Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 2

QUOTE(*irma* @ 2008 12 07, 12:22)
labai prasau cipciuk pasidalinti blush2.gif kaip tik siandien vaziuosim produktus susipirkciau ir is kokios porcijos?

Oi tai firminis cipciuko medaus torto receptas lotuliukas.gif , temoje "Medaus tortai " pirmame puslapiuke blush2.gif , viska dariau kaip nurodyta , tik tesla dariau kietoka , nes kitaip jis sulustu , nes iskepia jie labai trapus , ir kociojau truputi storiau . Mano namukas yra Inockos SUKURTOJE TEMOJE , gali pasiziureti blush2.gif

Mano namukas is trecdalio teslos ( daugiau jos sumazinti negalima lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 07 gruodžio 2008 - 12:48
Na ką, vakar iki paryčių vargau su meduoliais doh.gif O vargau dėl to, kad niekaip, nu niekaip man nesigavo juos išpieš taip, kaip norėjau (na, guodžiuos tuo, kad neskaitant imbierinių sausainių, tai čia pirmas gyvenime bandymas glazūruot blush2.gif ) Kažkodėl turėjau tokį įsivaizdavimą, kad tas glajus turi teptis kaip dažai - lygiai, gražiai. Kur tau doh.gif Ir tąsus jis, ir bėga, bandžiau ir su švirkštais, ir su maišeliu... Žodžiu, prigadinau tiktai, nes gražiausi man tie, kuriuos palikau be nieko...

http://public.fotki....kuotukass/698h/
Atsakyti
mikepukuotuke niu labai jau skaniai atrodo tavo meduoliai...as planuoju kita savaite ir jau kepti,kad lauktuviu tureciau ir visus nustebinciau clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepukuotukass @ 2008 12 07, 13:20)
Na ką, vakar iki paryčių vargau su meduoliais doh.gif  O vargau dėl to, kad niekaip, nu niekaip man nesigavo juos išpieš taip, kaip norėjau (na, guodžiuos tuo, kad neskaitant imbierinių sausainių, tai čia pirmas gyvenime bandymas glazūruot blush2.gif ) Kažkodėl turėjau tokį įsivaizdavimą, kad tas glajus turi teptis kaip dažai - lygiai, gražiai. Kur tau doh.gif  Ir tąsus jis, ir bėga, bandžiau ir su švirkštais, ir su maišeliu... Žodžiu, prigadinau tiktai, nes gražiausi man tie, kuriuos palikau be nieko...

Nesupratau unsure.gif .....o kas jiems negerai ? g.gif tokie grazus meduoliukai wub.gif duok dieve , kad visoms taip iseitu doh.gif
Atsakyti
Aguon4le ir cypciuk 4u.gif

Na, ne tokie jie gavosi, kaip kad aš norėjau blush2.gif o norėjau plonų, lygių linijų, o ne išplaukusių "liapsusų" biggrin.gif Vat kaip čia:
http://upload.wikime...readCookies.jpg
Aišku, neturiu patyrimo tame, tai nėra ko labai ir stebėtis, bet kad baltyminis glajus man niekaip nesipiešė gražiai prakirpus ir labai siaurą skylutę g.gif Tai gal tuose užsienietiškuose paveiksliukuose ten kokį kitokį jie naudoja g.gif
Atsakyti
Na ką, vakar iki paryčių vargau su meduoliais doh.gif  O vargau dėl to, kad niekaip, nu niekaip man nesigavo juos išpieš taip, kaip norėjau (na, guodžiuos tuo, kad neskaitant imbierinių sausainių, tai čia pirmas gyvenime bandymas glazūruot blush2.gif ) Kažkodėl turėjau tokį įsivaizdavimą, kad tas glajus turi teptis kaip dažai - lygiai, gražiai. Kur tau doh.gif  Ir tąsus jis, ir bėga, bandžiau ir su švirkštais, ir su maišeliu... Žodžiu, prigadinau tiktai, nes gražiausi man tie, kuriuos palikau be nieko...

ajomajo koks fabrikėlis wub.gif jei negeri tau tie meduoliai tai kepk naujus.. aš šitiuos mielai priglausiu rolleyes.gif

sakiau nebekelsiu meduolių, bet prisižiūri čia visokių tai azartas pagauna.. reiks ir man dar kpet.. bet jau prieš šventes, nes pas mus tai susivalgys jie doh.gif
Atsakyti
mikepukuotuk,superiniai tie tavo meduoliukai-tokie šilti ir naminiai,o man ir gražiau kad ne viskas tobulai,tokie šiltesni daug thumbup.gif ,bet tu ir prikepiai doh.gif thumbup.gif aš ir ruošiuos pirmą kart gyvenime kept-meginsiu blush2.gif
Atsakyti
Na ką, vakar iki paryčių vargau su meduoliais doh.gif

Bet kad labai faini tavo meduoliukai thumbup.gif wub.gif net seilė nutyso bežiūrint ax.gif
Atsakyti
Akvilyte, adriu, mickute7, nugi dėkui labai 4u.gif Jei jau jūsų visų akim žiūrint, gražu, tai tuomet tiks ir valgytojams ax.gif Dabar laukia pakavimas, prie meduolių dar po stiklainiuką apelsinų marmelado pridėsiu ir turėsiu paruoštus kalėdinius lauknešėlius bigsmile.gif (na, man Kalėdinės dovanos tokios ir yra - paprastos, šiltos, rankų darbo ir darytos būtent tam žmogui)
Atsakyti
QUOTE(mikepukuotukass @ 2008 12 07, 15:11)
Akvilyte, adriu, mickute7, nugi dėkui labai 4u.gif Jei jau jūsų visų akim žiūrint, gražu, tai tuomet tiks ir valgytojams ax.gif Dabar laukia pakavimas, prie meduolių dar po stiklainiuką apelsinų marmelado pridėsiu ir turėsiu paruoštus kalėdinius lauknešėlius bigsmile.gif  (na, man Kalėdinės dovanos tokios ir yra - paprastos, šiltos, rankų darbo ir darytos būtent tam žmogui)

Reisk ir man visiems dovanų prikept tokių meduolių thumbup.gif nu labai labai faini wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepukuotukass @ 2008 12 07, 15:11)
apelsinų marmelado

(na, man Kalėdinės dovanos tokios ir yra - paprastos, šiltos, rankų darbo ir darytos būtent tam žmogui)

bigsmile.gif ati darei??? jei taip praom išsamiau bigsmile.gif

pačios fainiausios wub.gif aš kažkuriais metais dar marcipaninių saldainių dariau prie tokių dovanėlių wub.gif
Atsakyti
Na ką, vakar iki paryčių vargau su meduoliais doh.gif 

Ojei kiek daug swoon.gif Ir tikrai labai gražūs 4u.gif Labai geros ir šiltos bus dovanos wub.gif (Apelsinų marmeladą dariau prieš pora metų, gėėėris wub.gif Ar esi kur įdėjus savo receptą? smile.gif)

Mano meduoliukų tešla jau užmaišyta ir nuo vakar laukia šaldytuve, gal šiandien iškepsiu blush2.gif rolleyes.gif

O dėl to populiaraus vaisinio pyrago, tai ne visi jį kepa, aš irgi nekepu, nelabai mėgstu džiovintus vaisius, o dar tokiais kiekiais schmoll.gif ir nemanau, kad patiktų kam nors šeimoj schmoll.gif
Atsakyti