Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su vaisinėmis rūgštimis

aga. ir vasara nes dieninis su SPF15 ar nat 20, nes pabandziau vasara nutraukti, tai pradejo berti, taip kad kol kas vienintelis issigelbejimas!!!!!
Atsakyti
4u.gif ,,Tiesiogiai kontakto" su vaisių rūgštimi neturėjau, bet vieną sykį rinkausi Eurovaistinėje kremą riebiai, spuoguotai odai kremą ir vaistininkė prišokusi pradėjo man patarinėti ir t.t. O paskui ir sako: ,,Kremai čia jums nieko nepadės. Jūsų odai turėtų padėti procedūros su vaisių rūgštimis, nes aš esu kosmetologė, dirbu ten ir ten.." Vienu žodžiu, varė reklamą: 1 procedūra toj įstaigoj kainuoja apie 70 Lt. Mažiausiai reikėtų 10 seansų. Jau galvoju, jei iš tikrųjų padės, tai pasiaukosiu...Bet visą ,,litaniją" užbaigė sakiniu: ,,Bet spuogų tuo nepanaikinsite, problemos reikia ieškoti organizmo viduje..." Tai va... blink.gif g.gif

O produktus naudoju Neostrata ir Exuviance (perku sugiharos g. ju firminej parduotuvej), naudojant sia kosmetika jokiu pilingu daryt nereikia nes raginis odos sluoksnis pastoviai pasalinamas ir atsinaujina. Vienu zodziu kol kas as labai patenkinta:)

O kur jų rasti Kaune? 4u.gif
Atsakyti
Kaune Gedimino g. vaistinėje, prie traumatologinio.
Atsakyti
Sveikos,
as kaune Sothys grozio salone darau pylinga su vaisiu rugstimis karta i savaite - efektas labai geras - svelni oda ir lygi. naudojau Exsuviance fluid veidui, bet nieko ypatingo, tai jo nebenaudoju.
Atsakyti
nu as uriage turejau omeny kad yra atskira linija tokia su vaisiu rugstim 12proc kremas ir kazkiek tai procentu parusimosi zele. tai ta serija HYFAC atrodo vadinas ir yra tokios zalios-melynos spalvos tiubelese.
o kai jus kalbat kad pastoviai vartojant kremus su aha nereikia jokiu pylingu tai mergytes zinotumet kaip oda atrodo po tu vaistu kurie sureguliuoja riebaliniu liauku veikla tai taip nesakytumet, nes po vaistu reikia ne vieno o keletos pachiu stipriausiu pylingu ir dar serumu visokiu oda lyginanchiu.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2005 03 17, 10:33)
Atsiimu savo žodžius!!!!! Yra kai kuriuose Uriage produktuose- pvz. emulsijoje Depiderm, naikinančioje veido, rankų, kaklo rudas pigmentines dėmes ir odos šveitiklyje Gommage Integral. Ką tik perskaičiau.
Ašara,AHA rugsciu yra "HYFAC" kosmetikoje,ten visa linija probleminei odai("Uriage"ir "Hyfac" gamintojas tas pats-"Laboratoires Biorga" mirksiukas.gif )."Hyfac" kosmetika,atrodo,Eurovaistines prekiauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asilisa @ 2005 03 20, 21:56)
Ašara,AHA rugsciu yra "HYFAC" kosmetikoje,ten visa linija probleminei odai("Uriage"ir "Hyfac" gamintojas tas pats-"Laboratoires Biorga" mirksiukas.gif )."Hyfac" kosmetika,atrodo,Eurovaistines prekiauja smile.gif

O kiek si kosmetika kainuoja ? Tarkim turiu kelias demeles ir noreciau jas isbalinti... g.gif
Atsakyti
As nusipirkau eurovaistinej Rugard Hydro vitamin-creme,cia drekinantis
kremas su hialuronine rugstim,visai nieko o ir kaina 21 lt.
Mano oda siaip labai problematiska,dermatita dar turiu, bet sitas kremas
tai mano atradimas o ir kaina super.
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2005 03 21, 10:36)
O kiek si kosmetika kainuoja ? Tarkim turiu kelias demeles ir noreciau jas isbalinti...  g.gif
Pikciurna_,zinok net neisivaizduoju kiek kainuoja blush2.gif Eurovaistinej tikrai prekiauja "Hyfac" produkcija,placiau gali pasiskaityt www.tugrazi.lt mirksiukas.gif Tik kainos ten nesurasytos sad.gif
Atsakyti
hyfac emulsija prausimuisi apie 32 lt, o kremas-losjonas toks apie 38lt eurovaistinese.
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2005 03 21, 17:19)
hyfac emulsija prausimuisi apie  32 lt, o kremas-losjonas toks apie  38lt eurovaistinese.

O ka manot apie sita ?

http://www.nortile.l...on=0&SearchTXT=

Jis kainuoja apie 50lt. bet as mastau ar verta ji isigyti, jei pas mane maximum tik 3 demeles reiketu panaikinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(asilisa @ 2005 03 21, 15:02)
Pikciurna_,zinok net neisivaizduoju kiek kainuoja blush2.gif  Eurovaistinej tikrai prekiauja "Hyfac" produkcija,placiau gali pasiskaityt www.tugrazi.lt mirksiukas.gif Tik kainos ten nesurasytos sad.gif

Aciu uz nuoroda 4u.gif
Bet jau maciau as ja blush2.gif
Atsakyti