QUOTE(Karolyteee @ 2009 01 23, 21:36)
TAIP, jau meginau,patiko prausikliu meginukai(vienas silpnesnis kitas stipresnis).paskui dave gelio meginuka reguliuojanti riebalu issiskyrima.Siandien dare kaktai ir smakrui pilinga su rugstim,spaude,dabar raudona sedziu. Dave kremo i indeli uz kuri mokejau ir megineli prausiklio,kuri ana kart dave,uz ta tai nereikejo moket.bet ana kart dave 5 meginelius, tai manau iskaiciavo i kaina.
Papildyta:
dar pas dermatologa buvau Alytuj siandie,sake, kad man jaunatviniai spuogai,israse skinoren.sako nepades,tai kita israsysiu,100 % negarantuoju, kad pades ir reiks naudot ilgai. Tai nepirksiu as jo.Apsiribosiu sita paskutine rugsciu procedura,o toliau kaip Dievas duos,nes neturiu tiek pinigu, kad metyt.
Papildyta:
dar pas dermatologa buvau Alytuj siandie,sake, kad man jaunatviniai spuogai,israse skinoren.sako nepades,tai kita israsysiu,100 % negarantuoju, kad pades ir reiks naudot ilgai. Tai nepirksiu as jo.Apsiribosiu sita paskutine rugsciu procedura,o toliau kaip Dievas duos,nes neturiu tiek pinigu, kad metyt.
Del pinigu tai pilnai sutinku! Nesinori metyti, kai net nezinai ar pades. Pvz man skinoren niekuo nepadejo! Tik tokiu vidiniu spuogu prisidare (kai vartojau pries metus) ir ju neismuse i pavirsiu
Nu zinokit, as jau kelinta diena po proceduros, ir vis dar patenkinta! Vakar pamate mane drauges, sako kokia oda grazi, lygi vadinasi pastebejo.
Taigi, ka noriu pasakyti, kad isleidau sitiek pinigu per visa gyvenima del odos, o tik vienos proceduros nesigailiu
Kodel Karolyteee, sakai, kad po 2 sav negrazi vel oda ?
Beje, gal tai tik sutapimas, bet paskutiniuosius savo spuogus (iki siandien) isigydziau liaudiskais metodais. Nei cento neisleidau. Veida prausiu ramuneliu arbata (vietoj toniko), o spuogus patepdavau grynu alijosium tiesiog, tuo skystimeliu. Man tikrai padejo, spuogas greit isgydavo arba net neiskildavo