Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 2 dalis

Ratai LT 2 dalis 4u.gif
Atsakyti
Ratai LT 3 (paskutinė) dalis 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai uz filmukus 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Trys bičiuliai, Peliukas Mikis, Antulis Donaldas ir Šuo Gufis svajoja tapti muškietininkais, tačiau piktasis Pitas nori draugais pasinaudoti: jų pagalba pašalinti nuo sosto princesę Minę. Ir nors trijulė nepanaši į didvyrius, jie žino kas yra draugystė ir garbė.

Trys muškietininkai LT 4u.gif
Atsakyti
sveikutės, supermamos 4u.gif
čia toks geras puslapis, manau, tik niekaip nesuprantu, ką reikia daryti, kad tie filmukai rodytų blush2.gif mano vaikai miršta dėl tų ratų, ponų bynų, šreko, barbių... o aš esu tokia"žalia", kad nemoku jiems jų persiųsti iš čia... gal galite man padėti? ax.gif
labai jums ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neužmirštuolė @ 2008 06 18, 15:11)
... gal galite man padėti? ax.gif
labai jums ačiū 4u.gif

parsisiunti taip (arba su siuntimosi programa) http://www.supermama...?...0656&st=276

tada, jei gauni filma -ziuri. jei gauni archyva is keleto *.part01.rar, tai isarchyvuoji. (pvz. jei turi idiegta Winrar, tai ant pirmo archyvo tomo spragteli DP klavisu ir spaudi "isskleisti cia". tada jau turi filma ir ziuri.
mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal atsiras galinciu ir man padeti ax.gif Noriu parsisiusti Happy Feets is 2shared, bet niekaip negaliu parsisiusti 3 - ios dalies. Pirmas 2 is antro karto parsisiunciau, o 3 jau koki 5 karta bandau ir vis pilnos neparsiuncia ir neisskleidzia tada. Gal kuri bandet siustis, idomu ar cia ta pati dalis negera, ar kas nors siunciant atsitinka ir nepareina visa? Einu dar karta bandysiu siustis, ir vel puse dienos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2008 06 20, 12:33)
  idomu ar cia ta pati dalis negera, ar kas nors siunciant atsitinka ir nepareina visa?

O kuo čia ta dalis dėta biggrin.gif Čia problema tik atsisiuntime, nes tau nutrūksta siuntimas ir visos dalies neatsisiunti ax.gif aš pabandysiu atsisiųsti, pasakysiu, pakol kas siunčiasi. Juk būna, kad ir iš dešimto karto siuntimas nutrūksta, ir nieko čia nepaveiksi, bandai, kol atsisiunti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 06 20, 13:22)
O kuo čia ta dalis dėta  biggrin.gif Čia problema tik atsisiuntime, nes tau nutrūksta siuntimas ir visos dalies neatsisiunti  ax.gif aš pabandysiu atsisiųsti, pasakysiu, pakol kas siunčiasi. Juk būna, kad ir iš dešimto karto siuntimas nutrūksta, ir nieko čia nepaveiksi, bandai, kol atsisiunti  smile.gif

Aisku, vadinasi reikia dar bandyti. Tikiuosi 10 kartu nereiks doh.gif norisi ir kitu dar parsisiusti, o dabar su vienu visa savaite vargstu doh.gif Ir svarbiausia, kad rodo kad visas 100% parejo, o vietoj 458 MB gaunu tik 372 verysad.gif Ir taip kiekviena karta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo &joy: 20 birželio 2008 - 12:52
QUOTE(&joy @ 2008 06 20, 13:49)
Aisku, vadinasi reikia dar bandyti. Tikiuosi 10 kartu nereiks doh.gif norisi ir kitu dar parsisiusti, o dabar su vienu visa savaite vargstu doh.gif

Man 3 dalis atsisuntė kuo puikiausiai, atsisiųsiu visas dalis, išbandysiu, ar skleidžiasi. Tikiuosi, kad tau 10 kartų nereikės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2008 06 20, 13:49)
Ir svarbiausia, kad rodo kad visas 100% parejo, o vietoj 458 MB gaunu tik 372 verysad.gif Ir taip kiekviena karta.

Na, va, parsiunčiau visas dalis, kuo puikiausiai išskleidžiau, peržiūrėjau, viskas OK O koks tavo internetas, gal su Zebra taip vargsti? rolleyes.gif
Atsakyti
Oj, kaip ačiū už Ratus 4u.gif
Su kokiu malonumu aš pati pažiūrėjau bigsmile.gif
Atsakyti