Cia mes pyrageliais megaujames....
filmu paieskos temoje buvo klausimas apie Disney Grazuole ir Pabaisa, viena filma ikeliau i upload saugykla. cia nesikartosiu uzsukit
As turiu "mazyliu" 2 cd bet nzn kuriuos ten failus is dvd kelti kad rodytu tuos flmukus, ten ju lb daug
paaiskinkit tikrai ikelciau
paaiskinkit tikrai ikelciau
Nu jei nieks nebendraujat, tai jau as savo trigrasi ikisiu
jei tikras DVD tai ten turi but direktorijos video_ts ir audio_ts (rodos taip). norint pasigamint toki pati reiketu ir suarchyvuot viska i padalinta archyva (52dalys po 95mb. pvz).
populiariausia DVD ripint, ir pagamint 1-2 *avi filmus po 700mb.
jei tame dvd diske irasyti filmai kaip informacija, tada turbus kiekvienas sau *.avi *.mpg .....
jei tikras DVD tai ten turi but direktorijos video_ts ir audio_ts (rodos taip). norint pasigamint toki pati reiketu ir suarchyvuot viska i padalinta archyva (52dalys po 95mb. pvz).
populiariausia DVD ripint, ir pagamint 1-2 *avi filmus po 700mb.
jei tame dvd diske irasyti filmai kaip informacija, tada turbus kiekvienas sau *.avi *.mpg .....
QUOTE(semkaa @ 2008 02 22, 16:48)
Cia mes pyrageliais megaujames....
filmu paieskos temoje buvo klausimas apie Disney Grazuole ir Pabaisa, viena filma ikeliau i upload saugykla. cia nesikartosiu uzsukit
Kokia kalba? Gal LT?
Galiu pasiulyt:
Dryžių
Ledynmetį
Ratai
Garfilda2
Tik, sorry, nemoku nei įkelti, nei ko nors iš filmukų parsisiusti, šiam reikale esu naujokė. Kam reiks filmukų, parašykit į az, į kompakta įrašysiu
Dryžių
Ledynmetį
Ratai
Garfilda2
Tik, sorry, nemoku nei įkelti, nei ko nors iš filmukų parsisiusti, šiam reikale esu naujokė. Kam reiks filmukų, parašykit į az, į kompakta įrašysiu
na turiu abieju cd "Mazyliai "torrentus, kam reikia pasta parasykit.
QUOTE(ina @ 2008 02 25, 17:48)
Kokia kalba? Gal LT?
ne. kalba RU. ten pora pasisakymu atgal buvau ir rusisku puslapiu nuorodas idejes
Papildyta:
QUOTE(Santuri2 @ 2008 02 26, 00:33)
Galiu pasiulyt: Dryžių Ledynmetį Ratai Garfilda2
Tik, sorry, nemoku nei įkelti, nei ko nors iš filmukų parsisiusti, šiam reikale esu naujokė. Kam reiks filmukų
Tik, sorry, nemoku nei įkelti, nei ko nors iš filmukų parsisiusti, šiam reikale esu naujokė. Kam reiks filmukų
Gal jie Lietuviskai garsinti? i kompakta rasyt? neidomu...
geriau suarchyvuoji filma su rar apribota apimtim "skaidyti i tomus" po 95mb.
keliauji i kokios internetines saugyklos puslapi spaudi (upload file ar pan) ir nurodai i tuos savo paruostus *.part01.rar failiukus.
kai ilgai paburzgina (ir be klaidos atlieka), duoda ataskaita. mums tada cia imeti "file download link" adresiuka ir mes tada jau siunciames....
as pamegau uploaded.to saugykla ir naudoju ju programele uploadedtool. tada keliu daug pazymetu failu
apie tai rodos ir tema yra
Klausykit, mamos, o jūs nepasigaunat virusų besidalindamos filmukais, aš vakar siunčiausi Melagių pilis iš atrodo Naujosios animacijos, tai vakar iki pirmos nakties sėdėjau, virusus naikinau, dabar jau bijau ką nors siųstis
Gal kas galėtumėt įkelt La troškinys , arba bent jau pasufletuot iš kur galėčiau parsisiūst , tik kad būtų ne su torentais , nes aš su jais nedraugauju o jie su manim
QUOTE(1975Neringa @ 2008 02 27, 16:10)
Gal kas galėtumėt įkelt La troškinys , arba bent jau pasufletuot iš kur galėčiau parsisiūst , tik kad būtų ne su torentais , nes aš su jais nedraugauju o jie su manim
RU turiu savo siukslyne. reikia paieskot?
QUOTE(Santuri2 @ 2008 02 25, 23:33)
Dryžių
Ratai
Ratai
Dryzius ir Ratai
Bet man be sansu pasiimti kompakta
QUOTE(semkaa @ 2008 02 27, 16:25)
RU turiu savo siukslyne. reikia paieskot?
Būtų gerai , nors mano mergina rusiškai ir nesupranta , ale pavertėjausiu