Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 2 dalis

QUOTE(Oksis @ 2008 05 16, 10:26)
neroksster@gmail.com    4u.gif

Invite successful!

A confirmation email has been sent to the address you specified (neroksster@gmail.com). They need to read and respond to this email before they can use their account. If they don't do this, the new account will be deleted automatically after a few days.

PRAŠAU GERO NAUDOJIMO ax.gif
Papildyta:
QUOTE(etynsur @ 2008 05 16, 00:16)
gal kas pakvies i torentus 4u.gif  verysad.gif  rusnyte2005@gmail.com

Invite successful!

A confirmation email has been sent to the address you specified (rusnyte2005@gmail.com). They need to read and respond to this email before they can use their account. If they don't do this, the new account will be deleted automatically after a few days.

PRASAU GERO NAUDOJIMO ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Invite successful!
A confirmation email has been sent to the address you specified (neroksster@gmail.com). They need to read and respond to this email before they can use their account. If they don't do this, the new account will be deleted automatically after a few days.
PRAŠAU GERO NAUDOJIMO ax.gif

labai dėkui, gavau nuorodą, bet ją paspaudus rašo

ERROR
The requested URL could not be retrieved
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 05 16, 11:32)
Donalita, ar pavyko vyrui išskleisti  Ronją  ax.gif  Atstatymo įrašą aš uždėjau tikrai  smile.gif
Sena nuoroda jau nebeveikia, čia kita
Kempiniukas LT

atsisiunciau kelias dalis "ant bangos" reikia extractinti, bet ne extracina, ar gali padeti, kame ten problemike?
Atsakyti
QUOTE(apolla @ 2008 05 16, 14:10)
atsisiunciau kelias dalis "ant bangos" reikia extractinti, bet ne extracina, ar gali padeti, kame ten problemike?

ar su Winrar dirbi? nepasenes?
turi tureti visas (3 turbut) pradzioj vienodos apimties paskutine maza. ant 1 duodi komanda ir lauki.
jei ir bus klaida kurioj daly, ta dali galima taisyti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semkaa: 16 gegužės 2008 - 14:06
QUOTE(apolla @ 2008 05 16, 14:10)

Aš nemoku taisyti WinRAR - o, man išsiskleidžia, klausyk semkos patarimų, jis čia asas mirksiukas.gif
QUOTE(semkaa @ 2008 05 16, 15:05)
jei ir bus klaida kurioj daly, ta dali galima taisyti.  drinks_cheers.gif

Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=vėtrė,2008 05 16, 08:32]
Donalita, ar pavyko vyrui išskleisti Ronją ax.gif Atstatymo įrašą aš uždėjau tikrai smile.gif

Vakar vakare žiūrėjom, labai patiko thumbup.gif
Ačiū.

Semkaa su kuo sulipdyt atgal tavo įkeltus filmus? Gal žinai, iš kur gaut?
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2008 05 14, 23:53)
Man atidaro langą ir mėto pranešimus, kad file corrupt arba error. Vyras pasiėmė Ronją į darbą, gal ten pavyks atidaryt. Ir Donaldo neatidaro.

Semkaa tavo Vrungelio irgi nesupranta. Parsisiunčiau jau seniai, bet tik dabar viską atidarinėju ir "kepu" diskus, nes kompą jau visiškai užkimšau.

Na va pasirodo Donaldo ne man vienai neatidaro verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(1975Neringa @ 2008 05 16, 21:45)
Na va pasirodo Donaldo ne man vienai neatidaro  verysad.gif

Jeigu pas tave ne Teo (Zebra) internetas, galiu permesti per skypą, parašyk į AŽ mirksiukas.gif Zebro greitis labai prastas, didelių filmų nepersiųsi ax.gif
Atsakyti
Turiu 20 pakvietimu i www.torrent.lt Gal atsiras norinciu? mirksiukas.gif Rasykit savo e-mailus man i az, nes forumo neseku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2008 05 16, 17:26)
Semkaa su kuo sulipdyt atgal tavo įkeltus filmus? Gal žinai, iš kur gaut?

Na sukarpiau, kad butiu lengviau pratest ziurejima jei ka...
Mano zinios gal senstelejusios, bet dirbu su man seniai zinomom programom ir kitu neieskau. virtualdub arba modifikacijom. tik ten nevisi kodekai tinka, nevisus filmus galima perkoduot (jei pvz. namu kinas nerodo). is tikro gal verta pasiieskot modernesniu irankiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 05 14, 15:22)

Norėjau jūsų paklausti, ar kas bandėt atsisiųst ką nors iš šio ftp serverio? Darbe pastebėjau, kad su Explorerio naršykle neleidžia siųstis, namie aš naudojuosi Mozilla, Opera, tai be problemų. Čia visko labai daug prikrauta, ir Rožinė pantera daug serijų, Geniuko Vudžio yra ir rusų ir anglų kalba begalės serijų, siųskitės, nes MB neskaičiuoja iš ftp serverių, už dyką biggrin.gif
Atsakyti