cypsiuk,apakti galima nuo tokio grozio . va cia tai meduoliai , tikras menas
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 09, 22:44)
vauuuuuuuuu koks grozis
Oho, cipciukas kaip visada Norėčiau to angeliuko
dukra sako" nerodyk tu ju niekam , bu baisus kai karas ", as mergaites pirma karta juos paisiau , tai nera labai grazus , bet jie skirti vaikams , vesiu i vaiku namus , tai dariau , kad butu kuo spalvingesni , nes ir taip tu vaikuciu gyvenimas nera toks spalvotas , bet vistiek ...aciu uz ivertinima
Cipciuk,labai spalvingi Jūsų meduoliukai kaip gražu,kad ir kiti vaikučiai pasidžiaugs tokiomis skaniomis vaišėmis
Cipciuk - labai grazu - o kuo dazyta, jei ne paslaptis?
Vajėtau Iškart matosi, kad profesionalo darbas Dėl spalvų gausos tai būtų nelabai, bet kai vaikams tai pats tas Ir idėja labai graži ir pagirtina
QUOTE(editamm @ 2008 12 10, 00:29)
Cipciuk - labai grazu - o kuo dazyta, jei ne paslaptis?
Glaisto receptuka idejau , o spalvos - konditeriniai dazai
Papildyta:
QUOTE(mikepukuotukass @ 2008 12 10, 01:08)
Vajėtau Iškart matosi, kad profesionalo darbas Dėl spalvų gausos tai būtų nelabai, bet kai vaikams tai pats tas Ir idėja labai graži ir pagirtina
Tiesa , man asmrniskai uztektu dvieju : baltos ir zalios , bet pagalvojau , kad vaiku akys mato truputi kitaip , o ypac is tos vietos
O man, kaip sarkai, tai tos visos spalvos labai tinka as irgi eisiu kept
Stai ir as idesiu " guminiu" meduoliuku receptuka
Laaabai gražūs meduoliukai Kaip kruopščiai viskas išpaišyta Tai aš taip ir nesupratau - kokie tie "guminiai" meduoliukai gaunasi - jie minkšti, todėl sakot guminiai? Kame tas guminiškumas O tas plonyyyytes linijytes jūs irgi su švirkštu piešėt?
QUOTE(RiMami @ 2008 12 10, 11:27)
Laaabai gražūs meduoliukai Kaip kruopščiai viskas išpaišyta Tai aš taip ir nesupratau - kokie tie "guminiai" meduoliukai gaunasi - jie minkšti, todėl sakot guminiai? Kame tas guminiškumas O tas plonyyyytes linijytes jūs irgi su švirkštu piešėt?
guminiskumas ta ir reiskia , jie minksti , bet ir tokie ....nu kaip cia issireiksti ....va zefyrai - jie minksti , bet truputi kaip guma , tai ir siti meduoliukai tokie , as labai norejau tokio recepto , ir kuciukus tokius megstu .....deje recepto jiems neturiu
As nedirbu su svirkstu ,( tas liecia linijas ) man daug patogiau su popierine tutele , juk ja galima taip plonai nukirpti .
Cipciuk, ačiū už atsakymą Supratau Na, jei minkšti - tai aš tokių irgi noriu Aš meduolius išvis bijau kepti - prisiskaičiau čia, kad dažniausiai visoms kieti tie meduoliai gaunasi O dabar mąstau gal pamėginti , jau vien dėl dukros vertėtų, nes kai pamato per kompą kai aš žiūrinėju - tai rėkia: mam tokių iškepk.
Man net mintis neatėjo, kad su popierine tūtele įmanoma tokio plonumo linijytes išpiešt Super Čia turbūt tik jūsų rankoms įmanomi tokie darbeliai
Beje, labai graži idėja pradžiugint vaikučius
Man net mintis neatėjo, kad su popierine tūtele įmanoma tokio plonumo linijytes išpiešt Super Čia turbūt tik jūsų rankoms įmanomi tokie darbeliai
Beje, labai graži idėja pradžiugint vaikučius