QUOTE(qwee @ 2009 01 16, 12:40)
as uzsiregistravau pas kosmetologe, bet kad viena valanda noriu pasidaryti ta procedura, o kia - jau ne. pati dvejoju... Gaila kad ne vln as, negaliu pasinaudoti tavo rekomendacijomis. Bet papasakok, kiek darei tu proceduru, kaip pagerejo, gal kokia naudojo?
Mano oda nelygi - skirtingu spalvu (raudonu, rudu demeliu), randukai keli nuo spuogu (nedideli, negilus, pagrinde ant zandu). O pagrinde, kas mane erzina - tai poros. Jos svarios, bet neuzsidare, ir atrodo, kad adatom subadyta oda.
Ko tik nepadariau kad tureciau grazia oda ir kiek tik neisleidau
va tik rugstiniu nebandzius. Bet dariausi sviesos impulsu kursa. Gydytoja sake kad tai tas pats kas rugstys, tik saugiau. Deja, tai man nepadejo, o taip tikejaus
o is kur tu busi?
nieko neprarasi jei pabandysi,svarbiausiai kosmt.zinios ir darbai su rugstim.
Taip,is pradziu man reikejo nuraminti ir paruosti odna pries proceduros, o tai reikia nusipirkti gera profisionoli ksometika kuri parinks ir patar kosmetologe. ten prausiklis ir kremukas,dvi savaite naudojau o paskuj i pirma procedura. is pradziu labai stebejom odos reakcija,darem su rugstim 25% cia vien rugstis. (i kosmetikos proceduros su rugstim paprastai rugstis sudaro tik 10%)
Vat viskas gerai praejo, ir taip pradejau daryti proceduros. paskui su 35%, o vat dariau 8proc. tai jau bandziau su 50%. Rezultatai geri, labai pagrazejo doso spalva, pati odna tapo svelni i malonu liesti prausti odna. o randukaj poo trupuciuka vis mazeja. Bet man reikes praeiti dar viena kurso.
Rugstis lb gerai balino oda. aisku ir namu prieziura turi buti. O kas dedasi su oda, manau tau turi kosmetologe viska paaiskinti ir kokia oda buna.
Kad visikai isniktu randeliai reikiadaug kontribes, bet jei noras didelys tai visada paviks pasiekti gero rezultrato.