Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 2 dalis

quote=Jolancike,2008 05 08, 23:44]
Gal galėtumėt paaiškint neišmanėlei kaip iš puslapio 2shared parsisiųsti filmus ? blush2.gif Man tik upload leidžia spaust, nerandu kur download paspausti doh.gif
[/quote]

žinutė #58[
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2008 04 19, 17:52)

Paaiškinimas, kaip parsisiųst ax.gif
pradzioj atsiranda toks langas
user posted image
reikia palaukti apie 1 minutę, tuomet atsiranda užrašas download, tada spausti, kur apibraukta" click here" ax.gif
user posted image

Daug multikų

Čia dar daugiau multiku

Naudokitės paieška 4u.gif . Geras dalykas thumbup.gif . Parašot multiko pavadinimą, ir jum išmes langą su multiku ax.gif
Paieška

QUOTE(Jolancike @ 2008 05 08, 23:44)
Gal galėtumėt paaiškint neišmanėlei kaip iš puslapio 2shared parsisiųsti filmus ?  blush2.gif  Man tik upload leidžia spaust, nerandu kur download paspausti  doh.gif

Štai tau Jolancike, bynė senojoj animacijoj LT labai gražiai paaiškino smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kipse @ 2008 05 08, 23:51)

aplenkė biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif Na parsisiuntimui galima ir programas naudot mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Metai: 1970
Šalis: JAV
Žanras: Animacija
Trukmė: 2 Val.
Vertimas: Nėra (nereikalingas)
Režisierius: Walt Disney
Rinkinio Aprašymas: Rinkinys sudarytas iš ankstyvesnių Donaldo nuotykių, kiekvieno filmuko trukmė daugiau nei 9 minutės.
Į rinkinį yra įtraukti tokie filmukai kaip: Donaldas-daržininkas, Donaldas-automobilistas, Donaldas armijoje, Donaldas-šachtininkas, Donaldas-lakūnas ir daug kitų.
Apimtis 1,05 GB

Ančiukas Donaldas 1 dalis

Ančiukas Donaldas 2 dalis

Ančiukas Donaldas 3 dalis

Smagaus žiūrėjimo bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(meridė @ 2008 04 09, 19:23)
Keliu Hortoną, nors kokybė ne pati geriausia ax.gif

Nors meridė Hortoną LT jau buvo įkėlusi, turiu geresnės kokybės 1,36 GB, gal kam reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 05 10, 22:00)
Nors meridė Hortoną LT  jau buvo įkėlusi, turiu geresnės kokybės 1,36 GB, gal kam reikia  g.gif

kaip garso kokybė?
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 05 09, 16:24)
user posted image

Metai: 1970
Šalis: JAV
Žanras: Animacija
Trukmė: 2 Val.
Vertimas: Nėra (nereikalingas)
Režisierius: Walt Disney
Rinkinio Aprašymas: Rinkinys sudarytas iš ankstyvesnių Donaldo nuotykių, kiekvieno filmuko trukmė daugiau nei 9 minutės.
Į rinkinį yra įtraukti tokie filmukai kaip: Donaldas-daržininkas, Donaldas-automobilistas, Donaldas armijoje, Donaldas-šachtininkas, Donaldas-lakūnas ir daug kitų.
Apimtis 1,05 GB

Ančiukas Donaldas 1 dalis

Ančiukas Donaldas 2 dalis

Ančiukas Donaldas 3 dalis

Smagaus žiūrėjimo  bye1.gif

Ačiū , parsisiunčiau , bet kažkodėl neleidžia išskleisti failų g.gif
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2008 05 10, 22:08)
kaip garso kokybė?

Vaizdas tai tikrai geras, o garsas neblizga, geriausiai per VLC, o įrašius į DVD diską ir pažiūrėjus per televizorių, geriau, bet ne super, o per vidurį smile.gif Jei norėsi, sakyk, kelsiu smile.gif

QUOTE(1975Neringa @ 2008 05 11, 09:14)
Ačiū , parsisiunčiau , bet kažkodėl neleidžia išskleisti failų  g.gif

Šiaip aš niekada nepaleidžiu filmo nepatikrinusi ar jis neišsiskleidžia, ir dabar pertikrinau, man išsiskleidžia. Kartais taip būna, išskleidžiant, jau išsiskleidus 1 tomui, rašo, kad reikalingas antras bylos tomas, tada išmeta lentelę , kur Brows pagalba susirandi parsisiųstą 2 tomą, atidarai, skleidžiasi toliau, kai vėl paprašo 3 tomo, susirandi ir pasirenki, kur pas tave išsaugotas 3 tomas, baigia skleistis ir viskas būna kuo puikiausiai smile.gif Pabandyk, jei neišeis, gausiu parsisiųsti ir žiūrėti kas ten netvarkoj smile.gif
O kaip kitiem, ar išsiskleidžia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 05 12, 10:26)
Jei norėsi, sakyk, kelsiu  smile.gif

Ačiū už gerą širdį. Pusėtinu garsu turiu.
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 05 12, 10:26)
garsas neblizga

Na pas mane ne namų kino sistema, bet va dabar žiūriu, neblogai klausosi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kipse @ 2008 05 12, 10:33)
Ačiū už gerą širdį. Pusėtinu garsu turiu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal atsirastų geras žmogus, kuris mane pakviestų į http://torrent.lt? blush2.gif
El. pasto adresas svelnuciai@dtiltas.lt
Atsakyti
QUOTE(Švelni @ 2008 05 12, 13:12)
Gal atsirastų geras žmogus, kuris mane pakviestų į http://torrent.ltblush2.gif
El. pasto adresas svelnuciai@dtiltas.lt

prasau gero naudojimo ax.gif ,jau issiunciau pakvietima bigsmile.gif
Atsakyti