Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 2 dalis

QUOTE(Donalita @ 2008 04 07, 17:29)
Tai gal pratęsiam ančiukų serijas  bigsmile.gif

ax.gif pasistengsiu
Atsakyti
Tigriuko filmas Cia

user posted image

Siužetas: Pūkuotukas ir kiti klasikiniai herojai sugrąžins žiūrovus atgal į Didžiąją girią (Hundred Acre Wood), kad savo nuotykiais vėl sužavėtų jaunąją kino mėgėjų kartą. Tai - pirmasis filmas apie Pūkuotuką ir draugus per pastaruosius du dešimtmečius, skirtas didžiajam ekranui, o tuo pačiu tai ir naujausias “Walt Disney” studijos animacinis šedevras. Šioje juostoje galima rasti puikiai pažįstamus herojus – Pūkuotuką, Paršelį, Tigrą, Pelėdą, Triušį, asiliuką Nulėpausį, Kengūriuką ir kitus. Linksmasis Tigras staiga pajaučia, kad būti vieninteliu ir nepakartojamu yra gana nuobodu ir kad jam trūksta šeimos. Nutaręs ją susirasti, Tigras siunčia pavėjui laiškus, išsiruošia į kelionę, šėlsta girioje ieškodamas didžiausio giminės medžio, tačiau palaipsniui supranta, kad jo šeima tai yra tikrieji draugai, gyvenantys Didžiojoje girioje."
Atsakyti
taip džiagemės su dukryte radusios Bembi,parsisiuntėme,bet kažkodėl nerodo verysad.gif
tik 8 min parodo,kaip paerzinimui,ir viskas išsijungia cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Gal kas turite filmu 'Mazyliai' lietv. kalba,buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maraja @ 2008 04 08, 09:27)
taip džiagemės su dukryte radusios Bembi,parsisiuntėme,bet kažkodėl nerodo  verysad.gif
tik 8 min parodo,kaip paerzinimui,ir viskas išsijungia  cray.gif  cray.gif  cray.gif

Aš irgi parsitempiau - viskas tvarkoje g.gif jei filmukas partemptas visas (pasitikrink, koks dydis) tai tada mėgink kodekus atsinaujint g.gif
Atsakyti
QUOTE(maraja @ 2008 04 08, 12:27)
... Bembi,parsisiuntėme,bet kažkodėl nerodo ...

su kokia programa ziuri, is www.Videolan.org bandei ? ar balalaika prie teliko ziuri?
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2008 04 08, 11:41)
Tigriuko filmas Cia

user posted image

Siužetas: Pūkuotukas ir kiti klasikiniai herojai sugrąžins žiūrovus atgal į Didžiąją girią (Hundred Acre Wood), kad savo nuotykiais vėl sužavėtų jaunąją kino mėgėjų kartą. Tai - pirmasis filmas apie Pūkuotuką ir draugus per pastaruosius du dešimtmečius, skirtas didžiajam ekranui, o tuo pačiu tai ir naujausias “Walt Disney” studijos animacinis šedevras. Šioje juostoje galima rasti puikiai pažįstamus herojus – Pūkuotuką, Paršelį, Tigrą, Pelėdą, Triušį, asiliuką Nulėpausį, Kengūriuką ir kitus. Linksmasis Tigras staiga pajaučia, kad būti vieninteliu ir nepakartojamu yra gana nuobodu ir kad jam trūksta šeimos. Nutaręs ją susirasti, Tigras siunčia pavėjui laiškus, išsiruošia į kelionę, šėlsta girioje ieškodamas didžiausio giminės medžio, tačiau palaipsniui supranta, kad jo šeima tai yra tikrieji draugai, gyvenantys Didžiojoje girioje."

Ačiū labai aciuks.gif mano panelė svaigsta nuo šitų filmukų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(1975Neringa @ 2008 04 09, 10:31)
Ačiū labai  aciuks.gif mano panelė svaigsta nuo šitų filmukų  wub.gif

Maniskiui irgi labai patinka, bet tik sita viena turim lietuviskai blush2.gif gal kas turit ir galit pasidalint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karablikas @ 2008 03 15, 17:40)
Gal žinote iš kur Drambliuką Hortoną galima parsisiust  rolleyes.gif

Turiu drambliuka baltic torentuose. As nzn kaip cia idet, mano nikas yra Vusiukas jei pravers kam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2008 04 08, 11:41)
Tigriuko filmas Cia

Įsivaizduoju, kaip džiaugsis mano mergica bigsmile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Senoji Dalbaros nuoroda jau nebeveikia, tai, kas dar neturit, prašom
Artūras ir miminukai LT
Atsakyti
Keliu Hortoną, nors kokybė ne pati geriausia ax.gif
Atsakyti