Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 2 dalis

QUOTE(vėtrė @ 2008 05 08, 20:23)

parsitempiau pagaliau, bet kad neisskleidzia. Okaip kitiems?
Atsakyti
QUOTE(kuzka @ 2008 05 13, 22:15)
prasau gero naudojimo ax.gif ,jau issiunciau pakvietima bigsmile.gif

Laaaabai ačiū aciuks.gif Tai bus vaikui džiaugsmo, kai parsisiųsim Teletabius! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelni @ 2008 05 14, 10:28)
Laaaabai ačiū  aciuks.gif Tai bus vaikui džiaugsmo, kai parsisiųsim Teletabius!  wub.gif

ten ne tik teletabiai,bet ir viso ko dar gero yra ,pvz.pasaku vaikams mp3 formate cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzka @ 2008 05 14, 12:56)
ten ne tik teletabiai,bet ir viso ko dar gero yra ,pvz.pasaku vaikams mp3 formate cool.gif

Aš jau pastebėjau, kad ten tikras lobynas thumbup.gif
O teletabius jau spėjau parsisiųsti wub.gif
Atsakyti
mes jau visa kolekcija susirinkom pasakeliu ,daineliu ir mult ax.gif
Atsakyti
jei tavo leliukams patinka teletabiai tai turetu patikti ir Mazyliai jie taip pat yra torentuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzka @ 2008 05 14, 14:39)
jei tavo leliukams patinka teletabiai tai turetu patikti ir Mazyliai jie taip pat yra torentuose mirksiukas.gif

Viskas, turės vakare tėvelis darbo mirksiukas.gif
Laaaabai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2008 05 14, 01:02)
parsitempiau pagaliau, bet kad neisskleidzia. Okaip kitiems?

Na, va doh.gif jau minėjau, kad nepatikrinusi net nekeliu į internetą WinRAR-o tomų ax.gif
O ką rašo, dėl ko neišskleidžia? Aš kai skleidžiu, kartais, išskleidus 1 tomą, rašo, kad tolimesniam failo išskleidimui reikalingas 2 tomas, tai per Brows susirandu atsisųstą 2 dalį, atidarau, skleidžiasi toliau, kol išsiskleidžia visas.

Benaršydama internete rusų saite radau tokį ftp serverį, kur labai daug filmų prikelta, aš pabandymui parsisiunčiau bembį 2, Čipą ir Deilą 2 dalis, ten visko yra nemažai, komiksų ir it pan. Kairiame kampe yra užrašas vxod na ftp, na ir panaršykit, siųskitės, kas jums patinka, tik deje, rusų kalba.

FTP Ryževo Rysia
Atsakyti
Gal dar kas turit pakvietimų ir galit pakviest į torentus? Iš anksto dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 05 14, 12:22)
Na, va  doh.gif  jau minėjau, kad nepatikrinusi net nekeliu į internetą WinRAR-o tomų  ax.gif
O ką rašo, dėl ko neišskleidžia? Aš kai skleidžiu, kartais, išskleidus 1 tomą, rašo, kad tolimesniam failo išskleidimui reikalingas 2 tomas, tai per Brows susirandu atsisųstą 2 dalį, atidarau, skleidžiasi toliau, kol išsiskleidžia visas.

Man atidaro langą ir mėto pranešimus, kad file corrupt arba error. Vyras pasiėmė Ronją į darbą, gal ten pavyks atidaryt. Ir Donaldo neatidaro.

Semkaa tavo Vrungelio irgi nesupranta. Parsisiunčiau jau seniai, bet tik dabar viską atidarinėju ir "kepu" diskus, nes kompą jau visiškai užkimšau.
Atsakyti
QUOTE(Oksis @ 2008 05 14, 22:58)
Gal dar kas turit pakvietimų ir galit pakviest į torentus? Iš anksto dėkoju.

pakvietima turiu o koks elektroninis adresas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2008 05 14, 23:53)
Semkaa tavo Vrungelio irgi nesupranta. Parsisiunčiau jau seniai, bet tik dabar viską atidarinėju ir "kepu" diskus, nes kompą jau visiškai užkimšau.

Maiselis matau mano.
na jei is saugyklos jau bus pasalinta, tai nebepakartosi. gaila, bet pamoka skaudi

jei turi idiegta Winrar, tai jis prisikabines prie desinio peles kl. ant pirmos dalies duoti "isskleisti cia" ir lauki. jei susibara, kad kazkuri dalis bloga tada tai daliai ieskai "taisyti archyva" (gal atidarai ta dali su winrar jei prie peles nera). jei pasiseka, gauni nauja archyvo dali ir pakisi kai to nr. papraso (originalia pries tai gali pervardint, kad pats nepasigautu). bent jau 3% atstatymo irasa tikrai busiu itraukes ax.gif
Papildyta:
...nors apie Vrungeli tai mes turetumem kitoj temoj kalbet... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Donalita @ 2008 05 14, 23:53)
Vyras pasiėmė Ronją į darbą, gal ten pavyks atidaryt.

man atidare, tik nepamenu ar reikejo taisyt ar ne.
Atsakyti