QUOTE(Saulyčiukas @ 2007 12 13, 19:49)
Būtinai parašyk, kai pasiseks - sūnelis labai nori tų meduolių - kočioti ir formeles spaudyti
O pernai mums irgi neįkandami gavosi, tai, kaip jau ir rašiau, papuošėm glajumi ir sukabinom ant eglutės kaip žaisliukus
RAŠAU
Pirmas diskvalifikuotas dar nepasiekus kepimo etapo, nes ištirpdytas ir atvesintas medus patapo akmeniu (puodas plaunant nenukentėjo, lengvai viskas ištirpo, bet nukentėjo nagai kol dar bandžiau kaip nors sumaišyti
).
Antras iškepė, tačiau buvo labai labai kieti. Tokie kieti, kad MB visą vakarą pilvą susiėmės sėdėjo, o galų gale liepė juos išmesti
Gali būti, kad tiesiog miltų per daug į juos buvau pridėjus, mat svėriau 'iš akies'
Net nepagal tešlos kietumą
Taigi, nugalėjo
trečias. Irgi ne visai tobulai, nes vėl padauginau miltų
Gyveni ir mokaisi...
QUOTE(rutuks @ 2007 12 14, 19:21)
Jus man paaiskinkit
pyraga reikia kepti kokioj skardoj
tai tokioj su staciom sienele,kur pvz kugeli kepam,ar toj paprastoj tiesioj,kuriose tarkim sausainius kepam
Tokioj kaip kugelis arba specialioj, žemesniais kraštais arba kokioj forminėj. Na tikrai ne ten kur sausainius. Nebent aš sausainius kepu kaip nors kitaip. Juk pyragų tešla paprastai skystoka būna.