Gal kam liko pakvietimukas?
orinta@anet.lt
QUOTE(zukse @ 2008 01 04, 21:33)
Sveiki gal kas turite pakvietima i www.linkomanija.net
beja turiu pakvietimu i torrent.lt rasykit padalinsiu jei reikia
beja turiu pakvietimu i torrent.lt rasykit padalinsiu jei reikia
zukse,buciau tau labai dekinga jei pakviestum i torrent.lt,andrius.smilingis@gmail.com
QUOTE(stebukliukas @ 2008 01 14, 13:06)
buciau tau labai dekinga jei pakviestum i torrent.lt,andrius.smilingis@gmail.com
Invite successful!
A confirmation email has been sent to the address you specified (andrius.smilingis@gmail.com). They need to read and respond to this email before they can use their account. If they don't do this, the new account will be deleted automatically after a few days.
Papildyta:
QUOTE(curny @ 2008 01 13, 23:04)
Kur kviesti?
sveiki... jei turite pakvietimu i torrent.lt, pagelbekit ir man su slaptazodziu .
beje, man iskilo toks klausimas... is linkomanijos siunciuosi, koki nors faila, u torrentas ji priima... po keliu minuciu siuntimo siuntimas nutruksta, ir parodo kaip klaida...
gl kokius nustatymus reikia padaryti... padekite man siuo klausimu
beje, man iskilo toks klausimas... is linkomanijos siunciuosi, koki nors faila, u torrentas ji priima... po keliu minuciu siuntimo siuntimas nutruksta, ir parodo kaip klaida...
gl kokius nustatymus reikia padaryti... padekite man siuo klausimu
QUOTE(Supervyras @ 2008 01 14, 15:59)
Invite successful!
A confirmation email has been sent to the address you specified (andrius.smilingis@gmail.com). They need to read and respond to this email before they can use their account. If they don't do this, the new account will be deleted automatically after a few days.
Papildyta:
Kur kviesti?
Papildyta:
Kur kviesti?
atleisk truputuka susimaisiau ,smilingis.andrius@gmail.com
QUOTE(stebukliukas @ 2008 01 14, 19:11)
atleisk truputuka susimaisiau ,smilingis.andrius@gmail.com
tex dar viena pakvietima sugadint, gaudyk
o jumis, curny, kur kviesti?
SUPERVYRE,labai tau dekinga
QUOTE(stebukliukas @ 2008 01 14, 19:51)
SUPERVYRE,labai tau dekinga
perduosiu zmonai
Gal kas nors galėtų per 2shared įdėti filmuką Bembis .Būčiau labai dėkinga.
http://www.2shared.c..._alyje.html?s=1
Jonos istorijos daržovių šalyje
Jonos istorijos daržovių šalyje
LinkoManijoje pasirode Ant Bangos / Surf's Up 2007 DVDRip XviD LT-TRL 1.34 GB