vaziuosiu 5dieny pas dermatologe savo tai ji man kazka rasys is rugsciu pries pylinga, kad oda priprastu prie rugsties, tai reiks del sito uzklaust, bet manau kad nera jokio skirtumo ar hyfac nusipirktum , gal net geriau butu nes sitam depiderm kaip uzmachiau 7 proc, o hyfac'e 12 ar 15 proc rugsties.
QUOTE(visiskai_rami @ 2005 03 21, 20:40)
vaziuosiu 5dieny pas dermatologe savo tai ji man kazka rasys is rugsciu pries pylinga, kad oda priprastu prie rugsties, tai reiks del sito uzklaust, bet manau kad nera jokio skirtumo ar hyfac nusipirktum , gal net geriau butu nes sitam depiderm kaip uzmachiau 7 proc, o hyfac'e 12 ar 15 proc rugsties.
Buciau labai dekinga , jei paklaustum del sito depiderm...
Nes man reikia panaikinti tik pavienes demeles...
Merginos, noreciau pasidalini. Jei pas ka nelabai dideles problemos, bet vis del to netobula, i riebalavimasi linkusi oda, maziukai spuoguciai, nelygumai, tai labai padeda VICHY firmos NORMADERm serija, ypac efektyvu visi 3 produktai: valiklis, tonikas ir kremas. Visa diena oda islieka matine, po menesio ikrai tampa svaresne, lygesne ir skaistesne
visiskai_rami, o kada tu galesi pranesti, ka kosmetologe sake ?
Nes kaip tik Eurovaistinese dabar nuolaidos visoms prekems esancioms pardavimo salese, tai nuolaidos 20%, tai but smagu jei uztaikyciau pigiau nusipirti ta emulsija...
P.S. apie nuolaidas galite pasiskaityti nuolaidu skyrelyje...
beje nuolaidos nuo 21d. iki 27d.
Nes kaip tik Eurovaistinese dabar nuolaidos visoms prekems esancioms pardavimo salese, tai nuolaidos 20%, tai but smagu jei uztaikyciau pigiau nusipirti ta emulsija...
P.S. apie nuolaidas galite pasiskaityti nuolaidu skyrelyje...
beje nuolaidos nuo 21d. iki 27d.
nu va, tai situacija tokia, kad mano dermatologe kaip visuomet pataria uriage firmele ir hyfac krema su 12 proc rugstim ir tos pachios firmos prausikli. nezinau ko jinai taip linkus i ja bet ji ir kazkokios prancuzu firmos pylingus daro savo klinikoj.
exuviance tai nzn kazkaip ji to neskiria, bet ir neturi nieko pries pries tuos produktus. as jau kokie ketvirti metai nesiskiriu nei dienos su pudra exuviance, ji turi 2 proc. aha ir filtra turi 15 spf, nekomedonine ir labai lygiai padengia ir maskuoja ir tokia biski blizgi tai atspindi sviesa, ir gal truputi maziau demeles matos. liuks as nekeisiu sitos pudros i jokia kita, garbe zodis kaip ji man patinka. o va del tu firmu tai as manau, kad tai yra tiesiog prekybinis triukas, jei galima taip pavadint, tiesiog pavyzdziui sugihara yra atsovai exuviansu visu ir neostratu lietuvoj, tai ju gydytoja man skyre, kai pas ja lankiaus neotratos produktus. ir kai pries eilini pilinga dabartine mano gygytoja skyre rugstis pripratint odai, tai as jai sakiau, kad turiu neostratos tiubele neisnaudota, tai ji sako gerai, nes efektas rugschiu yra tas pats. ir as manau, kad labai didelio skirtumo nera tik reik atsizvelgt, kad priemones butu nekomedonines. nors man asmeniskai hyfac labiau patinka, nes pasitepus tuo kremu gali darytis makiaza iskart, nes ten yra ir drekinanchiu medziagiu, o vat neostarta palikdavo kazkokia slykschia plevele, kuri lyg ir patrynus nusilupt noredavao, nors to kremo ir plonai besitepdavau.
exuviance tai nzn kazkaip ji to neskiria, bet ir neturi nieko pries pries tuos produktus. as jau kokie ketvirti metai nesiskiriu nei dienos su pudra exuviance, ji turi 2 proc. aha ir filtra turi 15 spf, nekomedonine ir labai lygiai padengia ir maskuoja ir tokia biski blizgi tai atspindi sviesa, ir gal truputi maziau demeles matos. liuks as nekeisiu sitos pudros i jokia kita, garbe zodis kaip ji man patinka. o va del tu firmu tai as manau, kad tai yra tiesiog prekybinis triukas, jei galima taip pavadint, tiesiog pavyzdziui sugihara yra atsovai exuviansu visu ir neostratu lietuvoj, tai ju gydytoja man skyre, kai pas ja lankiaus neotratos produktus. ir kai pries eilini pilinga dabartine mano gygytoja skyre rugstis pripratint odai, tai as jai sakiau, kad turiu neostratos tiubele neisnaudota, tai ji sako gerai, nes efektas rugschiu yra tas pats. ir as manau, kad labai didelio skirtumo nera tik reik atsizvelgt, kad priemones butu nekomedonines. nors man asmeniskai hyfac labiau patinka, nes pasitepus tuo kremu gali darytis makiaza iskart, nes ten yra ir drekinanchiu medziagiu, o vat neostarta palikdavo kazkokia slykschia plevele, kuri lyg ir patrynus nusilupt noredavao, nors to kremo ir plonai besitepdavau.
Aš naudoju Guinot firmos kaukę su vaisinėmis rūgštimis, dar jie berods turi serumą, kuris skirtas labiau problematiškai odai, sutraukia poras, gydo pulinukus.
http://www.guinotusa....php?prod_id=53
http://www.guinotusa....php?prod_id=53
nes gali sureaguoti su saules spinduliais, likti demes. vasara taip pat negalima ant odos pukrsti tiesiai kvepalu. balinti odos.
tokiu atveju reikia kvepinti maudymuka
Sveikutės, gal kuri turi patirties, ar tinka procedūros su vaisių rugštimis pavargusiai, truputi sausėjančiai odai. Nes skaitydama komentarus, supratau, kad vaisių rūgščių priemonės ir procedūros ypač tinka riebiai odai. Ir dar ar dar kokie grožio salonai ar kosmetologės dirba su tokia kosmetika? Gal ka galite rekomenduoti?