Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su vaisinėmis rūgštimis

Sveikos 4u.gif , norejau pasiteirauti, gal kas zinot kokia gera kosmetologe Klaipedoj, kuri dirbtu su rugstim, nes pati bandyt nenoriu, o siaip labai sudominot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jorin28 @ 2007 06 27, 10:50)
laba,gal farmcininke busi? 4u.gif man paprasciau nusipirkti gatava patikrinta produkta.

ne nebusiu ;>
vienam tinklapi perskaiciau
Atsakyti
Gal žinot kur Kaune galima įsigyti Neostrata produktų?
Atsakyti
QUOTE(Meida @ 2007 07 26, 16:53)
Gal žinot kur Kaune galima įsigyti Neostrata produktų?

lygtais prie muzikinio teatrokirykloj budavo, pavadinimas lygtais opera, bet negarantuoju
Atsakyti
jeigu kam idomu ir reikia as parduodu visai nenauduota neostratos dienini kremuka,vyras man ne ta nupirko,man reikejo naktinio,mokejau 71lt,parduosiu uz 60,jei kam idomu rasykite i az
galiu siusti
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 07 29, 11:33)
jeigu kam idomu ir reikia as parduodu visai  nenauduota neostratos dienini kremuka,vyras man ne ta nupirko,man reikejo naktinio,mokejau 71lt,parduosiu uz 60,jei kam idomu rasykite i az
galiu siusti

jei ka idomu siek tiek info
Dieninis losjonas be riebalų SPF 15 (4% gliukonolaktono)

NeoStrata Oil-Free Lotion SPF 15 (4% gluconolactone)

Siūlomas riebiai ar mišriai jautriai odai. Drėkina, apsaugo nuo saulės spindulių. Ypatinga medžiaga asebiolis reguliuoja riebalų išsiskyrimą. Jei naudojamas ilgiau, mažina raukšles. Tinka tiems, kurie mėgsta neriebios konsistencijos kremus.

50 ml buteliukas su dozatoriumi

Atsakyti
Merginos, kiek laiko po panaudojimo kosmetikos su vaisiu rugstimis negalima eiti degintis i soliariuma? g.gif
Atsakyti
Labukas,norejau paklaust,gal kuri daresi veido ''gaivinima''su gliukolio rugstim.Kokie atsiliepimai?Mano kosmetologe sake,kad reik kokiu 5 seansu(kas 7-10 dienu).Cia paskaiciau apie tai kad lupasi veido oda g.gif Kokia ta oda lieka po seanso is tikruju,gal neapsimoka daryt.Ka patartumet?
Atsakyti
o ar priemoniu su rugstimi yra pirkti tokiose populistinese parduotuwese kaip eurokos,sarma ar drogas?
noreciau kremuko,kad paswiesintu kelias demeles..
Atsakyti
gydytoja man siandien dave meginuka...Uriage -Hyseac....su aha rugstimis..turetu balint....o pries tai naudojau, daug seniau...dercome activ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2007 11 15, 14:29)
gydytoja man siandien dave meginuka...Uriage -Hyseac....su aha rugstimis..turetu balint....o pries tai naudojau, daug seniau...dercome activ smile.gif

Būtų labai įdomu išgirsti, kaip tau patiko Dercome active,mm? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2007 11 15, 20:10)
Būtų labai įdomu išgirsti, kaip tau patiko Dercome active,mm? 4u.gif

na as ji naudojau pries 2 metus...tuo metu tiko, nes apskritai tada buvo maziau spuogeliu, ir randeliai apnyko....as tepdavau tik smakra...
Atsakyti