Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 2 dalis

QUOTE(jolitag @ 2008 07 07, 12:17)

Prašom, smagiai žiūrėti mirksiukas.gif
Atsakyti
na,lauksiu dabar kitu mirksiukas.gif Sita jau baigiu atsisiust drinks_cheers.gif
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 05 22, 20:24)
1975Neringa, specialiai tau įkėliau Ančiuką Donaldą ištisą 1,05 GB dydžio, jei pavyks parsisiųsti, gero žiūrėjimo  4u.gif

Ančiukas Donaldas

Parsisiuntimas toks netipinis kitoms failų saugykloms, atidarius nuorodą, gerokai žemiau yra toks užrašas

Click 13 more times to Download

Share another file today!

Tai reiškia, kad ant tos aktyvios nuorodos reikia spausti 13 kartų, atsiverčia 13 reklaminių puslapių, kol atsiverčia puslapis su užrašu Download Now
, ir tik tada pasispaudus, atsiranda failo atvėrimo langas ir filmas siunčiasi  smile.gif

Nelabai gudriai, bet kitos tokios saugyklos, kuri priimtų 2 GB nemokamai, aš nežinau  blush2.gif

nu man niekaip neatsidaro siuntimuisi, paspaudziu tuos 13 kartu, atsiranda dowload now bet po to stop...raso kad negali atidaryti psl ar pan... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 07 17, 13:08)
nu man niekaip neatsidaro siuntimuisi, paspaudziu tuos 13 kartu, atsiranda dowload now bet po to stop...raso kad negali atidaryti psl ar pan... g.gif

itariu, kad tas failas jau pasalintas. o reklama kad paspaudei, tai uzdirbai sitai saugyklai monetu smile.gif
(teoriskai mano megstamas USDownloader ima sia saugykla, bet siustis vistiek netenka ...) schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2008 07 18, 13:13)
itariu, kad tas failas jau pasalintas. o reklama kad paspaudei, tai uzdirbai sitai saugyklai monetu smile.gif
(teoriskai mano megstamas USDownloader ima sia saugykla, bet siustis vistiek netenka ...) schmoll.gif

aisku... ax.gif
gal kas galetu i 2shared ikelti sroves nubloksti LT nes ana nuoroda jau neveikia... blush2.gif
Atsakyti
Ačiū jolitag už kantrybę, tau žadėtas Simpsonų filmas 2007m komedija biggrin.gif

Simpsonų filmas 2007 LT 4u.gif

Jau turiu Kung fu panda LT, jei kam reikia, sakykit, kelsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 07 21, 19:25)

Jau turiu Kung fu panda LT, jei kam reikia, sakykit, kelsiu  4u.gif

Nepykčiau... ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Jau turiu Kung fu panda LT, jei kam reikia, sakykit, kelsiu 4u.gif
[/quote]

labai norėtume. Iš karto ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Tai su vėjeliu pradedu kelti mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos,mamytes. Prisiminiau vaikysteje ziureta filma ''Astunkojai is antro auksto''.
Taip smagu butu vel paziureti. bigsmile.gif

Gal kas turite? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asta1976 @ 2008 07 21, 21:29)
Sveikos,mamytes. Prisiminiau vaikysteje ziureta filma ''Astunkojai is antro auksto''.
Taip smagu butu vel paziureti. bigsmile.gif

Gal kas turite? mirksiukas.gif

Aštunkojus buvau neseniai įkėlusi į kitą temą, žiūrėk, kur tėmelė filmukai rusų kalba, ten bus 4 ser smile.gif
Atsakyti