebėsiu veiduką
QUOTE(laureena @ 2008 03 02, 14:35)
As jau antrus metus darausi pas kosmetologe rustines proceduras. Bet tai nera pylingas. Is pradziu daromas giluminis veido valymas (cia pries darant rugstiniu procduru kursa), tada pilama ant veido rugstele, ji laikoma pora minuciu, tada nuvaloma, po to daromas veido masazas su tokiu kaip sviestu rugstiniu, o paciam gale rugstine kauke dedama. Viena procedura rezultatu neduoda, reikia kursa daryti, minimum 5, maximum 7, kas savaite po viena karta. Si procedura daroma ziema, kada neaktyvi saule. Man labai ji patinka, atsigauna oda, pranyksta spuogeliai, randeliai, pigmentines demeles. Del pylingo su AHA rugstim tai esu nusipirkus BIODROGA pylinga su granulem, ne pigus, bet geras:)
as irgi ejau visa kursa sia ziema rugstiniu kaukiu tik man pries ja nedarydavo veido valymo (turetu labai griauzti kai veidas ispaudinetas ) tik nuvalydavo veida ir uztepdavo rugsties, palaukdavo tik minute pirma karta is vis jokio grauzimo nejauciau nes turiu gan stora oda, o kitais siek tiek kai kur paperstejo seip labai patenkita esu dabar rezultatu
Papildyta:
QUOTE(pupune @ 2009 07 30, 18:32)
Šiandien ir aš pasidariau 1 kartą veido valymą su AHA rūštimis ir įsigijau Natinuel veido rausiklį, 8 proc. Stebėsiu veiduką
patarciau su rugstim dar palaukti rudens, nes darant visokias proceduras su rugstim vasara, kai saule yra aktyvi, gali issaukti pigmentines demes ant veido, gali atsirasti visokiu strasdaneliu ir ne tik
QUOTE(svetelis @ 2009 03 04, 21:49)
tos kurios naudojat priemones su bha nuo inkstiru, parasykit pavadinimus firmu? mano normali oda, bet T zona riebesne ir inkstiruota, noreciau panaudoti kazkokias priemones, bet nezinau nuo ko pradeti..patarkit
Sveikute
ta pati beda, bet naudoju is mat-chrono linijos produktus, riebiai ir probletiskai odai. Esu labai patenkinta, nes ten ieina salicilo rugstis ir ryziu pudra, kuri itin tinka t formai, neissausina skruostu
Sveikos,
Svarbiausia nepiknaudziauti kosmetinemis priemonemis su rugstimis, pradzioje bus viskas puiku, oda pagrazes, bet po kiek laiko odos pavirsius issauses ir atsitras kitu problemu. Su laiku nuo rugsciu(ypac stipriu 20proc.,40proc. oda isploneja, praranda elastinguma). O vasara apskritai nerekomenduojama, nes gali atsirasti pigmentines demes, jei ne dabar, tai veliau tai tikrai.......................
Geriausia pradeti naudoti nuo spalio iki vasario.
Svarbiausia nepiknaudziauti kosmetinemis priemonemis su rugstimis, pradzioje bus viskas puiku, oda pagrazes, bet po kiek laiko odos pavirsius issauses ir atsitras kitu problemu. Su laiku nuo rugsciu(ypac stipriu 20proc.,40proc. oda isploneja, praranda elastinguma). O vasara apskritai nerekomenduojama, nes gali atsirasti pigmentines demes, jei ne dabar, tai veliau tai tikrai.......................
Geriausia pradeti naudoti nuo spalio iki vasario.
QUOTE(pupune @ 2009 07 30, 19:32)
Man tai laaaabai patinka Natinuel kosmetika, irgi turiu prausikli, kremuka, ir dar odai labai faina fluidas ir gi su rugstim po fluido labai ligi oda. ie jei spuogiukas islidno uzgija greit.
esu naudojusi Dr. Wolff krema su vaisiu rugstimis, man tiko, pavalydavo nesvarumus, oda skaistesne
QUOTE(Maserati @ 2009 09 17, 14:19)
Gal kas galit pakomentuoti,kaip jums exuviance pudra? maciau atspalviu palete plati. Vaistininke sake,kad si pudra skirta riebesnei odai (klausiau, koks skirtumas nuo actipur pudros,tai actipur skirta spuoguotai odai).
Pastoviai naudoju kelias savaites. Gerai maskuoja, tik butinai gerai sudrekinta oda turi buti pries tepant, nes sausesnes vietas labai isryskina. Veidas nera negyvai matinis, toks sveikos spalvos, blizgesys tai gal po pusdienio pasirodo, bet ir tai priklauso nuo aplinkybiu (jei bunu neisvedintoje patalpoje ar siaip prastai jauciuos daug greciau blizget pradeda)
Del poru kimsimo nezinau. akivaizdziai nepastebejau, lyg nekemsa, nebent dar veliau pastebesiu
QUOTE(Ai neskauda @ 2009 12 20, 08:54)
Pastoviai naudoju kelias savaites. Gerai maskuoja, tik butinai gerai sudrekinta oda turi buti pries tepant, nes sausesnes vietas labai isryskina. Veidas nera negyvai matinis, toks sveikos spalvos, blizgesys tai gal po pusdienio pasirodo, bet ir tai priklauso nuo aplinkybiu
Del poru kimsimo nezinau. akivaizdziai nepastebejau, lyg nekemsa, nebent dar veliau pastebesiu
o kokia kainytė? sudominot
o tas dr.wolff kremas tikrai 80lt. kainuoja???
QUOTE(kucci_kucci @ 2009 12 20, 08:42)
o tas dr.wolff kremas tikrai 80lt. kainuoja???
Sio gamintojo visa produkcija brangi, vasara maciau tokia kaina, dabar turetu buti panasiai, jei ne daugiau..
O sakykite kiek tu rugstiniu proceduru reikia daryti ir kas kiek laiko.Jei dabar pradeciau darytis tai ar suspeciau iki vasario ar kada jau reikia baigti tas proceduras Kazkaip susigundziau ir as,o visai nebloga ir nebrangi rugstine kosmetika yra O.D.A firmos.Pirkau pas kosmetike.