Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 2 dalis

Sveiki gal kas turite pakvietima i www.linkomanija.net
pelyyte@gmail.com
aciu!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pelyyte @ 2008 01 21, 01:04)
Sveiki gal kas turite pakvietima i www.linkomanija.net
pelyyte@gmail.com
aciu!! 4u.gif

as taip pat prisijungiu prie prasymo, ir buciau labai dekinga jei akviestumete blush2.gif
lina.libero@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libero: 21 sausio 2008 - 23:55
gal kas pakviestumet i linkomanija ir torent'a? ax.gif aciu jei atsiras norintis tai mano pastas ieva@rentinys.lt
Atsakyti
Nugi įlindau į Vakarų ir naująją animaciją, bet galvojau, kad ne ten pataikiau - vieni prašymai blink.gif Tam yra skirta tema va čia http://www.supermama...;#entry14426692

Pasakykit man kas nors, ar yra lietuviškai garsinta Žaislų istorija 2 ? Mačiau savas.lt torrentą, bet man tas filmas niekaip nesisiunčia. Iš dc+ siunčiausi - angliškai arba rusiškai, net jei užvardinta LT doh.gif
Tai jei kas žinot, kur paimt šitą filmą, pasidalinkit informacija, prašau 4u.gif
Atsakyti
sveiki gal turit pakvietima i torrent.lt 4u.gif
buciau labai dekinga ax.gif
mano e_mail sarytukaa@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2008 01 23, 10:53)
Nugi įlindau į Vakarų ir naująją animaciją, bet galvojau, kad ne ten pataikiau - vieni prašymai  blink.gif  Tam yra skirta tema va čia http://www.supermama...;#entry14426692

Pasakykit man kas nors, ar yra lietuviškai garsinta Žaislų istorija 2 ? Mačiau savas.lt torrentą, bet man tas filmas niekaip nesisiunčia. Iš dc+ siunčiausi - angliškai arba rusiškai, net jei užvardinta LT  doh.gif
Tai jei kas žinot, kur paimt šitą filmą, pasidalinkit informacija, prašau  4u.gif

Jus teisi.
Cia labai apsiukslinom tema.
Apie pakvietimus rasykit i AZ.
Linkomanija.net as pakvietimu neturiu verysad.gif
Torrent.LT dar nesusitvarke duomenu apskaitos skaitikliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supervyras: 24 sausio 2008 - 03:01
aš irgi esu siūlius rašyti man į až dėl pakvietimų (torrent.lt ir bt-geras), bet parašė vos keli. Kiti turbūt tingi paskaityt, kas parašyta, tiesiog iškart rašo temoje - atsiųskit kas nors pakvietimą.
Atsakyti
Gal kas turit ir galėtumėt čia įdėt Tom & Džeri , ( gali būt ir be lietuviško įgarsinimo ) mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki. O kas gali irasyti i DVD filmus? Gal Supervyras turi ir berods irasineja? (lyg skaiciau anksciau) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzilona @ 2008 01 31, 10:22)
Sveiki. O kas gali irasyti i DVD filmus? Gal Supervyras turi ir berods irasineja? (lyg skaiciau anksciau) ax.gif

Jūs kalbat apie DVD formato filmus ar tik šiaip kad į DVD diską būtų įrašyti?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2008 01 31, 12:57)
Jūs kalbat apie DVD formato filmus ar tik šiaip kad į DVD diską būtų įrašyti?

O kuo jie skiriasi? ax.gif blush2.gif Noreciau i kompa ideti ir kad vaikai ziuretu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzilona @ 2008 02 02, 14:16)
O kuo jie skiriasi?  ax.gif  blush2.gif  Noreciau i kompa ideti ir kad vaikai ziuretu  g.gif

tai jei tik tokių reik, galiu pabandyt per Skype persiųst (jei geras greitis bus). Turit Skype? (Skype aš - linaseniuciene)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 02 vasario 2008 - 18:13