Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su vaisinėmis rūgštimis

QUOTE(illiusion81 @ 2008 11 09, 00:06)
kiek suprantu ji tokia kremines konsistencijos, nesudziustanti ar ne? ar nesuriebina odos g.gif  ? raso kad tinkama sausai, normaliai odai unsure.gif

jinai tiršta labai, sudžiūna, jei perlaikai biggrin.gif odos visai neriebina schmoll.gif
būtent šita sausai - normaliai, o yra ir riebiai odai, bet jau be AHA
Himalaya peel off
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 11 09, 01:06)
kiek suprantu ji tokia kremines konsistencijos, nesudziustanti ar ne? ar nesuriebina odos g.gif  ? raso kad tinkama sausai, normaliai odai unsure.gif

Mano oda linkusi riebaluotis, tai tikai neriebina. Pravalo neblogai ir sulygina odos spalvą.
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2008 11 08, 20:41)
Bitute blink.gif , tu bent pertraukas darai? Maximum 5 kartus jei karta per sav. galima daryt paskui BUTINA pertrauka.. O efektas turetu matytis po 3-4 kartu, jei ka.. mirksiukas.gif

aš tuos 8 kartus suvaikščiojau per beveik 3mėn smile.gif o efektas tikrai ėmė matytis po 3-4 karto. db einu su lb švelniom, vadinamosiomos "grožio" rūgštim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nute_Bitute @ 2008 11 09, 16:54)
aš tuos 8 kartus suvaikščiojau per beveik 3mėn  smile.gif  o efektas tikrai ėmė matytis po 3-4 karto. db einu su lb švelniom, vadinamosiomos "grožio" rūgštim  wub.gif

aisku, tada ramu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2008 11 08, 22:41)
Bitute blink.gif , tu bent pertraukas darai? Maximum 5 kartus jei karta per sav. galima daryt paskui BUTINA pertrauka.. O efektas turetu matytis po 3-4 kartu, jei ka.. mirksiukas.gif

Dusele,is Tavo pasisakymu atrodo,kad visas durnesnem laikai negu pati g.gif Manai,kad kitos kosmetologes nezino kiek ir kokiu pylingu, ar ne pylingu reikia? O ir patys zmones siai laikais labai ispruse thumbup.gif Sekmes
Atsakyti
nesupratau sitos zinutes prasmes. Nereikia visko priimt asmeniskai mirksiukas.gif . Nieko nelaikau durnesnem, tiesiog laikausi nuomones, kad geriau ispeti, pasiteirauti, nei sedeti ir bijoti pasidalinti bet kokia info. Manau TAM sis forumas ir egzistuoja.
O tu, kaip kosmetologe (jei neklystu), galetum irgi dazniau mergaitem i klausimus atsakyt, jei ka.. mirksiukas.gif
Del isprusimo sutinku, matosi pagal diskusijas kad visos cia viskuo domisi thumbup.gif , bet kaip sakoma.. visu galu ismayti neimanoma. Todel ir as jei kas neaisku ne mano sferoje - visada isiklausau i patarimus .. 4u.gif drinks_cheers.gif Ir bunu dekinga, jei man paaiskina.
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2008 11 10, 20:00)
nesupratau sitos zinutes prasmes. Nereikia visko priimt asmeniskai mirksiukas.gif . Nieko nelaikau durnesnem, tiesiog laikausi nuomones, kad geriau ispeti, pasiteirauti, nei sedeti ir bijoti pasidalinti bet kokia info. Manau TAM sis forumas ir egzistuoja.
O tu, kaip kosmetologe (jei neklystu), galetum irgi dazniau mergaitem i klausimus atsakyt, jei ka.. mirksiukas.gif 
Del isprusimo sutinku, matosi pagal diskusijas kad visos cia viskuo domisi thumbup.gif , bet kaip sakoma.. visu galu ismayti neimanoma. Todel ir as jei kas neaisku ne mano sferoje  - visada isiklausau i patarimus .. 4u.gif  drinks_cheers.gif  Ir bunu dekinga, jei man paaiskina.

o man tavo pasisakymai visai neuzkliuna 4u.gif visai malonu kad ir perspejimus paskaityt- juk tikrai ne visada viska zinom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aya* @ 2008 11 02, 10:22)
Dariausi ir as su aha rugstimis,man tai super patiko! Dariausi pas mamyte Lahja,ji namuose daro tai kainos nedideles.Man patiko ir pati procedura,sutvarke veiduka,ir pati kosmetologe. thumbup.gif
Ji dar toki masaziuka padaro pabaigoj-dingsta visi galvos skausmai,su kuriais atejau.Jei kam reikes galesiu duoti tel

Kolege, pati save reklamuoji? mirksiukas.gif
Atsakyti
Man ir kosmetologe pasiule sita procedura, bet sako reikia ju kokiu 3 kartu maziausiai, kiek kartu jus daretes ir ar jums skaudejo?
Ir gal galit rekomenduoti koki gera prausikli su AHA rugstimis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurada: 12 lapkričio 2008 - 13:47
Sveikos, merginos. Aš tai naudoju faberlic firmos NEOSKIN serijos kompleksą, skirtą mikrodermabrazijai. tai alternatyva saloninėms procedūroms. Tai 3 preparatai : odos šveitiklis su AHA ir BHA rūgštimis, mikrodermabrazijos ir enziminio odos šveitiklio preparatas ir drėkinamasis ir atkūriamasis kremas , specialus po šių procedūrų. Darau kas savaitę, po vieną dieną, arba galima daryti kartą per mėnesį 3-4 dienas iš eilės. beje, tai galima daryti tik rudenį-žiemą. Tai va, efektas super. Oda kaip nauja, ir jokio sudirginimo. mano draugė irgi naudoja, tai jai taip pat puikiai tinka, ji ir mamai padarė, sakė - super. kainuoja visas šis kompleksas apie 120 lt, bet jo užtenka visai žiemai, tad išeina daug pigiau, negu salone. ka domina, galiu padėti įsigyti. Yra galimybė pirkti dar pigiau. rašykite į až, arba e-mailu: jelena0110@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2008 11 05, 01:18)
Gal patartumete kazka odai su kapiliarais? aciu

Sveika, galiu parekomenduoti faberlic firmos serumą nuo kuperozės, šalinantį kraujagyslių tinklelius ir kovojantį su trūkinėjančiais kapiliarais. Jei sudomintų, rašyk į až
Atsakyti
QUOTE(Helly1 @ 2008 11 13, 13:52)
Sveika, galiu parekomenduoti faberlic firmos serumą nuo kuperozės, šalinantį kraujagyslių tinklelius ir kovojantį su trūkinėjančiais kapiliarais. Jei sudomintų, rašyk į až

Kas yra kuperoze?
Atsakyti