Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su vaisinėmis rūgštimis

SUSIGUNDZIAU IR AS EISIU PAS SAVO KOSMETOLOGE PRASYT RUGSTINES PROCEDUROS g.gif

MERGINOS VA NOREJAU PAKLAUST GAL PAS JUS VILNIUJE AR KITAM KOKIAM MIESTE YRA PIRKTI DERCOME ACTIV (REGENERATIVE FRUCHTSAURECREME) VISUR IESKAU BET NERANDU PATI IS KLAIPEDOS ESU..BUCIAU LABAI DEKINGA UZ INFO gaga@real.lt
Atsakyti
QUOTE(smsNata @ 2009 01 18, 17:57)
o is kur tu busi?  smile.gif 
nieko neprarasi jei pabandysi,svarbiausiai kosmt.zinios ir darbai su rugstim.
Taip,is pradziu man reikejo nuraminti ir paruosti odna pries proceduros, o tai reikia nusipirkti gera profisionoli ksometika kuri parinks ir patar kosmetologe. ten prausiklis ir kremukas,dvi savaite naudojau o paskuj i pirma procedura. is pradziu labai stebejom odos reakcija,darem su rugstim 25% cia vien rugstis. (i kosmetikos proceduros su rugstim paprastai rugstis sudaro tik 10%)
Vat viskas gerai praejo, ir taip pradejau daryti proceduros. paskui su 35%, o vat dariau 8proc. tai jau bandziau su 50%. Rezultatai geri, labai pagrazejo doso spalva, pati odna tapo svelni i malonu liesti prausti odna. o randukaj poo trupuciuka vis mazeja. Bet man reikes praeiti dar viena kurso.
Rugstis lb gerai balino oda. aisku ir namu prieziura turi buti. O kas dedasi su oda, manau tau turi kosmetologe viska paaiskinti ir kokia oda buna.
Kad visikai isniktu randeliai reikiadaug kontribes, bet jei noras didelys tai visada paviks pasiekti gero rezultrato.  thumbup.gif

Tai kiek supratau, nuejus pas kosmetologe man is karto nedarys tos proceduros? Pirmiausiai paskirs priemoniu? As is kauno, uzsirasiau pas kosmetologe, kuria cia forume reklamavo smile.gif tikiuosi nenusivilsiu ir blogiau nepadarys.
Nes dbr jau pradedu dziaugtis savo oda, gereja kazkaip akyse spuogiukai nebeauga kaip ant mieliu smile.gif ir spalva odos po biskiuka grazeja. O is tu rugtiniu proceduru tikiuosi, kad odos spalva susivienodins (randuku ne tiek daug, svarbiausia spalva) Beje, kaip poroms tos rugstines, ar aptraukia jas, sumazina?
Atsakyti
QUOTE(qwee @ 2009 01 19, 09:43)
Tai kiek supratau, nuejus pas kosmetologe man is karto nedarys tos proceduros? Pirmiausiai paskirs priemoniu? As is kauno, uzsirasiau pas kosmetologe, kuria cia forume reklamavo smile.gif tikiuosi nenusivilsiu ir blogiau nepadarys.
Nes dbr jau pradedu dziaugtis savo oda, gereja kazkaip akyse spuogiukai nebeauga kaip ant mieliu smile.gif ir spalva odos po biskiuka grazeja. O is tu rugtiniu proceduru tikiuosi, kad odos spalva susivienodins (randuku ne tiek daug, svarbiausia spalva) Beje, kaip poroms tos rugstines, ar aptraukia jas, sumazina?

As nzn kaip pati kosmetologe nuspres, bet turbut kad darys, nes neseniai tu darei proceduros. O kiek laiko praejo po tu proceduru kuriu tu darei? ne per anksti eiti? gal reikia odai duoti laika kat ji atistatitum. Na cia tik mano nuomone. Nzn ka tau patas kosmetologe biggrin.gif
Po proceduros tos poros taip susitraukia taip faina man patinka. ii su laiku jie mazeja smile.gif Aisku kiekviena oda reaguoja savaip. Man daugiau proceduru reikia. kazkam maziau, iskart viskas veikia.
Man pries proceduru reikejo oda nuraminti nes raudona buvo, ne kapeliarai tiesiog ne grazi odos spalva, dabar as patenkinta. nes oda pasvisejo thumbup.gif
Papasakosi kaip tau sekasi pas kosmetologe? ka pasiule ir ka dare? paklaus su kiek procentu darys.
Gali papasakoti kokia procedura pries tai tu darei? kazkaip negirdejau apie tokia. g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smsNata @ 2009 01 19, 13:55)
As nzn kaip pati kosmetologe nuspres, bet turbut kad darys, nes neseniai tu darei proceduros. O kiek laiko praejo po tu proceduru kuriu tu darei? ne per anksti eiti? gal reikia odai duoti laika kat ji atistatitum. Na cia tik mano nuomone. Nzn ka tau patas kosmetologe  biggrin.gif 
Po proceduros tos poros taip susitraukia  taip faina man patinka. ii su laiku jie mazeja  smile.gif  Aisku kiekviena oda reaguoja savaip. Man daugiau proceduru reikia. kazkam maziau, iskart viskas veikia.
Man pries proceduru reikejo oda nuraminti nes raudona buvo, ne kapeliarai tiesiog ne grazi odos spalva, dabar as patenkinta. nes oda pasvisejo  thumbup.gif 
Papasakosi kaip tau sekasi pas kosmetologe? ka pasiule ir ka dare? paklaus su kiek procentu darys.
Gali papasakoti kokia procedura pries tai tu darei? kazkaip negirdejau apie tokia.  g.gif  biggrin.gif

