Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 2 dalis

Gal kas nors turi Mikė pukuotuko filmukų (ne rusiško varianto). Labai gerai butu i A.Ž.
Atsakyti
Sveikos, labai noreciau parsisiust Candy Candy multika rolleyes.gif Gal kuri zinot kaip, o gal turit ir galetut persiusti?
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2007 12 04, 16:41)
Gal kas nors turi Mikė pukuotuko  filmukų (ne rusiško varianto). Labai gerai butu i A.Ž.

O gal kas turit kompaktą su tuo filmuku, kad ir ne originalas -tinka. Su mano interneto greičiais savaitės reikės kol parsisiusiu
Atsakyti
o gal kas galetu pakviest i torentus blush2.gif p.dovile@gmail.com blush2.gif
Atsakyti
as turiu keleta pakvietimu i torenta smile.gif parasykit savo pastus smile.gif
Atsakyti
as turiu 15 pakvietimu i torrent.lt Kazkaip prisikaupe... Rasykit savo elektroninio pasto adresus i A.Z. Butinai pakviesiu smile.gif
Atsakyti
Labai norėčiau La troškinys, gal kas turit 4u.gif 4u.gif 4u.gif ? O gal kas turit ir Candy Candy, is praėjusios temos nepavyko parsisiųsti blush2.gif
Atsakyti
Laba,gal galit kas patart ka daryt,jau koki trecia karta siunciuos garfilda2 ir sustoja ties kokiais 22%, isnaujo kad ir kiek laukiu nepasileidzia?Gal yra kokia kita programele,dabar siunciuos per BitComet,labai keista ,nes kaip siunciuos per kinozala,kad ir sustoja galima betkada pratest siuntima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katinas2 @ 2007 12 08, 19:21)
Laba,gal galit kas patart ka daryt,jau koki trecia karta siunciuos garfilda2 ir sustoja ties kokiais 22%, isnaujo kad ir kiek laukiu nepasileidzia?Gal yra kokia kita programele,dabar siunciuos per BitComet,labai keista ,nes kaip siunciuos per kinozala,kad ir sustoja galima betkada pratest siuntima? g.gif

Pirma temos zinute skaitete?
Atsakyti
user posted image

jau greitai...
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2007 12 07, 15:51)
Labai norėčiau La troškinys, gal kas turit  4u.gif  4u.gif  4u.gif  ? O gal kas turit ir Candy Candy, is praėjusios temos nepavyko parsisiųsti  blush2.gif

La troškinys
Atsakyti
labas,
mano merginai labai patiko visos princesės: pelenė, mieganti gražuolė, gražuolė ir pabaisa, undinėlė, snieguolėir 7 nykštukai tik bėda ta, kad mes turime ne lietuvių kalba, o man sėdėti ir versti n-ąjį kartą ką sako, nėra labai įdomu. Gal galėtumėt įdėti bent ką nors lietuviškai, būtų puiki išankstinė kalėdų senio dovana. Ačiū avansu.
Atsakyti