Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su vaisinėmis rūgštimis

QUOTE(Rasucci @ 2009 02 05, 15:36)
Viska naudok. Ir prausikli ir krema ir tonika, tik tada bus geras poveikis. As pati taip dabar darau, ir ka jus manot, 3 men ir inkstiru bei spuogu apie  90% nebera. Labai nebloga seruma atradau, ir dar krem pudra apsaugine, kuri nekemsa poru ir neleidzia tiem juodiem brudam kauptis  ax.gif

tai jau smulkiai ir tiklsiai prašom, su pavadinimais 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Uzsirasiau gyd.kosmetologijos centre pas grazina procedurai su rugstim (20 ar 25 % ,nepamenu),idomu,kas gausis biggrin.gif Tikslas- sutraukti,sumazinti poras prie nosies. Kazin ar galima prasyti,kad pvz.kaktos man visai neliestu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(woman @ 2008 02 25, 16:34)
[I] Labai gera procedūra tai rūgštinis pilingas. Kaip Jūs manot, gal kas darėsi, kokie atsiliepimai?

PILINGAS doh.gif gal prieš rašant geriau pasiskaitinet reikia arba neteigti , o klausti mirksiukas.gif tai tikrai ne pilingas, jis net kai užtepamas nenuplaunamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ALLUREs @ 2009 02 05, 20:53)
PILINGAS doh.gif  gal prieš rašant geriau pasiskaitinet reikia arba neteigti , o klausti  mirksiukas.gif tai tikrai ne pilingas, jis net kai užtepamas nenuplaunamas 4u.gif

Bet gi yra ir pilingu rugstiniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 02 05, 18:31)
Uzsirasiau gyd.kosmetologijos centre pas grazina procedurai su rugstim (20 ar 25 % ,nepamenu),idomu,kas gausis biggrin.gif  Tikslas- sutraukti,sumazinti poras prie nosies. Kazin ar galima prasyti,kad pvz.kaktos man visai neliestu? blush2.gif

nesijaudink dėl kaktos mes galime dirbti tik iki 30 % stiprumo rūgštimi, o ji yra tokio stiprumo , kad jei nesi jautraus veido savininke tikrai nieko neatsitiks, o stai medikai kurie dirba su 70 proc. ar daugiau tai va ten baisu , kiek zinau tai atlieka privacioj klinikoj tada visa veido oda nusinere per dvi savaites, reik naudot specialius kremus ir galima sakyt visas tas dvi savaites nosies is namu neiskiši, bet rezultatai labai labai geri, kaip pas naujagimį odele tampa, tokia procedura gerai tinka spuoguotai odai, ir čia jau kaip ir kišu sau koja, bet ... ką paaugliai eina i kosmetinius salonus, gydidis akne problemas, tai geriau suzinotu apie šią procedūda detaliai ir pasiskaičiuotu kas geriau tik va nežinau ar nepilnameciams daro blush2.gif
O jus bukit rami ir kosmetikės savo nieko prasykit, jai jau ji jus prieme tai zinokit tikrai ji jumis pasirupins, vien tik del to kad vel pas ja sugryztumet mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2009 02 05, 22:02)
Bet gi yra ir pilingu rugstiniu smile.gif

šiais laikais visko yra tik neviskas veikia taip kaip parašyta smile.gif arba ten tik parašyta, beja pilingus su AHA rūgštim galima ir pačiai pasidaryt isinagrinėjus kas yra ta AHA, BET TO NEREKOMENDUOJU doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ALLUREs @ 2009 02 05, 21:14)
nesijaudink dėl kaktos mes galime dirbti tik iki 30 % stiprumo rūgštimi, o ji yra tokio stiprumo , kad jei nesi jautraus veido savininke tikrai nieko neatsitiks, o stai medikai kurie dirba su 70 proc. ar daugiau tai va ten baisu , kiek zinau tai atlieka privacioj klinikoj tada visa veido oda nusinere per dvi savaites, reik naudot specialius kremus ir galima sakyt visas tas dvi savaites nosies is namu neiskiši, bet rezultatai labai labai geri, kaip pas naujagimį odele tampa, tokia procedura gerai tinka spuoguotai odai, ir čia jau kaip ir kišu sau koja, bet ... ką paaugliai eina i kosmetinius salonus, gydidis akne problemas, tai geriau suzinotu apie šią procedūda detaliai ir pasiskaičiuotu kas geriau tik va nežinau ar nepilnameciams daro blush2.gif
O jus bukit rami ir kosmetikės savo nieko prasykit, jai jau ji jus prieme tai zinokit tikrai ji jumis pasirupins, vien tik del to kad vel pas ja sugryztumet  mirksiukas.gif
Papildyta:

šiais laikais visko yra tik neviskas veikia taip kaip parašyta  smile.gif arba ten tik parašyta, beja pilingus su AHA rūgštim galima ir pačiai pasidaryt isinagrinėjus kas yra ta AHA, BET TO NEREKOMENDUOJU  doh.gif  blink.gif

Del proceduros: na,taip,suprantu,bet kazkaip baisu,kad nesugadintu man kaktos,nes lygi oda,o neduok die po proceduros kasnors ims darytis. Tas pats ir su zandais,smakru - cia net tiesa sakant nenoreciau,kad kazka darytu blush2.gif biggrin.gif nes nereikia..Nors,kai pas ja nuejau,pasakiau,ko noriu,sakau,kas nepatinka, ji atsake ,,o man viskas patinka".Na,bet norisi paploninti odele biski smile.gif
Beje,ji sake,kad kas menesi ar kas antra reiks atlikti sia procedura,tai tuo periodu reikes naudoti kazkokia spec kosmetika?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 02 05, 22:25)
Del proceduros: na,taip,suprantu,bet kazkaip baisu,kad nesugadintu man kaktos,nes lygi oda,o neduok die po proceduros kasnors ims darytis. Tas pats ir su zandais,smakru - cia net tiesa sakant nenoreciau,kad kazka darytu blush2.gif  biggrin.gif  nes nereikia..Nors,kai pas ja nuejau,pasakiau,ko noriu,sakau,kas nepatinka, ji atsake ,,o man viskas patinka".Na,bet norisi paploninti odele biski smile.gif
Beje,ji sake,kad kas menesi ar kas antra reiks atlikti sia procedura,tai tuo periodu reikes naudoti kazkokia spec kosmetika?

