Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 2 dalis

QUOTE(*irma* @ 2008 08 05, 21:14)
as turiu ,bet nemoku ikelti,jei pamokinsit butinai pasidalinsiu blush2.gif

Iš ties labai paprasta Iš pradžių atsiverti 2Scharedo puslapį, bet kokį, kad ir kolegių kur filmukai įkelti nuorodą forume ax.gif
spaudi ant pagrindinės vinjetes 2Shared pavadinimo ir atsiranda toks langas

2Shared - fail upload

Per paiešką, ar kitaip Brows, susirandi savo kompe kur yra fimas, pažymi su pele ir paspaudi atidaryti, paskui spaudi didesnę lentelę upload it, ir rodo kaip filmukas karaunasi, pasikrovus, 2Sharedas praneša, kad failas baigtas pakrauti, paspaudus ok, išmeta adresą filmo, kurį tu įkėlei. nukopijuoji tą eilutę, kur parašyta linkas download ir įdedi į forumą atsakydama (pasispaudi langelį su http://, įklijuoji nukopintą linką, spaudi gerai, tada atsiranda tokie žodžiai My Webpage, jį nutrini ir įrašai savo , pvz. Ragai ir kanopos LT, vel spaudi gerai ir forume mes matysim aktyvų, gražų linką biggrin.gif Tikiuosi, kad aiškiai parašiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2008 08 05, 21:14)
as turiu ,bet nemoku ikelti,jei pamokinsit butinai pasidalinsiu blush2.gif

tikiuosi,kad tau pavyks įkelti,lauksiu rezultato.

Vėtre kiek laiko užtrunka tau kol įkelią filmuką,man tai kelia apie 4 valandas,gal įmanoma kaip nors greičiau. ax.gif
Atsakyti
Žaislų istorija 2 LT 2 dalis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zidinga @ 2008 08 05, 22:11)
Vėtre kiek laiko užtrunka tau kol įkelią filmuką,man tai kelia apie 4 valandas,gal įmanoma kaip nors greičiau.  ax.gif

Šiandien man pasisekė, įsikėlė per 2 val, nes įkėlimo greitis buvo 140 KB/sek, anksčiau visą laiką mėgavausi tokiu greičiu, bet paskutiniu metu man dažniausiai ir gi keliasi 700 MB talpos filmas per 4 val 50 KB/sek greičiu ax.gif
Atsakyti
Žaislų istorija 2 Lt 3 (paskutinė) dalis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 08 05, 21:36)
Iš ties labai paprasta Iš pradžių atsiverti 2Scharedo puslapį, bet kokį, kad ir kolegių kur filmukai įkelti nuorodą forume  ax.gif
spaudi ant pagrindinės vinjetes 2Shared pavadinimo ir atsiranda toks langas

2Shared - fail upload

Per paiešką, ar kitaip Brows, susirandi savo kompe kur yra fimas, pažymi su pele ir paspaudi atidaryti, paskui spaudi didesnę lentelę upload it, ir rodo kaip filmukas karaunasi, pasikrovus, 2Sharedas praneša, kad failas baigtas pakrauti, paspaudus ok, išmeta adresą filmo, kurį tu įkėlei. nukopijuoji tą eilutę, kur parašyta linkas download ir įdedi į forumą atsakydama (pasispaudi langelį su http://, įklijuoji nukopintą linką, spaudi gerai, tada atsiranda tokie žodžiai My Webpage, jį nutrini ir įrašai savo , pvz. Ragai ir kanopos LT, vel spaudi gerai ir forume mes matysim aktyvų, gražų linką  biggrin.gif Tikiuosi, kad aiškiai parašiau  ax.gif

QUOTE(zidinga @ 2008 08 05, 22:11)
Vėtre kiek laiko užtrunka tau kol įkelią filmuką,man tai kelia apie 4 valandas,gal įmanoma kaip nors greičiau.  ax.gif

dekui megrinos uz paaiskinimus jau keliu ziuresim kas gausis blush2.gif
Atsakyti
Atsiprašau, bet gal galit kas papasakoti kaip atsiųsti filmukus iš 2shared blush2.gif nu niekaip man ten nesigauna verysad.gif
Atsakyti
Dar vienas filmukas " Paparčių slėnys -paskutinis tropikų miškas"
http://www.2shared.c...dripXvidLT.html
Papildyta:

atsidarius pačioj apačioje yra Save file to your PC; click here,tai jį ir spaudi, paskui tik nurodysi,kur kompiuteryje išsaugot filmuką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zidinga: 06 rugpjūčio 2008 - 12:01
QUOTE(*irma* @ 2008 08 06, 11:10)
dekui megrinos uz paaiskinimus jau keliu ziuresim kas gausis blush2.gif

irma, pamiršau tau pasakyti, kad 2Sharedas priima ne didesnius kaip 1,1GB, jeigu tavo fimas pvz yra 1,36 GB, ištiso filmo įkelti negalėsi, turėsi suraruoti su WinRARu dalimis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 08 06, 14:29)
irma, pamiršau tau pasakyti, kad 2Sharedas priima ne didesnius kaip 1,1GB, jeigu tavo fimas pvz yra 1,36 GB, ištiso filmo įkelti negalėsi, turėsi suraruoti su WinRARu dalimis  ax.gif

tai viskas aisku,man jau baige filmuka ikelti ir paskui ziuri kazka ismete,dar savo vaikina sudrausminau kad lenda kur neriaikia ir vel bandziau isnaujo gerai kad nosi ikisau blush2.gif o dabar kai suarchivuoji ji taikaip ta viena archyva jau imanoma i kelti ar turi visviien kazkaip dalinti ji dalimis? g.gif
Atsakyti
aš tai su tais arhyvavimais visai nenusimanau blush2.gif ,pas mane visi filmukai biški virš 700 mb,tad ir netenka archyvuot. Gal vėtrė tau paaiskins.
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2008 08 06, 16:06)
tai viskas aisku,man jau baige filmuka ikelti ir paskui ziuri kazka ismete,dar savo vaikina sudrausminau kad lenda kur neriaikia ir vel bandziau isnaujo gerai kad nosi ikisau blush2.gif o dabar kai suarchivuoji ji taikaip ta viena archyva jau imanoma i kelti ar turi visviien kazkaip dalinti ji dalimis? g.gif

taip fimą reikia dalinti dalimis, kai archyvuoji, parašai kad skaidyti filmą pvz. po 500MB, arba po 250 MB, kuo smulkiau, tuo daugiau tomų bus ir turėsi tuos visus tomus sukelti. Dar prieš paspaudus glaudinti, reikia uždėti varnelę ant atstatymo įrašas ir viskas smile.gif o WinRARas glaudindamas jau pats pagamina tuos tomus Prieš keliant į internetą, reikia pačiai bandyti ar išsiskleidžia tavo suraruoti tomai. Spaudi ant pvz. pirmo tomo su kairiu klavišu ir pasirenki išskleisti failus į... smile.gif
Atsakyti
Bandžiau siųstis Garfildą antrą, bet iš 2Shared kažko jis nesisiunčia unsure.gif gal galit vėl įmesti? ax.gif
Atsakyti