Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su vaisinėmis rūgštimis

QUOTE(laureena @ 2008 03 02, 15:35)
As jau antrus metus darausi pas kosmetologe rustines proceduras. Bet tai nera pylingas. Is pradziu daromas giluminis veido valymas (cia pries darant rugstiniu procduru kursa), tada pilama ant veido rugstele, ji laikoma pora minuciu, tada nuvaloma, po to daromas veido masazas su tokiu kaip sviestu rugstiniu, o paciam gale rugstine kauke dedama. Viena procedura rezultatu neduoda, reikia kursa daryti, minimum 5, maximum 7, kas savaite po viena karta. Si procedura daroma ziema, kada neaktyvi saule. Man labai ji patinka, atsigauna oda, pranyksta spuogeliai, randeliai, pigmentines demeles. Del pylingo su AHA rugstim tai esu nusipirkus BIODROGA pylinga su granulem, ne pigus, bet geras:)

O gal kas zinot kiek ta procedura kainuoja ir kur Klaipedoje daro? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikada7: 01 vasario 2009 - 18:18
QUOTE(cikada7 @ 2009 02 01, 19:17)
O gal kas zinot kiek ta procedura kainuoja ir kur Klaipedoje daro? g.gif

man ir idomu, kur patartumet Klaipedoje ax.gif
Atsakyti
oi kiek priraset,tingisi net wiska skaityt biggrin.gif O sios rugstines proceduros padedu islygintu duobutes po aknes?
Atsakyti
cikada7, mziukas

QUOTE(brunete07 @ 2009 01 26, 08:51)
taip dariausi klaipedoj, lornoj ax.gif  na aisku kosmetologe sake reikes keliu proceduru kad pasimatytu rezultatai, bet as jau db patenkinta thumbup.gif nes mano zandukai buvo nuseti tokias smulkiais iskilimais(spuogeliais) ir aisku randuku dar pilna turiu, tai jau po pirmos proc. tu smulkiu spuogeliu nebeliko odele lygi pasidare smile.gif  dabar beliko tuos randelius isnaikint ax.gif

QUOTE(brunete07 @ 2009 01 26, 21:03)
nebrangiai mirksiukas.gif  40lituku ax.gif

Atsakyti
QUOTE(qwee @ 2009 01 30, 18:31)
sveikos smile.gif
na, pasidalinsiu tolimesne patirtimi smile.gif
Taigi, jau dvi proceduros man buvo atliktos su rugstimi. Tik dbr truputi susiveliau  g.gif  gliukoline ar AHA rugstis skiriasi? nelabai zinau su kuria man dare  blush2.gif
Na, bet efektas po pirmos ir antros man labai skyresi. Po pirmos, oda buvo super grazi (palyginus), tikrai ir as pati, ir aplinkiniai pastebejo pokyti. laukiau savaite laiko iki antros proceduros. Jokiu pleiskanojoimu, negraziu dalyku nebuvo, tik praejus kokioms 5 dienoms po proceduros, siek tiek pabere. Bet spuogai (Aciu Dievui) nebuvo tie kietieji, giluminiai, o mazuciai tokie, nepavojingi smile.gif
Nuejus pas kosmetologe antrai procedurai, sake, kad tai normalu, kad tie paberimai gali buti, ypac jei oda neissauseja.
Antra procedura dare jau kitaip, nei pirma. Tiesa sakant, pasirode, kad ir laiko ir demesio jai skyre maziau  schmoll.gif 
Ir poveikio nebemaciau  verysad.gif Oda dbr siek tiek paberta beveik iskart po proceduros , bet vel, tik isoriniai spuogeliai (pvz ant kaktos, kur man beveik niekad ju nebudavo!!!).
Nepastejau, kad randeliai, ar odos spalva pageretu, bet, ka, laukiu kitos savaites, vel bandysiu testi gydymo kursa smile.gif
Vienas tikrai geras dalykas man nutiko, va del tu giluminiu spuogu! Ankciau vis islysdavo ir islysdavo, tai ji ir skauda ir isspaust neina, zodziu, turbut zinot, koks kosmaras  doh.gif  O va, jau antra savaite, tokio skausmo nebeturiu!!! Gal cia nuo tu proceduru!
Beje, SmsNata, papasakok, kaip ir kur galima isitirti tuos hormonus? Man buvo minejus viena kosmetologe sia problema!

