Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su vaisinėmis rūgštimis

QUOTE(Vitulka @ 2009 01 27, 00:57)
Dusele, tarkim spuogo neišspaudi, bet lieka gumbas,bet be uždegimo, jis išnyksta ar ne?  ax.gif

jei spuogas neturejo jokios baltos virsuneles, tiesiog kilo kilo ir skaudejo gumbeli, geriau jo neliesk, gali arbatmedzio aliejuku pateplit ir jis "sulys atgal.. ir anksciau ar veliau islys kitoj vietoj bet jau pribrendes ir su virsunele.. Gink dieve nespausk to gumbo, nes pasidarysi raudona randa, isbegs geriausiu atveju vanduo ir dar ilgai skaudes. NELIESTI. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 01 27, 01:25)
jei spuogas neturejo jokios baltos virsuneles, tiesiog kilo kilo ir skaudejo gumbeli, geriau jo neliesk, gali arbatmedzio aliejuku pateplit ir jis "sulys atgal.. ir anksciau ar veliau islys kitoj vietoj bet jau pribrendes ir su virsunele.. Gink dieve nespausk to gumbo, nes pasidarysi raudona randa, isbegs geriausiu atveju vanduo ir dar ilgai skaudes. NELIESTI. smile.gif

ačiū 4u.gif
bet kaip nagai niežti ne tas žodis doh.gif
Atsakyti
nuo kokio amziaus patartina darytis sitas kaukes?ar galima jaunatviskai odai?
Atsakyti
QUOTE(magnetism @ 2009 01 25, 14:16)
man del aha rugsciu baisoka, nes siaip jau teko skaityt, kad po proceduros veidas kelias dienas nekaip atrodo, t.y. kad buna paraudes, sasiukai atsiranda.. kazin ar su tom aha negali ko nors pridirbt  g.gif tai butu apie alternatyvas idomu suzinot.. nors cia merginos raso, kad oda jau kita diena atrodo puikiai.. tai nieko nebesuprantu  g.gif
cia biski ne i tema: domejausi randeliu salinimu lazeriu.. tai ten procedura ojoj.. nzn ar tokiai ryzciausi, nebent butu tikrai kritiska padetis su oda ir dideli randai..

Ir ką sužinojot tokio apie lazerį? g.gif
Atsakyti
[quote=magnetism,2009 01 24, 19:48]
o kokios vidines problemos gali itakoti? as irgi manau, kad mano problemos saknys kazkur giliau ir su kosmetinem priemonem neisspresiu bedu doh.gif tik nezinau nuo ko pradet tirtis.. emse tame, kad nueinu i veido valyma, o po keliu dienu tas pats kas nebuciau nieko darius.. dar per visus krapstymus randu prisidariau.. del ko jau seniai noriu pasidaryt proceduru kursa su aha.. bet kol kas reikia atideti, nes esu nestuke.gif

Viena kosmetologe man patare pasidaryti hormonu tyrima. Pasidariau ir suzinojau kad disbalansas, mano hormonai sokineja. ta prasme vienu yra daugiau. Kada geriu Nakvisu alieju tai gerai ir taip normalizuoju ir taip pat vartuoju KT. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(magnetism @ 2009 01 24, 19:48)
o kokios vidines problemos gali itakoti? as irgi manau, kad mano problemos saknys kazkur giliau ir su kosmetinem priemonem neisspresiu bedu  doh.gif tik nezinau nuo ko pradet tirtis.. emse tame, kad nueinu i veido valyma, o po keliu dienu tas pats kas nebuciau nieko darius.. dar per visus krapstymus randu prisidariau.. del ko jau seniai noriu pasidaryt proceduru kursa su aha.. bet kol kas reikia atideti, nes esu  nestuke.gif
Viena kosmetologe man patare pasidaryti hormonu tyrima. Pasidariau ir suzinojau kad disbalansas, mano hormonai sokineja. ta prasme vienu yra daugiau. Kada geriu Nakvisu alieju tai gerai ir taip normalizuoju ir taip pat vartuoju KT.  rolleyes.gif

thumbup.gif 4u.gif sveikinimai. Lai viskas einasi puikiai ir sklandziai. Grozio salonu is tiesu privenk, jei nori proceduru su cheminem priemonem ir pan... Bet manau tokiu metu pasilepinti aliejiniu veido masazu, tuo pacoi pamaitinant oda, isvengiant rugstiniu valymu - kodel ir ne? 4u.gif Pasijustum gaiviau ir niekam nepakenktum.. Klasikinis, raminamasis, atpalaiduojantis derinant su taskiniu masazas - ramybe ir harmonija.... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusele: 29 sausio 2009 - 00:25
Gal zinot,kuo skiriasi veido valymas su aha rugstimi,tarkim,nuo veido valymo su elsa hjeronymus?ar tai is principo skirtingos priemones jiems naudojamos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 01 29, 12:27)
Gal zinot,kuo skiriasi veido valymas su aha rugstimi,tarkim,nuo veido valymo su elsa hjeronymus?ar tai is principo skirtingos priemones jiems naudojamos? blush2.gif