žinok negaliu labai sudirbt tavo kosmetologės, nes namatau nei tavo veido nei su kokia ji rūgštele dirba, bet bent jau MAN atrodo, kad gal truputelis perdėtai pas ja ir gal siūlo nes reik parduot , o ne dėl to , kad reik, aišku pakenkt tai tikiuos nieko nepakenks, bet piniginę patuštins. Neišsiaiškinot kokius ji būtent produktus žada liept naudot? g.gif
ir dar kam jums ši procedura, jei jus sakot kad oda lygi, tai gal atkreipkit i kitus dalykus tai yra investuokit i savo oda tai ko jai reik labiau, tarkim dehidratacija (drėgmę) , nes siuo laikotarpiu, dažnas atvejis, , kad drėgmės trukumas būna mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ALLUREs: 05 vasario 2009 - 20:49
QUOTE(ALLUREs @ 2009 02 05, 21:46)
žinok negaliu labai sudirbt tavo kosmetologės, nes namatau nei tavo veido nei su kokia ji rūgštele dirba, bet bent jau MAN atrodo, kad gal truputelis perdėtai pas ja ir gal siūlo nes reik parduot , o ne dėl to , kad reik, aišku pakenkt tai tikiuos nieko nepakenks, bet piniginę patuštins. Neišsiaiškinot kokius ji būtent produktus žada liept naudot?  g.gif
ir dar kam jums ši procedura, jei jus sakot kad oda lygi, tai gal atkreipkit i kitus dalykus tai yra investuokit i savo oda tai ko jai reik labiau, tarkim dehidratacija (drėgmę) , nes siuo laikotarpiu, dažnas atvejis, , kad drėgmės trukumas būna  mirksiukas.gif

ne,ji dar nieko konkretaus nesiule,bet dave lankstinuka su Gatineau kosmetika,pabreze viena losjona,apie ji pasiskaityt liepe.
O valymo su rugstim noriu,nes nuo nosies tamsesniu taskeliu nieks kitas nepasalina kiek zinau.na,tarkim,mechaninis koks valymas tai nepadedu,ir poru nesutrauktu prie nosies ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 02 05, 23:38)
ne,ji dar nieko konkretaus nesiule,bet dave lankstinuka su Gatineau kosmetika,pabreze viena losjona,apie ji pasiskaityt liepe.
O valymo su rugstim noriu,nes nuo nosies tamsesniu taskeliu nieks kitas nepasalina kiek zinau.na,tarkim,mechaninis koks valymas tai nepadedu,ir poru nesutrauktu prie nosies ax.gif

taip ir sakiau , kad nepakenks, losjonas ir yra toks daiktas, atitaikytas pagal oda niekam nekenkia, nebent gali griauzt akis lotuliukas.gif aš tai jums patariu pasidaryt procedura ir pažiurėt kai i ją sureaguos jūsų oda , o po paros spręst reik ar nereik naujo kosmetinio krepšelio, gal jums pilnai užtex senojo krepšelio turinio, jei jame yra valomasis pienelis , tonikas(losjonas) be alkoholio švelnus , dieninis, naktinis kremas, tai būtiniausi dalykai, nes kiek man atrodo jusų oda yra normalaus tipo, tai svarbiausiai jį tokį ir išlaikyti mirksiukas.gif na o toliau patars kosmetikė jums ko reik ar reik ir kodėl reik mirksiukas.gif
Jūs tik tarsit lemiamą žodį smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ALLUREs: 05 vasario 2009 - 22:01
QUOTE(ALLUREs @ 2009 02 05, 22:59)
taip ir sakiau , kad nepakenks, losjonas ir yra toks daiktas, atitaikytas pagal oda niekam nekenkia, nebent gali griauzt akis  lotuliukas.gif aš tai jums patariu pasidaryt procedura ir pažiurėt kai i ją sureaguos jūsų oda , o po paros spręst reik ar nereik naujo kosmetinio krepšelio, gal jums pilnai užtex senojo krepšelio turinio, jei jame yra valomasis pienelis  , tonikas(losjonas) be alkoholio švelnus , dieninis, naktinis kremas, tai būtiniausi dalykai, nes kiek man atrodo jusų oda yra normalaus tipo, tai svarbiausiai jį tokį ir išlaikyti mirksiukas.gif na o toliau patars kosmetikė jums ko reik ar reik ir kodėl reik mirksiukas.gif
Jūs tik tarsit lemiamą žodį  smile.gif  4u.gif

Labai dekinga tau uz patarimus drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif ziuresiu kaip po pirmo karto odele jausis.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 02 06, 00:09)
Labai dekinga tau uz patarimus drinks_cheers.gif  4u.gif  4u.gif ziuresiu kaip po pirmo karto odele jausis.

Nėr už ką drinks_cheers.gif
Atsakyti
protingu damu noriu paklausti smile.gif , o jei pas manee jau kaip ir nera spuogu tik kartais vienas kitas mazuciukas islenda, bet yra demeliu ir duobuciu bei inkstyriuku, ar sitos proceduros padetu visa tai bent kiek panaikinti? g.gif
Atsakyti