Tai va, as jau po proceduros. Padare is karto, nes mano oda seniai mate kokias nors proceduras. Sumokejau 80 lt, truko apie valanda.
Dare su silpniausia rugtim (kiek supratau 10 proc.). Paleike ant veiduko, jauciau dilgciojima, graiuzima lengva, na kad kazkas vyko smile.gif bet niekjo baisaus.
Tada nuvale ir uzdejo dar karta rugslele stipresne 15 proc. Vel palaike, nuvale ir tada - saldanti kauke. Sake kad oda gali buti jautresne, sausesne, negalima i pirti, baseina, zodziu, kur karsta.
Parskubejau namo ziureti, kas cia man ivyko smile.gif Tiesa sakant, likau visai patenkinta, nors is vienos proceduros stebuklu nesitikejau. Oda buvo ne raudona(kaip po paprasto veido valymo), svelni. Ne tokia ir sausa, mano manymu normali oda. Niekas nesiserpetoja, gal turetu?
Turejau tokia raudona deme, kuri siek tiek pleiskanodavosi, ilgai ja turejau, net maniau kad tai egzema, bet va ziuriu kad po proceduros man ji beveik dingo!
Uzsirasiau kitai savaitei, sake darys is karto su stipriausia jau. Tikiuosi isgriaus ji visus nereikalingus dalykelius is mano odos smile.gif
Atsakyti

Viskas gerai Tau sekasi thumbup.gif Tisiog super, ir aisku viskas paviks, tik kantribes reikes.. O oda po kiekvienso proc. vis grazesne taps ir malonesne. tik rankomis maziau liesk prie odos, ir kada kur nors eisi butinai kremuku patepk oda, nes rugstis nuemia pavirsutine odos sloksni, ir kol oda atistato jinai lieka be saugos, tai vat ir kremuku butinai reikia biggrin.gif as tai 4 dienos kito krema vartuoju kuri kosmetologe dave, o paskuj vel savo raminanti biggrin.gif Dar naudoju vit C cia is pirkau, irgi labai gerai odai, super biggrin.gif Paklaus kosmetologes gal jinai is savi linijos turi vit C ir jei ka nupir, tepk oda viena karta i diena, padeda labai gerai prie sios proceduros ir ne tik. Vit C laaaaabai gerai odai. As naudoju Natinuel kosmetika tai profes,kosm. ir pirkau tenai vitC uz 10ml mokejau 40lt.
O siaip jinai tau paskire koki nors kremuka naudoti ar dar ka nors?
Atsakyti
kur klaipedoje galima atlikt tokia procedura su rugstim,gal kas rekomenduos kur geriau..
Atsakyti
Odos stengiuosi neliesti, bet blush2.gif
jokio kremuko nepaskyre. Seip kremo as nenaudojau beveik isvis, nes man atrodo, kad nuo jo beria, nerandu tinkamo, o oda jo nereikalauja per daug, riebi.
Pastaruoju metu isigijau toki balinanti kremuka pigu ( cia prisiskaiciau smile.gif ) achromin. Jis laaaabai riebus, tai manau ir toliau ji panaudosiu, nes oda nesipyksta su juo smile.gif Beje, pasidaziau siek tiek egipto zeme, kad nebuciau isblyskus visai, tikiuosi nieko blogo g.gif
o vitamin c kremas cia toks? Noreciau pabandyti, manau tikrai geras daiktas smile.gif
Jau laukiu kitos proceduros. O kiek tu smsNata, ju praejai?
Atsakyti
QUOTE(qwee @ 2009 01 22, 21:59)
Odos stengiuosi neliesti, bet  blush2.gif
jokio kremuko nepaskyre. Seip kremo as nenaudojau beveik isvis, nes man atrodo, kad nuo jo beria, nerandu tinkamo, o oda jo nereikalauja per daug, riebi.
Pastaruoju metu isigijau toki balinanti kremuka pigu ( cia prisiskaiciau smile.gif  ) achromin. Jis laaaabai riebus, tai manau ir toliau ji panaudosiu, nes oda nesipyksta su juo smile.gif Beje, pasidaziau siek tiek egipto zeme, kad nebuciau isblyskus visai, tikiuosi nieko blogo  g.gif
o vitamin c kremas cia toks? Noreciau pabandyti, manau tikrai geras daiktas smile.gif
Jau laukiu kitos proceduros. O kiek tu smsNata, ju praejai?

