Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra vartojančių Regaine?

QUOTE(isdykusS @ 2008 04 21, 19:23)
As ji turiu, pirkau is Minik bigsmile.gif
bet tiesa sakant neturiu laiko uzsiimti, tad parduociau jei butu norinciu smile.gif Pirkau 3 buteliukus, bet kadangi bandziau naudoti, tai tas vienas praimtas, tad parduociau 2 buteliukus (2 menesiams uztektu) 4u.gif


4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2008 04 23, 15:04)


Sveika, isdykusS, noreciau nupirkt is taves tuos buteliukus. Kiek kainuotu? Ir kur pirkai, ar Lietuvoj yra? Nes Eurovaistinej klausiau, tai nebuvo.
Atsakyti
Sveika smile.gif susirasem per az tongue.gif
Atsakyti
Jei ka domina, turiu parduoti Rogaine 2% is JAV 9 buteliukus. Buvau uzsipirkus metams, bet pastojus negaliu vartoti. Rasykite i AZ.
Atsakyti
galiu patikinti kad regaine 2 ir 5 % yra ir Lietuvoje. Eurovaistinese kainuoja apie 130.00lt. Pati naudoju jau seniai. Mano plauku slinkimo priezastis yra paveldimumas, tai kazkokio stebuklo nera, akinancios sukuosenos neuzsiauginau, bet plaukai aciu dievui vis dar yra ir gana normalus ju kiekis. Nezinau, kaip atrodyciau, jei nebuciau vartojusi Regaine. Galiu pasakyti, kad JAV regainas toks pat sudetimi, tik zymiai pigesnis. Kainuoja apie 15 dol. buteliukas menesiui. Sekmes vartojant.
Atsakyti
jau buvau kaip ir apsisprendus pirkti si produkta bet po biski apmazejo plauku slinkimas, tai ir vel svarstau ar verta g.gif noretusiisgirsti daugiau nuomoniu, radau sudeti to preparato, gal kas profesionaliau nusimano ar ta sudetis gera? Ingredients
Rogaine® Extra Strength for Men - Active Ingredient: Minoxidil 5% w/v.
Inactive Ingredients: Alcohol 30% v/v, Propylene Glycol 50% v/v, and Purified Water.

tiesa cia vyriskas serumas jis 5% o mot,kiek zinau 2%
Atsakyti
Jei ka domina, turiu parduoti Rogaine 2% is JAV. Rašyti į až.
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti ar kas nors vartojote Regaine kai nebuvo slinkimo plaukų? 4u.gif Aš jau pavargau su savo plaukais kariauti jie tokie nusilpę, neauga, kartais užeina jiems slinkimas nei šio ne to (tfu tfu tfu neseniai susidorojau su vienu blush2.gif ) visada prieš galvos plovimą aš juos naminėm kaukytėm pamaitinu, va baiginėju Pantogar visą kursą (6 mėn bagiu gert) o poveikio nulis doh.gif nebežinau nei ko griebtis, taip norisi gražių plaukų o iš maniškių tik plona bizytė (gerai, kad bent plaukai purūs tai nežinau kaip atrodyčiau blink.gif )
Gal vertėtu išmėgint tą Regaine g.gif vat ebay radau http://cgi.ebay.co.u...rksid=p3907.m29
Tai ir ta kaina normali (kaip supratau čia 3mėn kursas ax.gif )
SM kurios naudojot nesigailit? neišslinko po kelių mėn. tie plaukučiai atgal? kaip manot gal man neišslinktu tie naujai išaugę juk lyg ir tie vaistai turėtų but naudojami ant plikės (gal todėl išslenka, kad kaip ir iš nieko juos išaugina), o aš norėčiau savus nors pastiprint g.gif tai vat nebežinau nei ką daryt, kai paskaičiau šalut. poveikį tai kaip ir išsigandau blink.gif Bet kurios naudojot pasakykit ar tikrai apsimokėtų ir ar saugu juos naudot? 4u.gif
Atsakyti
Mane taip pat domina si priemone...norisi atsiauginti isslinkusius plaukus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2008 01 16, 20:11)
Tiesa sakant, suabejojau, ar mano naudojamas Women's Rogaine ir Regaine, apie kuri jus cia rasote, yra tas pats g.gif , ar visiskai skirtingos dvi priemones, kuriu pavadinimas skiriasi tik viena raide. Na bet kokiu atveju, mano pamineta priemone man tikrai lb padejo, nors sunaudojau tik 1 buteliuka, kurio pakanka 1 men. Po gimdymo ziauriai isslinko plaukai, vietomis net neliko, atodziau kaip bepradedantis plikti senas diedas blush2.gif  doh.gif , o po sito "vaisto" ataugineja toks normalus eziukas, kad jau pradeda atsirast vilties kazkada vel turet normalius plaukus  biggrin.gif . Tiesa, savo plauku gaivinima pradejau ne nuo sito, o nuo begales kitu priemoniu, kurios irgi siek tiek padejo. Bet dabar tai nieko daugiau papildomai nebenaudoju. Si priemone yra daugiau medicinines paskirties produktas, parduodamas tik su gyd. receptais (Lietuvoje jo kiek zinau nera) ir grieztomis instrukcijomis naudojimui. Tiesiog idomu butu palyginti rogaine ir regaine sudeti.

Sveiki, as noreciau pirkti. Parasykite i el pasta. Haide4ever@gmail.com
Atsakyti
Labas vakaras mamytės 4u.gif , gal kuri prekiauja Rogaine 2% iš JAV, norėčiau pirkti ir ne mažą kiekį, rašykite į AŽ, temos neseku.
Atsakyti
Mergaitės, parduodu naują 60 ml. "Rogaine" iš Amerikos kartu su pipetine.
Kaina - 60 Lt.
Siunčiu - tik už 5 Lt.
Dovanų pridedu dar puse buteliuko pradėto naudoti smile.gif

Papildyta:
Taip pat parduodu:

Men's Rogaine
Extra Strength 5% Minoxidil Topical Foam Hair Regrowth Treatment - 3 month supply

Kaina - 175 Lt.
Siuntimas - tik 5 Lt.

Naujas, supakuotas. Galioja - 2012 m.
Atsakyti