Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su vaisinėmis rūgštimis

QUOTE(Karolyteee @ 2009 01 23, 21:36)
TAIP, jau meginau,patiko prausikliu meginukai(vienas silpnesnis kitas stipresnis).paskui dave gelio meginuka reguliuojanti riebalu issiskyrima.Siandien dare kaktai ir smakrui pilinga su rugstim,spaude,dabar raudona sedziu. Dave kremo i indeli uz kuri mokejau ir megineli prausiklio,kuri ana kart dave,uz ta tai nereikejo moket.bet ana kart dave 5 meginelius, tai manau iskaiciavo i kaina.
Papildyta:
dar pas dermatologa buvau Alytuj siandie,sake, kad man jaunatviniai spuogai,israse skinoren.sako nepades,tai kita israsysiu,100 % negarantuoju, kad pades ir reiks naudot ilgai. Tai nepirksiu as jo.Apsiribosiu sita paskutine rugsciu procedura,o toliau kaip Dievas duos,nes neturiu tiek pinigu, kad metyt.

Del pinigu tai pilnai sutinku! Nesinori metyti, kai net nezinai ar pades. Pvz man skinoren niekuo nepadejo! Tik tokiu vidiniu spuogu prisidare (kai vartojau pries metus) ir ju neismuse i pavirsiu g.gif
Nu zinokit, as jau kelinta diena po proceduros, ir vis dar patenkinta! Vakar pamate mane drauges, sako kokia oda grazi, lygi thumbup.gif vadinasi pastebejo.
Taigi, ka noriu pasakyti, kad isleidau sitiek pinigu per visa gyvenima del odos, o tik vienos proceduros nesigailiu smile.gif
Kodel Karolyteee, sakai, kad po 2 sav negrazi vel oda sad.gif?
Beje, gal tai tik sutapimas, bet paskutiniuosius savo spuogus (iki siandien) isigydziau liaudiskais metodais. Nei cento neisleidau. Veida prausiu ramuneliu arbata (vietoj toniko), o spuogus patepdavau grynu alijosium blush2.gif tiesiog, tuo skystimeliu. Man tikrai padejo, spuogas greit isgydavo arba net neiskildavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(qwee @ 2009 01 24, 04:03)
Del pinigu tai pilnai sutinku! Nesinori metyti, kai net nezinai ar pades. Pvz man skinoren niekuo nepadejo! Tik tokiu vidiniu spuogu prisidare (kai vartojau pries metus) ir ju neismuse i pavirsiu g.gif
Nu zinokit, as jau kelinta diena po proceduros, ir vis dar patenkinta! Vakar pamate mane drauges, sako kokia oda grazi, lygi  thumbup.gif  vadinasi pastebejo.
Taigi, ka noriu pasakyti, kad isleidau sitiek pinigu per visa gyvenima del odos, o tik vienos proceduros nesigailiu smile.gif
Kodel Karolyteee, sakai, kad po 2 sav negrazi vel oda sad.gif?
Beje, gal tai tik sutapimas, bet paskutiniuosius savo spuogus (iki siandien) isigydziau liaudiskais metodais. Nei cento neisleidau. Veida prausiu ramuneliu arbata (vietoj toniko), o spuogus patepdavau grynu alijosium  blush2.gif tiesiog, tuo skystimeliu. Man tikrai padejo, spuogas greit isgydavo arba net neiskildavo  thumbup.gif

Na is pradziu oda buvo svari,net svytejo, o po to vel pasidare pilna nesvarumu ir spuogai vel islindo. Matyt mano organizmui reik laiko susitvarkyt su tais spuogais ir nieks cia nepagelbes.Dziaugiuosi, kad Jums padejo.
Atsakyti
Taip, laiko reikia manau kiekvienam skirtingai, gal man jau atejo metas tureti normalesne oda bigsmile.gif tikiuosi tik geryn jau bus.. Ir greiciausiai tik laikas, o ne brangios priemones yra veiksmingiausios smile.gif
Atsakyti
Mane irgi lb bere spuogais na ir kas kad ir proceduros dariau nieko nepadedavo, kol vyduje t.y organizme nesuzinojau kame reikalas, paskui susitvarkiau, maziau berti pradejo, vienas kitas spuogas, bet randai liko, ir vat neseniai pradejau liginti oda su rugstim.
Beje merginos labai gerai padeda gerti Nakvisu aliejus, bet yra ivairiu stiprumu, tuos tabletes dydis, ir mazos ir dedesin ir aisku skiresi stiprumu. Bet nieko bloko nenutiks, tai moteriski maisto produktas padedantis moterims palaikyti gera sveikata ir savijauta, padeda palaikyti hormonu balansa, padeda odai islikti sveikai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smsNata @ 2009 01 24, 16:48)
Mane irgi lb bere spuogais na ir kas kad ir proceduros dariau nieko nepadedavo, kol vyduje t.y organizme nesuzinojau kame reikalas, paskui susitvarkiau, maziau berti pradejo, vienas kitas spuogas, bet randai liko, ir vat neseniai pradejau liginti oda su rugstim.
Beje merginos labai gerai padeda gerti Nakvisu aliejus, bet yra ivairiu stiprumu, tuos tabletes dydis, ir mazos ir dedesin ir aisku skiresi stiprumu. Bet nieko bloko nenutiks, tai moteriski maisto produktas padedantis moterims palaikyti gera sveikata ir savijauta, padeda palaikyti hormonu balansa, padeda odai islikti sveikai.  thumbup.gif

