Mart - rugpj.pradzioje vaziuoju i uzsieni pirkti sau, galiu paimti ir tau kokius 2-3 buteliukus. Kiek prisimenu kaina buvo 5 proc. 35 Eur/men pakuotei ir 83 Eur/ 3 men pakuotei.
Dbr apie mano "santykius" su Regaine:
1. Merginos, nesamone kad ji galima naudoti TIK esant androgeniniam slinkimui. Regaine yra naudojamas beveik visais slinkimo atvejais.
2.Regaine poveikis- vietinis plauku augimo stimuliavimas.
3.Jis skatina tik plauku augima, bet nepashalina priezasties.
T.y.: jei pvz.turite problemu su skydliauke, jis jums pades atauginti plaukus, ir kai sutvarkysite slinkimo priezasti, t.y. skydliauke, naujai atauge plaukuciai tikrai neskris (kaip buvo daugeliui merginu sioje temu), Tas pats galioja stresiniam slinkimui, po gimdymo ir pan.
3. Jei jums nerado jokios priezasties arba slinkimas yra androgeninis, Regaine padeda tik tol, kol yra vartojamas. Purski- auga, nepurski neauga
Kadangi man nerado jokio slinkimo priezasties, tad nusprendziau vartoti Regaine: svieciasi oda jau shonuose
Vartoti pradejau tik pries savaite 2 proc, pasalinio poveikio (bent jau kol kas) nesulaukiau, tiesa plaukai dar slenka. Tas pliusas kad padejo man del riebios galvos odos, nebereikia jau kasdien plauti. Prizadu pranesti kaip man sekasi. Jei po 4-6 men nebus rezultato, bandysiu 5 proc. O jei ne....