Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su vaisinėmis rūgštimis

QUOTE(mobile @ 2008 12 15, 11:29)
Pasidariau pas kosmetologe Dainora Tumiene Kaune pylinga su rugstimis. Sekancia diena veidas atrode daug daug daug graziau nei pries tai. Neatsigyniau spuogu jau nezinau kiek metu. Dabar turiu vilti, kad atsikratysiu ju visiskai. www.oda.smail.lt
cia adresas, kur galit surasti kosmetologe Dainora.

o tai po proceduros veidas nenuserpetojo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2009 01 07, 19:12)
o tai po proceduros veidas nenuserpetojo?  g.gif

as pries n metu dariausi rugstines proceduras, tai po ju keikiausi ir net negalejau pagalvoti, kad vel susiviliosiu jomis. Dabar vel darausi, aisku pas kita kosmetologe ir pastebejau, kad efektas visikai priesingas. Si karta visiskai jokiu neigiamu pasekmiu, nei kiek neserpetoja, veidas jau kita diena atrodo grazesnis, nesusidariusios zaizdeles..turbut labai priklauso nuo to, kas daro, su kuo daro ir kaip daro rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2009 01 08, 00:46)
as pries n metu dariausi rugstines proceduras, tai po ju keikiausi ir net negalejau pagalvoti, kad vel susiviliosiu jomis. Dabar vel darausi, aisku pas kita kosmetologe ir pastebejau, kad efektas visikai priesingas. Si karta visiskai jokiu neigiamu pasekmiu, nei kiek neserpetoja, veidas jau kita diena atrodo grazesnis, nesusidariusios zaizdeles..turbut labai priklauso nuo to, kas daro, su kuo daro ir kaip daro  rolleyes.gif

Su paskutiniu akiniu visiskai sutinku drinks_cheers.gif Kiekvienai metais tos rugstys vis tobuleja,nesulyginamos kur gakino prie 10metu ir dabartines,o ir ju visokiu buna.Bet efektas tikrai labai geras.
Atsakyti
Merginos su kiek procentu rugstes darot procedura?
yra gi ivoiriu procentu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kvietkaite @ 2008 12 15, 19:47)
aha rusgtis kaip tik padeda stiprinti odele9taciau kaip ir kievienas veiksmas turi teigiama ir neigiama puse ax.gif ) taciau dehidruotai odai tikrai netinka. siulyciau pasidaryti drekinanciu kaukiu kursa (pvz. kologeno) tik ne parafina, nors jis nerealiai drekina, bet jusu kapiliariniai odai netinka mirksiukas.gif (negalima jokiu siltu proceduru!)

sutinku 99proc.

Papildyta:
QUOTE(smsNata @ 2009 01 08, 16:33)
Merginos su kiek procentu rugstes darot procedura?
yra gi ivoiriu procentu  smile.gif

daroma ne su gryna rugstim, o su kosmetikos priemonem, kuriu sudetyje AHA rugstis yra tik kaip vienas is elementu.
Ir nerekomenduojama darytis daugiau nei 5 proceduru (kazkas cia net 12 darosi.. doh.gif blink.gif ) darant karta per 1-1.5sav be pertraukos.
Be to po valymo rugstim BUTINA kauke (cia primenu toms, kurios namie ekspermentuoja su veidu) 4u.gif
Atsakyti
As tai pat darau su kosmetikos priemonem pvz 35% bet yra gi ivairiu procentu 25% ir net daugiau.... Darau su Neogles ir Natinuel kosmetika. thumbup.gif
Galima daryti iki 10proceduru, priklauso nuo jusu odos tipo ir norinciu rezultatu. Man po spuogu liko randeliai tai ir liginu oda, todel ir reikia daugiau proceduru.
Aisku su AHA yra ivairiu proceduru. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smsNata @ 2009 01 09, 15:03)
As tai pat darau su kosmetikos priemonem pvz 35% bet yra gi ivairiu procentu 25% ir net daugiau....  Darau su Neogles ir Natinuel kosmetika.  thumbup.gif
Galima daryti iki 10proceduru, priklauso nuo jusu odos tipo ir norinciu rezultatu. Man po spuogu liko randeliai tai ir liginu oda, todel ir reikia daugiau proceduru.
Aisku su AHA yra ivairiu proceduru.  biggrin.gif

ar padeda nuo randeliu? Kur daraisi?
Atsakyti
QUOTE(qwee @ 2009 01 12, 18:04)
ar padeda nuo randeliu? Kur daraisi?

