Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 2 dalis

QUOTE(jolitag @ 2008 06 07, 12:04)
Sveikos.Gal kas kempiniuko daugiau filmu turit?Maniskis ta viena placiakelni baigia atmintinai ismokt biggrin.gif

o kuri tu turi? g.gif , nes pas mane ne vienas...
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 06 08, 07:39)
o kuri tu turi? g.gif , nes pas mane ne vienas...

Ta filma apie piratu laiva..Na,kur buvo ikelta nuoroda parsisiust.
Atsakyti
QUOTE(jolitag @ 2008 06 08, 09:36)
Ta filma apie piratu laiva..Na,kur buvo ikelta nuoroda parsisiust.

turiu dar 2 serijas: noru sulinys dar ir viskas kas ziba 4u.gif

jau bandau ikelti mirksiukas.gif
Atsakyti
Kempiniukas Placiakelnis - Noru sulinys LT 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 08 birželio 2008 - 19:02
Kempiniukas Placiakelnis - Visa kas ziba LT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 06 08, 22:21)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gyvi biggrin.gif Turiu Nežiniuką mėnulyje LT 1,5 GB ir naują 2008 m tomą ir džerį thumbup.gif Jums panorėjus, poryt pradėčiau kelti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 06 11, 19:54)
Sveiki, gyvi  biggrin.gif  Turiu Nežiniuką mėnulyje LT 1,5 GB ir naują 2008 m tomą ir džerį thumbup.gif  Jums panorėjus, poryt pradėčiau kelti  mirksiukas.gif

Sugundai ir palieki lotuliukas.gif ? Kelk, gi kelk wub.gif
Dėkui, kad taip stengiesi – kompas dirba kiekvieną naktį, kad multikais apsirūpinti (pas mane irgi tas kvailasis Zebra schmoll.gif , tai dieną liūdna). Jei tik greitesnį Internetą turėčiau, irgi pabandyčiau įkelt, bet...
Atsakyti
neuzilgo mums ives greita interneta, tai zadu jus nudziugint filmukais 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2008 06 12, 09:00)
Sugundai ir palieki  lotuliukas.gif ? Kelk, gi kelk  wub.gif
Dėkui, kad taip stengiesi – kompas dirba kiekvieną naktį, kad multikais apsirūpinti (pas mane irgi tas kvailasis Zebra  schmoll.gif , tai dieną liūdna). Jei tik greitesnį Internetą turėčiau, irgi pabandyčiau įkelt, bet...

Nepalieku, ne, gi sakiau, kad poryt, t.y., šiandien, vakar dirbau 12 valandėlių biggrin.gif Kelsiu šiandien 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aina @ 2008 06 12, 09:37)
neuzilgo mums ives greita interneta, tai zadu jus nudziugint filmukais 4u.gif  ax.gif

thumbup.gif Kaip smagu girdėti bigsmile.gif
Atsakyti
Noreciau Zebriuko Dryziaus,Ratai,ir vaikas praso Tomo ir Dzerio apie lenktynes...Kazkaip ten vadinasi Greiti ir......nebeatsimenu.....
Atsakyti
QUOTE(jolitag @ 2008 06 13, 12:45)
Noreciau Zebriuko Dryziaus,Ratai,ir vaikas praso Tomo ir Dzerio apie lenktynes...Kazkaip ten vadinasi Greiti ir......nebeatsimenu.....

Zebriuką ir ratus turėsiu omeny, kai turėsiu laiko galėsiu kelti, o dabar kraunasi Tomas ir Džeris - vėl beprotiškos gaudynės 2008 m. Keliasi filmukai į 2Sharedą paskutiniu metu labai lėtai, teks pakentėti mirksiukas.gif
Atsakyti