Elsa heronymus naudojama gliukolio rūgštis, kurią sudaro dalelės mažesnės pagal molekulinę sandarą, ji prasiskverbia į gilesnius odos sluoksnius. Aha rūgštis - vaisinė rūgštis, veikia paviršinius sluoksnius, lengvesnė nei gliukolio rūgštis. Bent tokią info jau suteikė kosmetologė. Labiau mėgstu elsa heronymus, bet ir ji pati per kokius paskutinius ketverius metus pasikeitė. Pradžioje, kai dariausi labai griaužė skaudėjo, liko daug žaizdelių, tačiau šašiukai greitai sugijo, atsigavo oda ir veido spalva ir spuogų po kelių prcedūrų ženkliai sumažėjo. Vėliau laukiausi dukrytės, tai nieko nedariau. Po gimdymo nuėjus atlikti procedūrą, nustebau, nes skausmo nebuvo, negraužė, tačiau ir efektu nebuvau patenkinta. Taigi nzn, ar čia tiesiog oda jau taip nereguoja, ar čia aš iš tos procedūros daug noriu. Kosmetologė aiškino, kad pati rūgštis, jos sudėtis buvo tobulinima. Tiesa, AHA rūgštį bandžiusi tik mažo stiprumo (10 proc.), todėl rimtesnio poveikio nepastebėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimciausioji: 29 sausio 2009 - 16:38
mergaitės, gal kuri patarsit... ar būtų įmanoma nusipirkti kokių priemonių internetu gyvenant užsienyje, kad pačiai namuose išeitų atlikti procedūras? Gal pasikeitęs klimatas įtakojo, gal dar kas, bet negaliu atsiginti spuogiukų ir inkštiriukų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 01 29, 12:27)

na nežianu kuo skiriasi,tik atsimenu sakė kosmetologė,kad su aha rūgštimis veido valymus ir pan.galima atlikinėti tik šaltuoju metų laiku... blink.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
na, pasidalinsiu tolimesne patirtimi smile.gif
Taigi, jau dvi proceduros man buvo atliktos su rugstimi. Tik dbr truputi susiveliau g.gif gliukoline ar AHA rugstis skiriasi? nelabai zinau su kuria man dare blush2.gif
Na, bet efektas po pirmos ir antros man labai skyresi. Po pirmos, oda buvo super grazi (palyginus), tikrai ir as pati, ir aplinkiniai pastebejo pokyti. laukiau savaite laiko iki antros proceduros. Jokiu pleiskanojoimu, negraziu dalyku nebuvo, tik praejus kokioms 5 dienoms po proceduros, siek tiek pabere. Bet spuogai (Aciu Dievui) nebuvo tie kietieji, giluminiai, o mazuciai tokie, nepavojingi smile.gif
Nuejus pas kosmetologe antrai procedurai, sake, kad tai normalu, kad tie paberimai gali buti, ypac jei oda neissauseja.
Antra procedura dare jau kitaip, nei pirma. Tiesa sakant, pasirode, kad ir laiko ir demesio jai skyre maziau schmoll.gif
Ir poveikio nebemaciau verysad.gif Oda dbr siek tiek paberta beveik iskart po proceduros , bet vel, tik isoriniai spuogeliai (pvz ant kaktos, kur man beveik niekad ju nebudavo!!!).
Nepastejau, kad randeliai, ar odos spalva pageretu, bet, ka, laukiu kitos savaites, vel bandysiu testi gydymo kursa smile.gif
Vienas tikrai geras dalykas man nutiko, va del tu giluminiu spuogu! Ankciau vis islysdavo ir islysdavo, tai ji ir skauda ir isspaust neina, zodziu, turbut zinot, koks kosmaras doh.gif O va, jau antra savaite, tokio skausmo nebeturiu!!! Gal cia nuo tu proceduru!
Beje, SmsNata, papasakok, kaip ir kur galima isitirti tuos hormonus? Man buvo minejus viena kosmetologe sia problema!
Atsakyti
gwee-o ps kokia kosmetologe tu lankaisi?
Atsakyti