pritariu del nakvisu aliejaus,man tai super,dabar kaip tik geriu tai ir spuogu apmazejo ir plaukai maziau slenka..
Atsakyti
QUOTE(qwee @ 2009 01 12, 19:04)
ar padeda nuo randeliu? Kur daraisi?

as tai siulyciau randelius lyginti ne AHA rugstys.yra puikiu priemoniu ir jau po pirmo karto matosi efektas bigsmile.gif
o AHA rugstis, na ka galiu pasakyt, ji tinka pavirsiuje esancioms problemoms spresti, jei bedele didesne, tai ir bruzini ta veiduka ir 7 ii 12 karta, tik nepagalvojama kad su rugstimis zaidziant ir didinant procenta didele rizika, kad nudegins veiduka ir vel pasaka is naujo, ir vel naujos demeles cool.gif
Atsakyti
QUOTE(smsNata @ 2009 01 24, 14:48)

o kokios vidines problemos gali itakoti? as irgi manau, kad mano problemos saknys kazkur giliau ir su kosmetinem priemonem neisspresiu bedu doh.gif tik nezinau nuo ko pradet tirtis.. emse tame, kad nueinu i veido valyma, o po keliu dienu tas pats kas nebuciau nieko darius.. dar per visus krapstymus randu prisidariau.. del ko jau seniai noriu pasidaryt proceduru kursa su aha.. bet kol kas reikia atideti, nes esu nestuke.gif
beje, gal kas zinot kur klaipedoj daro sias proceduras ir gal kokiu atsiliepimu yra? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kvietkaite @ 2009 01 24, 15:50)
as tai siulyciau randelius lyginti ne AHA rugstys.yra puikiu priemoniu ir jau po pirmo karto matosi efektas bigsmile.gif

o kokios butu tos priemones? ax.gif
Atsakyti
Iwoskin turi kremuka su AHA rugstimis, vakar uzmaciau ir prisiminiau sia diskusija. Gal kas bandet?
Atsakyti
QUOTE(magnetism @ 2009 01 24, 20:48)
o kokios butu tos priemones?  ax.gif

man irgi idomu kokios tos priemones noreciau veiduka issilygint..
Atsakyti
QUOTE(bmx @ 2009 01 25, 11:16)
man irgi idomu kokios tos priemones noreciau veiduka issilygint..

man del aha rugsciu baisoka, nes siaip jau teko skaityt, kad po proceduros veidas kelias dienas nekaip atrodo, t.y. kad buna paraudes, sasiukai atsiranda.. kazin ar su tom aha negali ko nors pridirbt g.gif tai butu apie alternatyvas idomu suzinot.. nors cia merginos raso, kad oda jau kita diena atrodo puikiai.. tai nieko nebesuprantu g.gif
cia biski ne i tema: domejausi randeliu salinimu lazeriu.. tai ten procedura ojoj.. nzn ar tokiai ryzciausi, nebent butu tikrai kritiska padetis su oda ir dideli randai..
Atsakyti
QUOTE(kvietkaite @ 2009 01 24, 15:50)
o AHA rugstis, na ka galiu pasakyt, ji tinka pavirsiuje esancioms problemoms spresti, jei bedele didesne, tai ir bruzini ta veiduka ir 7 ii 12 karta, tik nepagalvojama kad su rugstimis zaidziant ir didinant procenta didele rizika, kad nudegins veiduka ir vel pasaka is naujo, ir vel naujos demeles cool.gif

Nu negaliu tyleti - kaip kosmetologe dristu pasakyti, kad absoliuciai nusisnekejote..
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 01 25, 22:45)
Nu negaliu tyleti - kaip kosmetologe dristu pasakyti, kad absoliuciai nusisnekejote..

tai mano nuomone ir Jums kaip kosmetologe kosmetologei tikrai jos nepersu drinks_cheers.gif
idomu kodel daugelis kosmetologu nuslepia, jog dirbant su chemikalu koncentracija (rugstimis, fenoliais ir t.t.) proceduros intensyvuma lemia koncentracijos dydis, o siekiant geresniu rezultatu uzsimirstama ir daznai pasiekiama priesingu rezultatu cool.gif

p.s. klysti zmogiska, o kosmetologas irgi zmogus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvietkaite: 25 sausio 2009 - 21:23