Sveika..
As buvau pas ginekologe, jinai istiri. Dar patare gerti KT. Kad normalizuoti, iki siol geriu, ir ne vieno spuogo, vienas retkarciais islenda. smile.gif
O tu ka darej kad nusikratai giluminiu spuogu? Nes man irgi buvo. verysad.gif
Atsakyti
sveikos gal kas naudojat kanors is dr.wolff? beje kas saharoj gal lankotes kazi kiek ten neostratos kremukai kainuoja su rugstim g.gif
Atsakyti
Gal dar atsiliepimu bus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bmx @ 2009 02 03, 16:33)
sveikos gal kas naudojat kanors is dr.wolff? beje kas saharoj gal lankotes kazi kiek ten neostratos kremukai kainuoja su rugstim g.gif

jei lb reikia galiu suzinoti, nes drauge kosmetologe ten dirba smile.gif is vln.
Atsakyti
gal žinot ar maijampolėje daro šią procedūrą?gal galit gerą kosmetologę rekomenduoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bmx @ 2009 02 03, 16:33)

Esu naudojus krema su AHA rugstim sitos firmos. Neblogas, bet mano oda buvo pazeista blogu priemoniu, tai sitas kremas per daug dziovino, bet naudojau kuri laika, ir visai patiko, brangus jis, bet veiksmingas. 4u.gif

Taip pat as turiu nusipirku Lancome pylinga su AHA rugstim, jis gan stiprus, nes kaip ir po rugsties valymo, negalima eiti i aktyvia saule, naudoti ziemo metu patartina. Poveikis jauciasi, sveisina oda, mazina randelius ir procedura gali atlikti namie, plius dar naudoju geras priemones nuo spuogu, atrodo pagaliau atradau veiksmingas sau biggrin.gif
Tai spuogu per 3-4 menesiuis atsikraciau, nors ne 100% bet 90% tai tikrai smile.gif Tik va PMS ir didesnis alkoholio kiekis padaro savo, bet ir tai maziau jau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasucci: 05 vasario 2009 - 15:32
QUOTE(Liumix @ 2008 11 23, 16:11)
sveikutes, labai sudominot, kaip smagu, kai galima paskaityt, paklaust, pasitart. tai va turiu klausimeli: gal galit parasyt firmu ir produktu pavadinimus i kuriuos ieina ta BHA rugstis? Mano oda labai inkstiruota, daug juodu taskeliu, tai noretusi issivalyt, ka patartumete, prausikli, pilinga, ar kremuka ar kauke kokia? Jau pabodo juoda nosis  verysad.gif 
Busiu labai dekinga, kurios nepatinges ir atsakys  4u.gif
Aciukas  wub.gif  4u.gif

Viska naudok. Ir prausikli ir krema ir tonika, tik tada bus geras poveikis. As pati taip dabar darau, ir ka jus manot, 3 men ir inkstiru bei spuogu apie 90% nebera. Labai nebloga seruma atradau, ir dar krem pudra apsaugine, kuri nekemsa poru ir neleidzia tiem juodiem brudam kauptis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2009 02 05, 15:36)
Viska naudok. Ir prausikli ir krema ir tonika, tik tada bus geras poveikis. As pati taip dabar darau, ir ka jus manot, 3 men ir inkstiru bei spuogu apie  90% nebera. Labai nebloga seruma atradau, ir dar krem pudra apsaugine, kuri nekemsa poru ir neleidzia tiem juodiem brudam kauptis  ax.gif

nuo kada pudros nuo inkštirų saugo? huh.gif

ir koks ten tas gerasis serumas? smile.gif
Atsakyti