Taip padeda, ir labai patenkinta rezultatu. biggrin.gif Aisku viskas priklauso kokie tie randeliai, kokio gylumo ir kiek ju, pas mane jie ne labai gylus,bet nuo spuogu ju yra daug. Aisku reikes dar viena karta pakartoti gydimo kursa, (kad pasiekciau norima rezultata) bet tik po puses metu,bet vasara negalima daryti.
Darausi pas savo kosmetologe, t.y Vilnius, pylimo gatveje grozio salone. (jei reikes konkrecios info, kreipkis parekamenduosiu kosmetologe) smile.gif
Ateityje pati jau noreciau daryti sios proceduros. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smsNata: 12 sausio 2009 - 23:17
smsNata, o kaip tu pati darysi? blink.gif nusipirksi rugsciu ir pati sau desi???
Atsakyti
QUOTE(otta @ 2009 01 13, 12:24)
smsNata,  o kaip tu pati darysi? blink.gif nusipirksi rugsciu ir pati sau desi???

As baigiau mokslus, plius visokie semenarai, esu pradininke kosmetologe. (Patinka ir su veiduku ir su kunu dirbti)
Kol kas nusprendziau pati isbandyti rugsti kad zinoti kaip ji veikia ir kokie rezultatai. Tiesa sakant nieko baisuas nera. thumbup.gif
O siaip kaip kosmetologe busima, naudoju prof.kosmetika ir kainos kaip kosmetologems. Naugoju Natinuel kosmetika,. yra ir namine linija ir kremukaj su rugsties ir t.t. biggrin.gif
O siaip ateityje darysiu pati sau, nes kai jau viska zinai kaip ka reikia deti ir kaip veikia, tai kodel ir ne. Tik gera kosmetika reikia tureti. biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smsNata: 13 sausio 2009 - 21:35
QUOTE(smsNata @ 2009 01 13, 00:12)
Taip padeda, ir labai patenkinta rezultatu.  biggrin.gif  Aisku viskas priklauso kokie tie randeliai, kokio gylumo ir kiek ju, pas mane jie ne labai gylus,bet nuo spuogu ju yra daug.

as uzsiregistravau pas kosmetologe, bet kad viena valanda noriu pasidaryti ta procedura, o kia - jau ne. pati dvejoju... Gaila kad ne vln as, negaliu pasinaudoti tavo rekomendacijomis. Bet papasakok, kiek darei tu proceduru, kaip pagerejo, gal kokia naudojo?
Mano oda nelygi - skirtingu spalvu (raudonu, rudu demeliu), randukai keli nuo spuogu (nedideli, negilus, pagrinde ant zandu). O pagrinde, kas mane erzina - tai poros. Jos svarios, bet neuzsidare, ir atrodo, kad adatom subadyta oda.
Ko tik nepadariau kad tureciau grazia oda ir kiek tik neisleidau doh.gif
va tik rugstiniu nebandzius. Bet dariausi sviesos impulsu kursa. Gydytoja sake kad tai tas pats kas rugstys, tik saugiau. Deja, tai man nepadejo, o taip tikejaus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(qwee @ 2009 01 16, 12:40)
as uzsiregistravau pas kosmetologe, bet kad viena valanda noriu pasidaryti ta procedura, o kia - jau ne. pati dvejoju... Gaila kad ne vln as, negaliu pasinaudoti tavo rekomendacijomis. Bet papasakok, kiek darei tu proceduru, kaip pagerejo, gal kokia naudojo?
Mano oda nelygi - skirtingu spalvu (raudonu, rudu demeliu), randukai keli nuo spuogu (nedideli, negilus, pagrinde ant zandu). O pagrinde, kas mane erzina - tai poros. Jos svarios, bet neuzsidare, ir atrodo, kad adatom subadyta oda.
Ko tik nepadariau kad tureciau grazia oda ir kiek tik neisleidau  doh.gif
va tik rugstiniu nebandzius. Bet dariausi sviesos impulsu kursa. Gydytoja sake kad tai tas pats kas rugstys, tik saugiau. Deja, tai man nepadejo, o taip tikejaus  unsure.gif

o is kur tu busi? smile.gif
nieko neprarasi jei pabandysi,svarbiausiai kosmt.zinios ir darbai su rugstim.
Taip,is pradziu man reikejo nuraminti ir paruosti odna pries proceduros, o tai reikia nusipirkti gera profisionoli ksometika kuri parinks ir patar kosmetologe. ten prausiklis ir kremukas,dvi savaite naudojau o paskuj i pirma procedura. is pradziu labai stebejom odos reakcija,darem su rugstim 25% cia vien rugstis. (i kosmetikos proceduros su rugstim paprastai rugstis sudaro tik 10%)
Vat viskas gerai praejo, ir taip pradejau daryti proceduros. paskui su 35%, o vat dariau 8proc. tai jau bandziau su 50%. Rezultatai geri, labai pagrazejo doso spalva, pati odna tapo svelni i malonu liesti prausti odna. o randukaj poo trupuciuka vis mazeja. Bet man reikes praeiti dar viena kurso.
Rugstis lb gerai balino oda. aisku ir namu prieziura turi buti. O kas dedasi su oda, manau tau turi kosmetologe viska paaiskinti ir kokia oda buna.
Kad visikai isniktu randeliai reikiadaug kontribes, bet jei noras didelys tai visada paviks pasiekti gero rezultrato. thumbup.gif
Atsakyti