Na nzn kodel jinai tau nepaskire kremuka, siaip jei namie tai nieko o dabar toks oras dar blink.gif reikia. butinai paklaus pas ja kai kita karta eisi. Na ir kas kad reibi oda, riebiai odai tai pat reikalimga prieziura, pas mane irgi buvo riebi oda, paskui tapo riedi dihidratuota unsure.gif
Ne nieko tokio, pudra gali deti kai kur nors eini, nieko baisaus, cia apsauga.
Jei tavo riebi oda butinai tau reikai gero prausiklio, pasiklaus kosmetologes ka jinai tau gali pasiuliti, ir nepagailek savo veidukui.
O vit C cia yra fluidas, jis toks skisat baltas.
Tu klausej kiek proceduru praejau? tai siuo metu 8proc. thumbup.gif
Jau bandziau net su 50% bigsmile.gif bet nieko baisaus nebuvo, turbut mano oda jau priprato mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smsNata: 22 sausio 2009 - 21:44
QUOTE(smsNata @ 2009 01 22, 22:41)
Na nzn kodel jinai tau nepaskire kremuka, siaip jei namie tai nieko o dabar toks oras dar  blink.gif  reikia. butinai paklaus pas ja kai kita karta eisi. Na ir kas kad reibi oda, riebiai odai tai pat reikalimga prieziura, pas mane irgi buvo riebi oda, paskui tapo riedi dihidratuota  unsure.gif 
Ne nieko tokio, pudra gali deti kai kur nors eini, nieko baisaus, cia apsauga.
Jei tavo riebi oda butinai tau reikai gero prausiklio, pasiklaus kosmetologes ka jinai tau gali pasiuliti, ir nepagailek savo veidukui.
O vit C cia yra fluidas, jis toks skisat baltas.
Tu klausej kiek proceduru praejau? tai siuo metu  8proc.  thumbup.gif 
Jau bandziau net su 50%  bigsmile.gif  bet nieko baisaus nebuvo, turbut mano oda jau priprato  mirksiukas.gif  rolleyes.gif

Va man atrodo kad oda ir atspari, ir nieko per daug nenutiks su stipria rugstim g.gif O taip norisi kad viska isgrauztu smile.gif
Nu mano oda nera tokia labai jau riebi, nezinau, normali. Tepuosi tuo kremuku, tai jauciuosi gerai. Ir kas svarbiausia - jau dvi tris dienas neturiu naujo spuogo! Gal jie pagaliau dings thumbup.gif Gal tos rugstys ir spuogus isgasdina?
Atsakyti
As dariausiasi rugstini pilinga,siandien antram kartui uzsiregistravus pas kosmetologe,nzn ka darys. Dar dave NEOSTRATA priemoniu meginuku,jie ir su rugstim. Siaip vistiek man tie poodiniai balti spuogai ant smaro yra, o iskart po to proceduros veido oda labai svytejo, o dabar po 2 savaiciu vel negrazi.
Atsakyti
QUOTE(Karolyteee @ 2009 01 23, 15:56)
As dariausiasi rugstini pilinga,siandien antram kartui uzsiregistravus pas kosmetologe,nzn ka darys. Dar dave NEOSTRATA priemoniu meginuku,jie ir su rugstim. Siaip vistiek man tie poodiniai balti spuogai ant smaro yra, o iskart po to proceduros veido oda labai svytejo, o dabar po 2 savaiciu vel negrazi.

ar dave kremuka neostratos,gal jau meginai? man tai buvo davusi kosmetologe tai per riebus man gal sakau dar koks yra g.gif
o klausykit jums kosmetologes nemokamai duoda tuos meginelius ar mokat kazkiek nes as pas savosios tai moku..idomu kaip kitur g.gif
Atsakyti
QUOTE(bmx @ 2009 01 23, 08:37)
ar dave kremuka neostratos,gal jau meginai? man tai buvo davusi kosmetologe tai per riebus man gal sakau dar koks yra g.gif
o klausykit jums kosmetologes nemokamai duoda tuos meginelius ar mokat kazkiek nes as pas savosios tai moku..idomu kaip kitur g.gif

TAIP, jau meginau,patiko prausikliu meginukai(vienas silpnesnis kitas stipresnis).paskui dave gelio meginuka reguliuojanti riebalu issiskyrima.Siandien dare kaktai ir smakrui pilinga su rugstim,spaude,dabar raudona sedziu. Dave kremo i indeli uz kuri mokejau ir megineli prausiklio,kuri ana kart dave,uz ta tai nereikejo moket.bet ana kart dave 5 meginelius, tai manau iskaiciavo i kaina.
Papildyta:
dar pas dermatologa buvau Alytuj siandie,sake, kad man jaunatviniai spuogai,israse skinoren.sako nepades,tai kita israsysiu,100 % negarantuoju, kad pades ir reiks naudot ilgai. Tai nepirksiu as jo.Apsiribosiu sita paskutine rugsciu procedura,o toliau kaip Dievas duos,nes neturiu tiek pinigu, kad metyt.
Atsakyti