Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 2 dalis

QUOTE(Motulka @ 2008 01 08, 13:58)
Jei kas galit pakvieskit i mane i linkomanija ar torrent.lt  blush2.gif  ax.gif  motulka@gmail.com

i torrent.lt pakvieciau 4u.gif
Atsakyti
Supervyre, tikrai prisimenu, kad iš kažkokio puslapio siunteisi 'Ratus' DVD formate g.gif Pasidalink prisiminimais, iš kurio rolleyes.gif
Atsakyti
sveiki,o gal ir mane dar kas galetu pakviest i torrent.lt,andrius.smilingis@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Supervyras @ 2008 01 08, 15:35)
i torrent.lt pakvieciau  4u.gif

Dekui labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2008 01 08, 18:14)
Supervyre, tikrai prisimenu, kad iš kažkokio puslapio siunteisi 'Ratus' DVD formate  g.gif  Pasidalink prisiminimais, iš kurio  rolleyes.gif

g.gif Turiu tik Ratai [LT] [EN] DVDrip XVID.avi 1.36GB
Atsakyti
QUOTE(Supervyras @ 2008 01 09, 14:55)
g.gif Turiu tik Ratai [LT] [EN] DVDrip XVID.avi 1.36GB

kažkodėl buvau įsitikinus, kad mačiau, jog kažkuriam puslapy siunteisi 8 GB 'Ratus' g.gif O gal nick'ą tamstelės kažkas nusavinęs buvo?.. Toks netradicinis nick'as buvo iš G raidės, užtat ir įsiminiau smile.gif

1,36 GB 'Ratus' ir aš turiu, bet tas filmukas turėtų labai maloniai žiūrėtis (klausytis) per normalų namų kiną, užtat ir ieškau.
Atsakyti
sveiki, gal kas turit Mulan 2, pasidalinkit ax.gif
Atsakyti
gal kas norit trecio sreko lietuviskai? g.gif ax.gif

Srekas 3 LT 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal butu galima ratus lt ikelti i 2 shared? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 01 11, 12:20)
gal kas norit trecio sreko lietuviskai? g.gif  ax.gif

Srekas 3 LT 4u.gif

Ačiū Aina labai , labai aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 01 11, 11:20)
gal kas norit trecio sreko lietuviskai? g.gif  ax.gif

Srekas 3 LT 4u.gif

Vajei, kaip nieko nesuprantu doh.gif Gal galit tundrai paaiškinti, kaip iš čia parsisiųsti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytė @ 2008 01 12, 16:21)
Vajei, kaip nieko nesuprantu  doh.gif  Gal galit tundrai paaiškinti, kaip  iš čia parsisiųsti?  doh.gif

Spausk ant nuorodos ir kai atsidaris naujas langas lauk kol dešiniam kampe atsiras užrašas clik here tada spausk ant jo, tada open ir siūskis . Na manau kad suprasi ką aš čia parašiau . mirksiukas.gif Sėkmės , bandyk .
Atsakyti