Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 2 dalis

QUOTE(vėtrė @ 2008 05 19, 13:34)
siųskitės, nes MB neskaičiuoja iš ftp serverių, už dyką  biggrin.gif

pala pala. Tai neskaiciuoja jei is savo interneto tiekejo ftp siuntiesi. is sito tai siuntimasis turetu but prilygintas uzsieniui g.gif (na bent jau man taip atrodo)
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 05 17, 23:29)
Jeigu pas tave ne Teo (Zebra) internetas, galiu permesti per skypą, parašyk į AŽ mirksiukas.gif  Zebro greitis labai prastas, didelių filmų nepersiųsi  ax.gif

Deja Teo pas mane verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2008 05 19, 14:40)
pala pala. Tai neskaiciuoja jei is savo interneto tiekejo ftp siuntiesi. is sito tai siuntimasis turetu but prilygintas uzsieniui  g.gif (na bent jau man taip atrodo)

Iš rusų ftp pirmą kartą siunčiausi, tai nesiginčysiu, suabejojau, bet anksčiau daug ką siunčiausi ne iš savo interneto tiekėjo ftp, o iš kitų serverių, tokių kaip ftp://fabai.iti.lt, tai tikrai MB nesiskaičiavo, bet jis nebeįsileidžia, dar toks neblogas ftp://ftp.iti.lt. siųstis labai paprasta, spaudi ant pavadinimo, atsiranda failo atvėrimo langas, paudi OK ir viskas smile.gif

QUOTE(1975Neringa @ 2008 05 19, 17:23)
Deja Teo pas mane  verysad.gif

Nenusimink, tai gal tavo draugė kokia ar brolis, gal sesuo ne Teo turi, jei norėsi, suderink laiką, užversiu tave filmais biggrin.gif
Atsakyti
Radau 2Sharede šviežiai įkeltas mirksiukas.gif

Viščiukas Cypsius 2005m LT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 05 21, 13:08)

ko gero šitas filmukas
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Norejau atsisiusti filmuku is torrent .lt, bet man nepavyksta g.gif gal galite paaiskint kaip reiktu atsisiusti filmukus is ten ax.gif
Labai jums aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fioneta @ 2008 05 21, 16:31)
Laba diena  4u.gif
Norejau atsisiusti filmuku is torrent .lt, bet man nepavyksta  g.gif gal galite paaiskint kaip reiktu atsisiusti filmukus is ten  ax.gif
Labai jums aciu  4u.gif

reikia but prisiregistravus i torentus kad galetum siustis is ten mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzka @ 2008 05 21, 17:38)
reikia but prisiregistravus i torentus kad galetum siustis is ten mirksiukas.gif

As prisiregistravus mirksiukas.gif tik kaip spaudziu ant download man nesiuncia schmoll.gif gal reik kaip kitaip daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fioneta @ 2008 05 21, 19:39)
As prisiregistravus  mirksiukas.gif  tik kaip spaudziu ant download man nesiuncia  schmoll.gif gal reik kaip kitaip daryt  g.gif

utorent lentele turi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzka @ 2008 05 21, 18:42)
utorent lentele turi? g.gif

kokia dar lentele?kur ja susirasti? tikrai nieko nesusigaudau doh.gif
Buciau dekinga jei paaiskintum issamiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fioneta: 21 gegužės 2008 - 19:45
QUOTE(Fioneta @ 2008 05 21, 18:39)
As prisiregistravus  mirksiukas.gif  tik kaip spaudziu ant download man nesiuncia  schmoll.gif gal reik kaip kitaip daryt  g.gif

O kaip su ratio reikalai? Nes gali neleisti siųstis, jei per mažas ratio. Tada susimoki kapeikėlių ir siuntiesi...

O šiaip tai ten paaiškinta forume:

Pranešimai > Kaip pradėti siustis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kykute: 21 gegužės 2008 - 21:08
QUOTE(Fioneta @ 2008 05 21, 21:43)
kokia dar lentele?kur ja susirasti? tikrai nieko nesusigaudau  doh.gif
Buciau dekinga jei paaiskintum issamiau  4u.gif

parasysiu ryt smulkiai ka ir kaip reik daryt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kuzka @ 2008 05 21, 23:07)
parasysiu ryt smulkiai ka ir kaip reik daryt ax.gif

i az kad nebekraut i foruma mirksiukas.gif