sveikos
na, pasidalinsiu tolimesne patirtimi
Taigi, jau dvi proceduros man buvo atliktos su rugstimi. Tik dbr truputi susiveliau
gliukoline ar AHA rugstis skiriasi? nelabai zinau su kuria man dare
Na, bet efektas po pirmos ir antros man labai skyresi. Po pirmos, oda buvo super grazi (palyginus), tikrai ir as pati, ir aplinkiniai pastebejo pokyti. laukiau savaite laiko iki antros proceduros. Jokiu pleiskanojoimu, negraziu dalyku nebuvo, tik praejus kokioms 5 dienoms po proceduros, siek tiek pabere. Bet spuogai (Aciu Dievui) nebuvo tie kietieji, giluminiai, o mazuciai tokie, nepavojingi
Nuejus pas kosmetologe antrai procedurai, sake, kad tai normalu, kad tie paberimai gali buti, ypac jei oda neissauseja.
Antra procedura dare jau kitaip, nei pirma. Tiesa sakant, pasirode, kad ir laiko ir demesio jai skyre maziau
Ir poveikio nebemaciau
Oda dbr siek tiek paberta beveik iskart po proceduros , bet vel, tik isoriniai spuogeliai (pvz ant kaktos, kur man beveik niekad ju nebudavo!!!).
Nepastejau, kad randeliai, ar odos spalva pageretu, bet, ka, laukiu kitos savaites, vel bandysiu testi gydymo kursa
Vienas tikrai geras dalykas man nutiko, va del tu giluminiu spuogu! Ankciau vis islysdavo ir islysdavo, tai ji ir skauda ir isspaust neina, zodziu, turbut zinot, koks kosmaras
O va, jau antra savaite, tokio skausmo nebeturiu!!! Gal cia nuo tu proceduru!
Beje, SmsNata, papasakok, kaip ir kur galima isitirti tuos hormonus? Man buvo minejus viena kosmetologe sia problema!
Sveika..
As buvau pas ginekologe, jinai istiri. Dar patare gerti KT. Kad normalizuoti, iki siol geriu, ir ne vieno spuogo, vienas retkarciais islenda.
O tu ka darej kad nusikratai giluminiu spuogu? Nes man irgi buvo.