Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su vaisinėmis rūgštimis

QUOTE(woman @ 2008 02 25, 15:34)
[I] Labai gera procedūra tai rūgštinis pilingas. Kaip Jūs manot, gal kas darėsi, kokie atsiliepimai?

Ne, neteko bandyti. Kadangi gyvenu ne LT, tai kosmetologo paslaugos man kainuotu zveriskai brangiai, del to grazinuosi namuose mirksiukas.gif Parduotuveje maciau pirkti kauke su vaisiu ekstraktu - rugstimi, kuri buvo pavadinta kauke - pilingas. Nezinau, ar tai turi ka nors bendra su AHA rugstimi.
Atsakyti
As jau antrus metus darausi pas kosmetologe rustines proceduras. Bet tai nera pylingas. Is pradziu daromas giluminis veido valymas (cia pries darant rugstiniu procduru kursa), tada pilama ant veido rugstele, ji laikoma pora minuciu, tada nuvaloma, po to daromas veido masazas su tokiu kaip sviestu rugstiniu, o paciam gale rugstine kauke dedama. Viena procedura rezultatu neduoda, reikia kursa daryti, minimum 5, maximum 7, kas savaite po viena karta. Si procedura daroma ziema, kada neaktyvi saule. Man labai ji patinka, atsigauna oda, pranyksta spuogeliai, randeliai, pigmentines demeles. Del pylingo su AHA rugstim tai esu nusipirkus BIODROGA pylinga su granulem, ne pigus, bet geras:)
Atsakyti
siaip neblogas kremukas, dziovinantis spuogiukus, su AHA rugstimis parduodamas Eurovaistinese yra...pavadinimas "DR. WOLFF Fruchtsaure-Creme". brangus, velnias, apie 70 Lt, bet dziovina tai labai gerai smile.gif
Atsakyti
Reikia atgaivinti sia temele 4u.gif
kaip tik si svtgl lankiausi pas savo kosmetloge, veido valyma dariausi ax.gif mano odanera labai problemine bet aisku spuogeliai kartais pakankina doh.gif kosmetologe pasiule iigyti NEOSTRATA produktu. Visai susidomejau, pasiskaitinejau apie sia kosmetika nete bet idomu kokios kainos tarkim prausikliu ir kremuku.. Nes kaip suprantu kosmetika ne is pigiuju, tai noreciau bent preliminariai zinot kiek tai gali kainuot.. gal kas galesit suteikt daugiau info 4u.gif
Atsakyti
As naudoju ana lotan, Barbanos prausikli. Jis ten kazkoks tipo su vaisiu rugstim maisytas. Man jis bent jau patinka.
Atsakyti
QUOTE(Villy @ 2008 03 23, 15:45)
Reikia atgaivinti sia temele  4u.gif
kaip tik si svtgl lankiausi pas savo kosmetloge, veido valyma dariausi ax.gif  mano odanera labai problemine bet aisku spuogeliai kartais pakankina  doh.gif kosmetologe pasiule iigyti NEOSTRATA produktu. Visai susidomejau, pasiskaitinejau apie sia kosmetika nete bet idomu kokios kainos tarkim prausikliu ir kremuku.. Nes kaip suprantu kosmetika ne is pigiuju, tai noreciau bent preliminariai zinot kiek tai gali kainuot.. gal kas galesit suteikt daugiau info  4u.gif

pirkau vasara NEOSTRATA prausikli,losjona SPF 15 ir seruma,kuri naudojau nakciai.. visa sita linija buvo riebiai-misriai odai.. is pradziu padejo,paskui oda vel spuoguotis pradejo.. o sitos priemones su vaisiu rugstimis yra. dabar pradejau vaikscioti i soliariuma biski,tai ir guli pas mane tas losjonas su serumu,kadangi naudojant reikia privengti biski UV spinduliu g.gif
o del kainu,tai uz tris priemones akropolio spa centre sumokejau 209 lt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cinnamone: 25 kovo 2008 - 15:52
neostrata prausiklis apie 60lt, kremas ir krempudra atrodo apie 80lt
Atsakyti
QUOTE(cinnamone @ 2008 03 25, 15:51)
pirkau vasara NEOSTRATA prausikli,losjona SPF 15 ir seruma,kuri naudojau nakciai.. visa sita linija buvo riebiai-misriai odai.. is pradziu padejo,paskui oda vel spuoguotis pradejo.. o sitos priemones su vaisiu rugstimis yra. dabar pradejau vaikscioti i soliariuma biski,tai ir guli pas mane tas losjonas su serumu,kadangi naudojant reikia privengti biski UV spinduliu  g.gif
o del kainu,tai uz tris priemones akropolio spa centre sumokejau 209 lt doh.gif

Vien priemonės su rūgštimis nuo spuogų nepadeda. Reikia naudoti ir ką nors, kas stabdo bakterijų dauginimąsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 03 25, 21:54)
Vien priemonės su rūgštimis nuo spuogų nepadeda. Reikia naudoti ir ką nors, kas stabdo bakterijų dauginimąsi  ax.gif

O kas stabdo bakteriju dauginimasi?
Atsakyti
QUOTE(dovzil @ 2008 03 27, 23:14)
O kas stabdo bakteriju dauginimasi?

Benzoilio peroksidas, kurio yra vaistinėse parduodamame Akne BP5, arba arbatmedžio aliejus, bet jo koncentracija produkcijoj turi būti minimum 5 proc. Šiaip benzoilio peroksidas šiuo atžvilgiu yra efektyvesnis, bet arbatmedis geriau toleruojamas, na ir dar jo kvapas ne visiems patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 03 28, 11:22)
Benzoilio peroksidas, kurio yra vaistinėse parduodamame Akne BP5, arba arbatmedžio aliejus, bet jo koncentracija produkcijoj turi būti minimum 5 proc. Šiaip benzoilio peroksidas šiuo atžvilgiu yra efektyvesnis, bet arbatmedis geriau toleruojamas, na ir dar jo kvapas ne visiems patinka  ax.gif

tik su acne bp5 reikia atsargiai, nepersistengti, nes ir as jau buvau kai kurias vietas taip nusisausinus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 03 25, 22:54)
Vien priemonės su rūgštimis nuo spuogų nepadeda. Reikia naudoti ir ką nors, kas stabdo bakterijų dauginimąsi  ax.gif

man dermatologe lyg ir minejo, kad rugstine terpe bakterijoms nepatinka unsure.gif
Atsakyti