Labai gerų minčių ir idėjų čia pasisėmiau,kai netikėtai gavau vaduoti priešmokyklinę grupę.Ačiū Jums . Tuo pačiu galiu parekomenduoti knygutę Pedagoginės pertrauklėlės pradžios mokykloje,Šiaulių universitetas,2000. Ši knygutė man labai padeda,kai reikia pedagoginių pertraukėlių - yra visokių eilėraštukų,dainelių,rodomų judesiais.Yra aprašyta,kokius judesius daryt.Tikrai rekomenduoju .Sėkmės .
Labai gerų minčių ir idėjų čia pasisėmiau,kai netikėtai gavau vaduoti priešmokyklinę grupę.Ačiū Jums .
Tuo pačiu galiu parekomenduoti knygutę Pedagoginės pertrauklėlės pradžios mokykloje,Šiaulių universitetas,2000. Ši knygutė man labai padeda,kai reikia pedagoginių pertraukėlių - yra visokių eilėraštukų,dainelių,rodomų judesiais.Yra aprašyta,kokius judesius daryt.Tikrai rekomenduoju .Sėkmės .
Išsipuošęs, išsipūstęs lysvėj maivosi kopūstas: - Pažiūrėkit į mane: Juk esu gražus, ar ne? Mezginėliai išraityti Ant juodos žemelės švyti. O švelnumas tos spalvos, O puošnumas tos galvos! Aš - darželyje gražiausias. Aš - daržely protingiausias.- Išsipuošęs, išsipustęs Lysvėj maivosi kopūstas. Tik nežino jis, kas va- Jo visai tuščia galva!
Peštynės
Stebisi visi vaikai. Susipyko du draugai.
Vienas žodį, kitas žodį. Liežuvius abu parodė.
Du berniukai, du mažiukai, Ėme peštis kaip ožiukai.
Tie ožiukai be ragų. Net žiūrėti nesmagu.
Juodu pešės gan ilgai- Kol išdygo jiems ragai.
Juokėsi iš jų vaikai: Argi pešasi draugai?
Kol kas tiek
Galiu be galo žiūrėti į tris dalykus: į tekantį vandenį, degančią ugnį ir... kai kas nors dirba...