Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su vaisinėmis rūgštimis

QUOTE(Renatulyte @ 2008 10 09, 19:11)
Salonas "Jurgita" Barsausko g.  4u.gif Kosmetologe Vitalija man lb patiko  bigsmile.gif
---------------------------------------------------------------------------
www.jusu-gb.com

O kokia kaina pas ja?

QUOTE(pina colada @ 2008 10 09, 20:44)
labai gera Eurovaistineje Uriage kremukas su AHA rugstimis yra. jau kelinta tiubele naudoju ir baisiai dziaugiuosi ji radusi. mano veido oda linkusi i blizgejima, tai pasitepus juo - blizgesio nerasta, o ir spuogeliukus apdziovina.

Ar ilgam uztenka vieno indelio? smile.gif ir kiek kainuoja smile.gif

As dabar naudoju receptini vaista su antibiotikais, tai man po truputi padeda, bet vistiek noreciau issivalyti veida rugstim smile.gif

Ar tiesa, kad jaunoms merginoms nerekomenduojama si procedura? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pina colada @ 2008 10 09, 20:44)
labai gera Eurovaistineje Uriage kremukas su AHA rugstimis yra. jau kelinta tiubele naudoju ir baisiai dziaugiuosi ji radusi. mano veido oda linkusi i blizgejima, tai pasitepus juo - blizgesio nerasta, o ir spuogeliukus apdziovina.

drinks_cheers.gif
Ir rudas dėmeles pabalina.
Išbandžiau ir šitą, ir Clinique su AHA rūgštim - Total Turnaround Visible Skin Renewer. Clinique švelnesnis. Uriage turbūt labiau riebiai odai, Clinique mišriai.
Atsakyti
Dariausi ir as su aha rugstimis,man tai super patiko! Dariausi pas mamyte Lahja,ji namuose daro tai kainos nedideles.Man patiko ir pati procedura,sutvarke veiduka,ir pati kosmetologe. thumbup.gif
Ji dar toki masaziuka padaro pabaigoj-dingsta visi galvos skausmai,su kuriais atejau.Jei kam reikes galesiu duoti tel
Atsakyti
Pirkau is vienos kosmetologes prausikli su AHA-BHA 9% (aha ,kaip zinot vaisiu rugstis ,o bha- salicilo rugstis ,kuri gerai veikia problemine, riebia ,spuoguota oda) pasak kosmetologes tai vieninteles priemones ( ta prasme sios sudeties) galincios kovoti su inkstirais. Italu firma Natinuel, mokejau 67lt uztenka 3-4 menesiams 150ml. Sudetyje taip pat: glycolic-salicylic,tartaic-azelaic acids-( vaistukuose nuo spuogu -skinoren yra sios rugsties) Akivaizdaus rezultato nematau ,bet inkstirus nuo nosies reciau valau, cia pliusas. Naudoju ir kitas priemones, todel ar veiksmingas negaliu pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(JUODA_KAVA @ 2008 11 04, 12:27)
Pirkau is vienos kosmetologes prausikli su AHA-BHA 9% (aha ,kaip zinot vaisiu rugstis ,o bha- salicilo rugstis ,kuri gerai veikia problemine, riebia ,spuoguota oda) pasak kosmetologes tai vieninteles priemones ( ta prasme sios sudeties) galincios kovoti su inkstirais. Italu firma Natinuel, mokejau 67lt uztenka 3-4 menesiams 150ml. Sudetyje taip pat: glycolic-salicylic,tartaic-azelaic acids-( vaistukuose nuo spuogu -skinoren yra sios rugsties) Akivaizdaus rezultato nematau ,bet inkstirus nuo nosies reciau valau, cia pliusas. Naudoju ir kitas priemones, todel ar veiksmingas negaliu pasakyti.

as ir sita naudoju, tai man padeda tikrai smile.gif o kur cia pirkai?
Atsakyti
Gal patartumete kazka odai su kapiliarais? aciu
Atsakyti
atejus salciams, vejui, ypac dabar - kuo stipresnes apsaugos kremai, vengti greitu temperaturos pokyciu, nenaudoti astriu pylingu, kosmetika rinktis skirta JAUTRIAI odai ir kuo daugiau vitamino c, stiprinancio kapiliaru sieneles.
Atsakyti
aš einu veiduko valyt rūgštimis, jau buvau 8 kartus, efektas tikrai matosi wub.gif
Atsakyti
nusipirkau siandien Avene Cleanance K- su AHA ir BHA, siaip norejau Uriage su AHA, bet kadangi to nebuvo, tai ciupau Avene pabandyt- noriu truputi "paplonint" odele, nebepatinka kaip poros atrodo, kartais su spuogais pakovot tenka, o ir siaip kazkokia oda negaivi- bet cia jau man sena problema. ziuresiu kaip tos rugstys veiks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nute_Bitute @ 2008 11 07, 20:16)
aš einu veiduko valyt rūgštimis, jau buvau 8 kartus, efektas tikrai matosi  wub.gif

Bitute blink.gif , tu bent pertraukas darai? Maximum 5 kartus jei karta per sav. galima daryt paskui BUTINA pertrauka.. O efektas turetu matytis po 3-4 kartu, jei ka.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Naudoju Himalaya kaukę, rašo, kad ji praturtunta natūralių AHA rūgščių
Himalaya

Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 09, 01:56)
Naudoju Himalaya kaukę, rašo, kad ji praturtunta natūralių AHA rūgščių
Himalaya

kiek suprantu ji tokia kremines konsistencijos, nesudziustanti ar ne? ar nesuriebina odos g.gif ? raso kad tinkama sausai, normaliai odai unsure.gif
Atsakyti