Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su vaisinėmis rūgštimis

QUOTE(Elcia @ 2009 02 26, 00:14)
Kažkur 52 Lt jo kaina vaistinėse. Bet radau puslapi http://www.leguidesante.com/, tai ten daug pigiau, gal 30 Lt gaunasi. Tik neklausiau dar, ar tarpininkės priimtų iš ten užsakymą smile.gif

Paziurejau koks fainas puslapiukas..ir darphin priemones labai pigios blink.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2009 02 26, 13:51)

Tik neskubekit visko susipirkt išsiaiškinkit ar tikraijums to reik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laureena @ 2008 03 02, 15:35)
As jau antrus metus darausi pas kosmetologe rustines proceduras. Bet tai nera pylingas. Is pradziu daromas giluminis veido valymas (cia pries darant rugstiniu procduru kursa), tada pilama ant veido rugstele, ji laikoma pora minuciu, tada nuvaloma, po to daromas veido masazas su tokiu kaip sviestu rugstiniu, o paciam gale rugstine kauke dedama. Viena procedura rezultatu neduoda, reikia kursa daryti, minimum 5, maximum 7, kas savaite po viena karta. Si procedura daroma ziema, kada neaktyvi saule. Man labai ji patinka, atsigauna oda, pranyksta spuogeliai, randeliai, pigmentines demeles. Del pylingo su AHA rugstim tai esu nusipirkus BIODROGA pylinga su granulem, ne pigus, bet geras:)

AS TAIP PAT TOKIA DARAUSI.TIKRAI NEBLOGAI.TIK NERVINA,KAK DAZNOKAI REIKIA EIT. schmoll.gif BET AS EINU TADA KADA MANAU,KAD JAU REIKIA ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2009 02 26, 12:51)

Aha, liuks puslapis, ir pudros vichy ar 10 svarų kainuoja thumbup.gif Būtinai užsakysiu iš ten, tik gerai ALLUREs sako, kad stabdžius reikia turėt, ten visokio gėrio daugiau nei mano piniginė leidžia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2009 02 26, 12:51)

g.gif tikra tiesa...visai nebrangios
Atsakyti
QUOTE(Elcia @ 2009 02 26, 23:40)
Aha, liuks puslapis, ir pudros vichy ar 10 svarų kainuoja  thumbup.gif Būtinai užsakysiu iš ten, tik gerai ALLUREs sako, kad stabdžius reikia turėt, ten visokio gėrio daugiau nei mano piniginė leidžia  smile.gif

cia nelabai i tema diskutuoti apie sita puslapi, bet ar ten siuncia i Lt? ir tiesiog reikia kreditine tureti?
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2009 02 26, 23:44)
cia nelabai i tema diskutuoti apie sita puslapi, bet ar ten siuncia i Lt? ir tiesiog reikia kreditine tureti?

Tikrai ne į temą, bet kad jau užsivedėm... rolleyes.gif Teoriškai siunčia, bet kai įvedžiau savo adresą LT, parodė kad siuntimas gal 50 svarų išeina blink.gif O kai įvedžiau atsitiktinį UK adresą, tai gal 3 ar 4 svarai gaunas. Tai čia turbūt reikia per tarpininkes užsakinėti.
Atsakyti
[quote=Helly1,2008 11 14, 11:45]
Spiralė tikrai galėjo įtakoti spuogų atsiradimą - ten juk hormonai, gal jie tau netinkami, gal dozė netinkama. Pasitark su ginekologu.

Bet jei spirale nehormonine, tada nuo jos negaletu buti g.gif
Atsakyti
tos kurios naudojat priemones su bha nuo inkstiru, parasykit pavadinimus firmu? mano normali oda, bet T zona riebesne ir inkstiruota, noreciau panaudoti kazkokias priemones, bet nezinau nuo ko pradeti..patarkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rieshute @ 2005 08 13, 15:54)
sveikos, gal kas gali paaiskinti ka reishkia nekomedonines priemones?

tai reiskia kad tos priemones neuzkemsa poru ir leidzia odai kvepuoti.
Atsakyti
na as pastebejau, kad nemazai cia kosmetologiu renkasi smile.gif
labai smagu, kad galima sulaukti patarimu biggrin.gif
na ir as tuo pasinaudosiu...planuoju daryti procedura su AHA rugstimi, mano oda nera labai problemine, vienas kitas spuogelis, sia procedura noreciau pasidaryti del to, kad mano oda yra poreta, poros labai matomos, tad tikiuosi jos susitrauks ir sumazes.
Ar teisingas mano pasirinkimas?
ar tureciau rinktis kita prosedura? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(just...me @ 2009 06 10, 22:20)
na as pastebejau, kad nemazai cia kosmetologiu renkasi  smile.gif
labai smagu, kad galima sulaukti patarimu  biggrin.gif
na ir as tuo pasinaudosiu...planuoju daryti procedura su AHA rugstimi, mano oda nera labai problemine, vienas kitas spuogelis, sia procedura noreciau pasidaryti del to, kad mano oda yra poreta, poros labai matomos, tad tikiuosi jos susitrauks ir sumazes.
Ar teisingas mano pasirinkimas?
ar tureciau rinktis kita prosedura?  4u.gif

Labutis, as manau kad tu gerai pasirinkai, nes po AHA oda gerai valosi, tikrai sumazes tos poros, i dings tas vienas kitas spuogas , atsinaus oda smile.gif Nes pas mane ir poros matomos plius randai po spuogu.. as dariau kursa tai labai patenkinta likau, otrodo kad pas mane nauja oda. bet noriu dar gilesni rezultata tai rudini darisiu vel... biggrin.gif
Atsakyti