Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra vartojančių Regaine?

QUOTE(vernela @ 2009 10 09, 07:06)
man asmeniskai padejo,nustojo slinkti,pradejo dygti nauji plaukeliai. tiesa naudojau ir vitamina H arba Biotina.

O tie nauji neiskrito? Kaip, kad daug kas sako
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 10 09, 17:21)
O tie nauji neiskrito? Kaip, kad daug kas sako

ne neiskrito, svarbiausia,kad daugiau jau nepanikuoju ir nesikoncentruoju ties plaukais. Anksciau su kiekvienu iskritusiu plauku krisdavau i panika. Man rudeni visada stipriai slenka plaukai, bet si karta tai l.stipriai.
Atsakyti
na man irgi buvo nustate ta alopecija, bet kazkaip nepatikejau, nes iskart po isvadu nusiunte i to paties grozio salono parduotuve ir liepe nusipirkti besinus pinigus kainuojanciu serumu.
regaine naudojau kai labai intensyvus slinkimas buvo. man patiko, nes truputi sausina plauka. naudojau apie pusmeti, slinkimas nustojo, taciau dabar atradau kita buda slinkimui sustabdyti. isvaliau visa organizma ir pakeiciau gyvenimo buda. gal kvailai cia nuskambes, bet pirmakart ant savo galvos pamaciau eziuka, nors plaukai truputi slenka, bet saikingai.
Atsakyti
Regaine naudoju apie 2 - 3 metus, tikrai pristabdė plikimą ir plaukai iki tam tikros ribos atsigavo smile.gif

Dabar Lietuvoje panaikino Regainės 5 proc. tiekimą, arba aš tiesiog nerandu. Gal kas turit parduoti ar užsisakinėjat ir užsienio ir turit patarimų, rekomendacijų?
Atsakyti
Mart - rugpj.pradzioje vaziuoju i uzsieni pirkti sau, galiu paimti ir tau kokius 2-3 buteliukus. Kiek prisimenu kaina buvo 5 proc. 35 Eur/men pakuotei ir 83 Eur/ 3 men pakuotei.

Dbr apie mano "santykius" su Regaine:
1. Merginos, nesamone kad ji galima naudoti TIK esant androgeniniam slinkimui. Regaine yra naudojamas beveik visais slinkimo atvejais.
2.Regaine poveikis- vietinis plauku augimo stimuliavimas.
3.Jis skatina tik plauku augima, bet nepashalina priezasties.
T.y.: jei pvz.turite problemu su skydliauke, jis jums pades atauginti plaukus, ir kai sutvarkysite slinkimo priezasti, t.y. skydliauke, naujai atauge plaukuciai tikrai neskris (kaip buvo daugeliui merginu sioje temu), Tas pats galioja stresiniam slinkimui, po gimdymo ir pan.
3. Jei jums nerado jokios priezasties arba slinkimas yra androgeninis, Regaine padeda tik tol, kol yra vartojamas. Purski- auga, nepurski neauga mirksiukas.gif
Kadangi man nerado jokio slinkimo priezasties, tad nusprendziau vartoti Regaine: svieciasi oda jau shonuose verysad.gif Vartoti pradejau tik pries savaite 2 proc, pasalinio poveikio (bent jau kol kas) nesulaukiau, tiesa plaukai dar slenka. Tas pliusas kad padejo man del riebios galvos odos, nebereikia jau kasdien plauti. Prizadu pranesti kaip man sekasi. Jei po 4-6 men nebus rezultato, bandysiu 5 proc. O jei ne.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikutuk: 14 liepos 2010 - 22:27
Sveikos, merginos, Rogaine 2 proc. vartoju dar tik antras mėnuo, tai, žinoma, rezultatų dar nematau. Turiu šiek tiek vilties, kad bent jau pristabdys plikimą. Nesityriau, bet manau, kad tai - androgeninis plikimas, mat visą gyvenimą turiu rūpesčių ir dėl padidėjusio kūno plaukuotumo. Tiesa, organizme cirkuliuojančio testosterono kiekis - normos ribose, tačiau plaukų folikulai padidintai reaguoja į tą "normalų testosterono kiekį".
Atsakyti
sveikos merginos. Ar vis dar toooks didelis kainu skirtumas LT vaistinese ir amerikietisko Regaine?
Atsakyti
QUOTE(Ginara @ 2010 08 23, 18:43)
sveikos merginos. Ar vis dar toooks didelis kainu skirtumas LT vaistinese ir amerikietisko Regaine?

Taip, plius pabandyk tu lengvai ta Regaine rasti pas mus doh.gif Net ir uzsakant is JAV gaunasi pigiau, o jei uzsakineti iskart kokius 6 buteliukus, taj kone 3gubai pigiau
Atsakyti
Supratau, kad Regaine buna tirpalas arba tepalas. Tirpala galima purksti arba lasinti pipete. Ar prie pakuotes buna ivairus antgaliai? Ir siaip, kaip nuspresti, koki preparata pasirinkti (tepala ar tirpala) ir ar nebuna riebus plaukai is karto po panaudojimo? Aciu visiems, kas atsakys 4u.gif
Atsakyti

 i 
Skelbimai už Skelbimų lentos ribų yra draudžiami.
Atsakyti
QUOTE(Spinduliux @ 2010 09 11, 15:39)
Tirpala galima purksti arba lasinti pipete. Ar prie pakuotes buna ivairus antgaliai? Ir siaip, kaip nuspresti, koki preparata pasirinkti (tepala ar tirpala) ir ar nebuna riebus plaukai is karto po panaudojimo? Aciu visiems, kas atsakys  4u.gif

Tepalą, tiksliau, - gelį esu mačiusi tik vyrams (5 proc.) Prieš purškalo moterims kartais būna tik pipetė, kartais - trys antgaliai. Žiūrint, kokio gamintojo gaminys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 17 rugsėjo 2010 - 18:31
ČIA NE REKLAMA AR MANO BIZNIS (NEPARDAVINĖJU) - TIESIOG PATARIMAS IR PAGALBA

panos, kas turite bėdų su plaukų slinkimu ir galbūt su pinigėliais sunkiau - važiuokite arba paprašykite pažįstamų, kas gyvena Klaipėdoje, kad nuvažiuotų į Nevėžio g. 4 (pažiūrėkite maps.lt) - ten regaine moterims arba vyrams po 25 litus už dėžutę parduodamas. yra narių, kurios perpardavinėdamos trigubai/keturgubai ar net daugiau kainą užsikelia doh.gif doh.gif doh.gif gal ir kituose miestuose yra tokių sandėlių - nežinau. reiktų nuvažiavus paklausinėt...
Atsakyti