Aš tai gerduvoj neradau.... Ir Žanoj neradau (prieš kelis metus forumietė ten pirko).
QUOTE(Lock @ 2007 12 07, 20:03)
Aš tai gerduvoj neradau....
Šįmet neradai? Nes aš pernai pirkau... Na, užsuksiu pirmadienį prie progos pažiūrėti
labas kepejeles. nu pasimeciau as tarp tu receptu konkreciai. gal galite parasyti man meduoliu receptuka kurie ilgai isilaikytu nesudziuve. man labai reikia !!! aciu
QUOTE(Saulyčiukas @ 2007 12 08, 00:45)
Šįmet neradai? Nes aš pernai pirkau... Na, užsuksiu pirmadienį prie progos pažiūrėti
Buvau šiandien, tai yra tik velykinių formelių - zuikis, kažkoks paukščiukas, dar ten kažkas. Anei vienos kalėdinės.
Už tai buvo tokų formelių, kur į vidų tešlą įdedi ir tada orkaitėj kepi su visa forma, tokios nei pyragui, nei sausainiams, keistas dydis. Tai tų buvo labai gražių kalėdinių, bet vieno kaina 10 lt. Ir šiaip čia tik info toms, kurioms reikia formeliu NEkočiojamai tešlai.
Vakar kepiau ta Japoniska pyraga ,viskas gerai gavosi ,skonis idomus ,vyrui labai patiko ,dukra pasirauke
[quote=Saulyčiukas,2007 12 07, 19:29]Sveikutės Nusipirkau šiandien dvi kepimo formas, tai teks imtis darbo
Turbūt pirmiausia reikia favoritus išbandyt - gal ryt tą aguoninį sukurpsiu Tiesa, gal žinot kas skanų kekso receptą? Labai užsimaniau, o dar
Keksas su kisieliumi Klingai
Pokelis (250g) kisieliaus Klingai (braskių, aviečių ar spanguolių pagal skonį)
Kiaušiniai 5 vnt.
Pusė stiklinės cukraus
Miltai 1 stiklinė
Aliejus 1 stiklinė
Kepimo milteliai 1 arb.šaukštelis
Aguonu del margumo ir kaledu..truputi
Kiaušinius, cukrų ir kisielių ištrinti, supilti aliejų, maišant suberti miltus ir kepimo miltelius. Viską išmaišius supilti į kepimo formą. Kepti kol gražiai pakils ir iškeps...
Skanaus....
Turbūt pirmiausia reikia favoritus išbandyt - gal ryt tą aguoninį sukurpsiu Tiesa, gal žinot kas skanų kekso receptą? Labai užsimaniau, o dar
Kiaušiniai 5 vnt.
Pusė stiklinės cukraus
Miltai 1 stiklinė
Aliejus 1 stiklinė
Kiaušinius, cukrų ir kisielių ištrinti, supilti aliejų, maišant suberti miltus ir kepimo miltelius. Viską išmaišius supilti į kepimo formą. Kepti kol gražiai pakils ir iškeps...
Skanaus....
QUOTE(MAMICY @ 2007 11 26, 15:58)
O man nesigavo šis pyragas, nors vyrui patiko.
Sakau nesigavo, nes jis sukrito, nebuvo gražiai išsipūtęs ir skonis man taip sau, ta manų košė kažkaip man nelabai tiko.
Kitą kartą manau bandysiu su manų kruopom.
QUOTE(Aniger @ 2007 12 10, 15:07)
Kiaušiniai 5 vnt.
Pusė stiklinės cukraus
Miltai 1 stiklinė
Aliejus 1 stiklinė
Skanaus....
O čia tas kisielius tai būtinai turi būti "Klingai"?
Dėkui už receptėlį
Dar klausimas dėl japonų aguoninio pyrago - kokios jis dydžio maždaug iš to kiekio tešlos išeina? Nes paveikslėlyje tai atrodo diiiiidelis
QUOTE(Saulyčiukas @ 2007 12 10, 17:18)
O čia tas kisielius tai būtinai turi būti "Klingai"?
Dėkui už receptėlį
Dar klausimas dėl japonų aguoninio pyrago - kokios jis dydžio maždaug iš to kiekio tešlos išeina? Nes paveikslėlyje tai atrodo diiiiidelis
Dėkui už receptėlį
toks didelis ir iseina
Gal zinot kokio skanau aguoninio -mielimes teslos pyrago recepta
Mielinis skanus pyragas su aguonom (visada kepu Kaledoms)
Padara pagerita mieline tesla, ta, kur reika du kartus kildint.
Aguonas nuplikau, sukapoju riesutus, sumaisau. Idedu cukraus pagal skoni. Iskocioju tesla, paskleidziu idara, suvynioju. Dedu i skarda, pakildinu ir kepu. Gaunasi labai skanus tradicinis pyragas.
Jei neturite gero mielines teslos recepto, parasysiu. Pagal ji man visada gaunasi. Ir kepiniai is sios teslos skanus.
Aguonas nuplikau, sukapoju riesutus, sumaisau. Idedu cukraus pagal skoni. Iskocioju tesla, paskleidziu idara, suvynioju. Dedu i skarda, pakildinu ir kepu. Gaunasi labai skanus tradicinis pyragas.
Jei neturite gero mielines teslos recepto, parasysiu. Pagal ji man visada gaunasi. Ir kepiniai is sios teslos skanus.
QUOTE(DinaR @ 2007 12 10, 19:52)
Mielinis skanus pyragas su aguonom (visada kepu Kaledoms)
Prasau parasyti ir mielines teslos recepta