Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarų ir naujoji animacija - 2 dalis

4u.gif Cia mes pyrageliais megaujames.... biggrin.gif
filmu paieskos temoje buvo klausimas apie Disney Grazuole ir Pabaisa, viena filma ikeliau i upload saugykla. cia nesikartosiu uzsukit mirksiukas.gif
Atsakyti
As turiu "mazyliu" 2 cd bet nzn kuriuos ten failus is dvd kelti kad rodytu tuos flmukus, ten ju lb daug unsure.gif
paaiskinkit tikrai ikelciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu jei nieks nebendraujat, tai jau as savo trigrasi ikisiu smile.gif

jei tikras DVD tai ten turi but direktorijos video_ts ir audio_ts (rodos taip). norint pasigamint toki pati reiketu ir suarchyvuot viska i padalinta archyva (52dalys po 95mb. pvz).
populiariausia DVD ripint, ir pagamint 1-2 *avi filmus po 700mb.

jei tame dvd diske irasyti filmai kaip informacija, tada turbus kiekvienas sau *.avi *.mpg .....
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2008 02 22, 16:48)
4u.gif Cia mes pyrageliais megaujames....  biggrin.gif
filmu paieskos temoje buvo klausimas apie Disney Grazuole ir Pabaisa, viena filma ikeliau i upload saugykla. cia nesikartosiu uzsukit  mirksiukas.gif

Kokia kalba? Gal LT?
Atsakyti
Galiu pasiulyt:
Dryžių
Ledynmetį
Ratai
Garfilda2

Tik, sorry, nemoku nei įkelti, nei ko nors iš filmukų parsisiusti, šiam reikale esu naujokė. Kam reiks filmukų, parašykit į az, į kompakta įrašysiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Santuri2: 25 vasario 2008 - 23:34
na turiu abieju cd "Mazyliai "torrentus, kam reikia pasta parasykit.
Atsakyti
QUOTE(ina @ 2008 02 25, 17:48)
Kokia kalba? Gal LT?

ne. kalba RU. ten pora pasisakymu atgal buvau ir rusisku puslapiu nuorodas idejes wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Santuri2 @ 2008 02 26, 00:33)
Galiu pasiulyt: Dryžių Ledynmetį Ratai Garfilda2

Tik, sorry, nemoku nei įkelti, nei ko nors iš filmukų parsisiusti, šiam reikale esu naujokė. Kam reiks filmukų

Gal jie Lietuviskai garsinti? i kompakta rasyt? neidomu...

geriau suarchyvuoji filma su rar apribota apimtim "skaidyti i tomus" po 95mb.
keliauji i kokios internetines saugyklos puslapi spaudi (upload file ar pan) ir nurodai i tuos savo paruostus *.part01.rar failiukus.
kai ilgai paburzgina (ir be klaidos atlieka), duoda ataskaita. mums tada cia imeti "file download link" adresiuka ir mes tada jau siunciames....

as pamegau uploaded.to saugykla ir naudoju ju programele uploadedtool. tada keliu daug pazymetu failu smile.gif

apie tai rodos ir tema yra ax.gif
Atsakyti
Klausykit, mamos, o jūs nepasigaunat virusų besidalindamos filmukais, aš vakar siunčiausi Melagių pilis iš atrodo Naujosios animacijos, tai vakar iki pirmos nakties sėdėjau, virusus naikinau, dabar jau bijau ką nors siųstis
Atsakyti
Gal kas galėtumėt įkelt La troškinys blush2.gif , arba bent jau pasufletuot iš kur galėčiau parsisiūst , tik kad būtų ne su torentais , nes aš su jais nedraugauju o jie su manim verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(1975Neringa @ 2008 02 27, 16:10)
Gal kas galėtumėt įkelt La troškinys  blush2.gif , arba bent jau pasufletuot iš kur galėčiau parsisiūst , tik kad būtų ne su torentais , nes aš su jais nedraugauju o jie su manim  verysad.gif

RU turiu savo siukslyne. reikia paieskot? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Santuri2 @ 2008 02 25, 23:33)
Dryžių
Ratai

Tik, sorry, nemoku nei įkelti, nei ko nors iš filmukų parsisiusti, šiam reikale esu naujokė. Kam reiks filmukų, parašykit į az, į kompakta įrašysiu

Dryzius ir Ratai thumbup.gif
Bet man be sansu pasiimti kompakta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2008 02 27, 16:25)
RU turiu savo siukslyne. reikia paieskot?  drinks_cheers.gif

Būtų gerai bigsmile.gif , nors mano mergina rusiškai ir nesupranta , ale pavertėjausiu ax.gif
Atsakyti