Sveikos , norejau pasiteirauti, gal kas zinot kokia gera kosmetologe Klaipedoj, kuri dirbtu su rugstim, nes pati bandyt nenoriu, o siaip labai sudominot
QUOTE(jorin28 @ 2007 06 27, 10:50)
laba,gal farmcininke busi? man paprasciau nusipirkti gatava patikrinta produkta.
ne nebusiu ;>
vienam tinklapi perskaiciau
QUOTE(Meida @ 2007 07 26, 16:53)
Gal žinot kur Kaune galima įsigyti Neostrata produktų?
lygtais prie muzikinio teatrokirykloj budavo, pavadinimas lygtais opera, bet negarantuoju
jeigu kam idomu ir reikia as parduodu visai nenauduota neostratos dienini kremuka,vyras man ne ta nupirko,man reikejo naktinio,mokejau 71lt,parduosiu uz 60,jei kam idomu rasykite i az
galiu siusti
galiu siusti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 07 29, 11:33)
jeigu kam idomu ir reikia as parduodu visai nenauduota neostratos dienini kremuka,vyras man ne ta nupirko,man reikejo naktinio,mokejau 71lt,parduosiu uz 60,jei kam idomu rasykite i az
galiu siusti
galiu siusti
jei ka idomu siek tiek info
Dieninis losjonas be riebalų SPF 15 (4% gliukonolaktono)
NeoStrata Oil-Free Lotion SPF 15 (4% gluconolactone)
Siūlomas riebiai ar mišriai jautriai odai. Drėkina, apsaugo nuo saulės spindulių. Ypatinga medžiaga asebiolis reguliuoja riebalų išsiskyrimą. Jei naudojamas ilgiau, mažina raukšles. Tinka tiems, kurie mėgsta neriebios konsistencijos kremus.
50 ml buteliukas su dozatoriumi
Merginos, kiek laiko po panaudojimo kosmetikos su vaisiu rugstimis negalima eiti degintis i soliariuma?
Labukas,norejau paklaust,gal kuri daresi veido ''gaivinima''su gliukolio rugstim.Kokie atsiliepimai?Mano kosmetologe sake,kad reik kokiu 5 seansu(kas 7-10 dienu).Cia paskaiciau apie tai kad lupasi veido oda Kokia ta oda lieka po seanso is tikruju,gal neapsimoka daryt.Ka patartumet?
o ar priemoniu su rugstimi yra pirkti tokiose populistinese parduotuwese kaip eurokos,sarma ar drogas?
noreciau kremuko,kad paswiesintu kelias demeles..
noreciau kremuko,kad paswiesintu kelias demeles..
gydytoja man siandien dave meginuka...Uriage -Hyseac....su aha rugstimis..turetu balint....o pries tai naudojau, daug seniau...dercome activ
QUOTE(krikstole @ 2007 11 15, 14:29)
gydytoja man siandien dave meginuka...Uriage -Hyseac....su aha rugstimis..turetu balint....o pries tai naudojau, daug seniau...dercome activ
Būtų labai įdomu išgirsti, kaip tau patiko Dercome active,mm?
QUOTE(Brilliant @ 2007 11 15, 20:10)
Būtų labai įdomu išgirsti, kaip tau patiko Dercome active,mm?
na as ji naudojau pries 2 metus...tuo metu tiko, nes apskritai tada buvo maziau spuogeliu, ir randeliai apnyko....as tepdavau tik smakra...