Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 2 dalis

QUOTE(1975Neringa @ 2008 02 27, 17:46)
Būtų gerai  bigsmile.gif , nors mano mergina rusiškai ir nesupranta , ale pavertėjausiu  ax.gif

Lietuviškas įgarsinimas - super thumbup.gif thumbup.gif , nuodėmė rusiškai žiūrėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(1975Neringa @ 2008 02 27, 16:10)
Gal kas galėtumėt įkelt La troškinys  blush2.gif , arba bent jau pasufletuot iš kur galėčiau parsisiūst , tik kad būtų ne su torentais , nes aš su jais nedraugauju o jie su manim  verysad.gif

O kodėl torrentų taip nenori? Ar bandei naudotis ir nepatiko, ar net nebandei? ax.gif Tokius nemažos apimties filmukus tik per torentus patarčiau siųstis, nebelieka rizikos kad vidurį filmuko siuntimąsis nutruks ir vėl reiks pradėt viską iš naujo. Parsisiųsk kurią nors torrentų programą (BitComet, BitTorrent, µTorrent), užsiregistruok Torrent.lt (turiu kvietimų jei reikia), ir siųskis La Troškinys lietuviškai įgarsintą - aš dalinu visą parą, o ir be manęs dalintojų nemažai, turėtum greit parsitempti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tinosiukas @ 2008 02 27, 23:43)
O kodėl torrentų taip nenori? Ar bandei naudotis ir nepatiko, ar net nebandei?  ax.gif  Tokius nemažos apimties filmukus tik per torentus patarčiau siųstis, nebelieka rizikos kad vidurį filmuko siuntimąsis nutruks ir vėl reiks pradėt viską iš naujo. Parsisiųsk kurią nors torrentų programą (BitComet, BitTorrent, µTorrent), užsiregistruok Torrent.lt (turiu kvietimų jei reikia), ir siųskis La Troškinys lietuviškai įgarsintą - aš dalinu visą parą, o ir be manęs dalintojų nemažai, turėtum greit parsitempti  mirksiukas.gif

reiks atsisiust la troskini, turim anglu kalba, mazajam kazkaip nelabai patinka. mes labai megstam medziokles sezona thumbup.gif sauniai igarsintas lietuviskai.
Atsakyti
QUOTE(tinosiukas @ 2008 02 27, 23:43)
O kodėl torrentų taip nenori? Ar bandei naudotis ir nepatiko, ar net nebandei?  ax.gif  Tokius nemažos apimties filmukus tik per torentus patarčiau siųstis, nebelieka rizikos kad vidurį filmuko siuntimąsis nutruks ir vėl reiks pradėt viską iš naujo. Parsisiųsk kurią nors torrentų programą (BitComet, BitTorrent, µTorrent), užsiregistruok Torrent.lt (turiu kvietimų jei reikia), ir siųskis La Troškinys lietuviškai įgarsintą - aš dalinu visą parą, o ir be manęs dalintojų nemažai, turėtum greit parsitempti  mirksiukas.gif

Turiu aš BitComet programą , bandžiau siūstis , tik dėl nežinojimo parsisiuntus nesidalinau su kitais , todėl reitingas buvo mažas , o kaip pakelt nežinojau blush2.gif , būtų gal ir neblogai pabandyt vėl su torentais susidraugaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilushka @ 2008 02 28, 01:03)
reiks atsisiust la troskini, turim anglu kalba, mazajam kazkaip nelabai patinka. mes labai megstam medziokles sezona  thumbup.gif  sauniai igarsintas lietuviskai.

LaTroškinys tikrai ne blogiau išverstas ir įgarsintas, ypač ta storasis žiurkius man patiko, atrodo įgarsino Dapšys.
Medžioklės sezonas thumbup.gif thumbup.gif , jį galima žiūrėt keliolika kartų ir ne mažiau juokinga.
Atsakyti
Mamkos tai gal galit imes pakartotinai i 2shared " medziokles sezona",nes vakar parsisiunciau is ten ir nieko nerodo,o rodo kad visi 726 mb atejo ,bet kaip pajeidi raso-cannot render the file doh.gif
Atsakyti
QUOTE(1975Neringa @ 2008 02 27, 18:46)
Būtų gerai  bigsmile.gif , nors mano mergina rusiškai ir nesupranta , ale pavertėjausiu  ax.gif

pabandyk ta
http://www.tusnya.ne...007_dvdrip.html
Papildyta:
QUOTE(katinas2 @ 2008 02 28, 10:47)
Mamkos tai gal galit imes pakartotinai i 2shared " medziokles sezona",nes vakar parsisiunciau is ten ir nieko nerodo,o rodo kad visi 726 mb atejo ,bet kaip pajeidi raso-cannot render the file doh.gif

www.videolan.org irgi nerodo ?
Atsakyti
QUOTE(katinas2 @ 2008 02 28, 10:47)

Jei dar neturi tai parsisiųsk iš interneto VLC media player - jis rodo praktiškai viską. Ir jei net ši programa nerodys, tada jau tiksliai žinosi, kad filmukas sugadintas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(1975Neringa @ 2008 02 28, 09:12)
Turiu aš BitComet programą , bandžiau siūstis , tik dėl nežinojimo parsisiuntus nesidalinau su kitais , todėl reitingas buvo mažas , o kaip pakelt nežinojau  blush2.gif , būtų gal ir neblogai pabandyt vėl su torentais susidraugaut  ax.gif

Na va, reiškia viską moki ir žinai bigsmile.gif Tai nebevark ieškodama kitose programose - per torrentus tikrai daug daugiau visko rasi mirksiukas.gif O dėl to dalinimosi - aš tai iškart nurodau kur išsaugoti parsiųstą filmuką, kad nebereikėtų jo perkėlinėti, ir kai jis parsisiunčia neištrinu iš BitComet to filmuko užduoties dar ilgai ilgai - vyksta dalinimasis, nieko papildomai daryt nereikia. Tiesa nustatymuose turėtum pažymėti, kad automatiškai pratęstų užduotis, kai BitComet paleidžiamas, ir kad paleistų BitComet kai įjungiamas kompiuteris, tada tiksliai niekad nebereikės rūpintis, seedinsi kiekvieną kart kai įjungsi kompiuterį mirksiukas.gif Aišku toks variantas netinka jei yra interneto apribojimų ax.gif
Atsakyti
Tuoj isbandysiu
Papildyta:
Suinstaliavau VLC media player,noriu paleist per ji medziokle ir raso-
VLC media player has encountered p problem and needs to close.We are sorry for the inconvenience
doh.gif
tai gal cia mano kompui kazkas blogai nepriima sios programos,nieko nesuprantu
Atsakyti
QUOTE(katinas2 @ 2008 02 28, 11:35)
Tuoj isbandysiu
Papildyta:
Suinstaliavau VLC media player,noriu paleist per ji medziokle ir raso-
VLC media player has encountered p problem and needs to close.We are sorry for the inconvenience
doh.gif
tai gal cia mano kompui kazkas blogai nepriima sios programos,nieko nesuprantu

o tai manai Bill Gates veltui torta veidu pagavo ?
Atsakyti
Cia tu gerbiamasis apie ka?
Atsakyti
Maximoje prie Seimo "Mažylių" 1 dalis - 50 cnt.
Atsakyti