Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 2

Nu va, katik istraukiau is orkaites kaledini pyraga pagal Daivajos recepta. man i viena skarda netilpo, tai gavosi vienas didelis ir vienam maziukas, deja tas maziukas buvo zemiau ir prisvilo... blush2.gif Nu bet neprisvilusi dalis buvo suragauta..Nu skonis, nezinau man neypatingas, kaip...daug drovintu vaisiu su trupuci uteslos biggrin.gif doh.gif g.gif Tikiuosi kad pastovejes jis paskanes, turint omeny, kiek ten visko prideta doh.gif verysad.gif ...
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 12 06, 16:12)
kad būtų į temą tai daug maž aprašiau cia:
http://www.supermama...?...&p=22056331

jei nieko prieš į tavo klausimus taip pat atsakysiu ten  4u.gif

Labai labai ačiū 4u.gif
Viskas aišku, belieka pasiryžti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Piene* @ 2008 12 06, 23:52)
Nu va, katik istraukiau is orkaites kaledini pyraga pagal Daivajos recepta. man i viena skarda netilpo, tai gavosi vienas didelis ir vienam maziukas, deja tas maziukas buvo zemiau ir prisvilo... blush2.gif  Nu bet neprisvilusi dalis buvo suragauta..Nu skonis, nezinau man neypatingas, kaip...daug drovintu vaisiu su trupuci uteslos  biggrin.gif  doh.gif  g.gif  Tikiuosi kad pastovejes jis paskanes, turint omeny, kiek ten visko prideta  doh.gif  verysad.gif  ...

Na visos kepa ta pyraga , o as vis abejoju wink.gif ....kepti man ji ar ne mastau.gif , kazkaip man tie vaisiai ......labai jau ju daug unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 07, 01:06)
Na visos kepa ta pyraga , o as vis abejoju  wink.gif ....kepti man ji ar ne  mastau.gif , kazkaip man tie vaisiai ......labai jau ju daug  unsure.gif

cia jau matai skonio reikalas... man tame ir geris, kad ju tiek daug... o pvz mano drauges amziais pageidauja torto "be jokiu riesutu ir 'gangalu' ", tai as joms biskvita elementaria grietinele su varske pertepineju... kaip rusai sako na vkus i na cviet tovarizhei niet...
siaip jei nepatinka daug kramtalu pyraguose, tai siulyciau ir nekepti...

as dar ta proga turiu klausima. pries tai kepiau meduolius, kur ieina 250 g medaus ir 400 g miltu... gavosi minkstoki... vakar kepiau vel, bet medaus dejau zymiai maziau (nes medaus isvis nelabai megstu, o pas mane grikinis, kurio kvapas schmoll.gif ) ir gavosi kieti... nors ir miltu maziau dejau... tesla ciut iskociojau (del minkstumo). sakau gal medus itakoja kietuma? neturi jis kokiu puriklio savybiu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 07 gruodžio 2008 - 07:45
QUOTE(mot99 @ 2008 12 05, 14:14)
del glajaus spalvos.
Norint, kad butu skaisciai baltas reikia sukti kiausinio baltyma su cukraus pudra ir trupuciu citrinos rugsties. Sukti ilgai, ir su mediniu saukstu - jokiu budu ne mikseriu, nes issiplaks baltymas ir glajus bus trapus. Cia aisku kas baltymo nebijot. As tai jau daug metu rizikuoju ir kol kas pfu pfu pfu...

mergaites,parasykit,kaip ta glaju gaminat..na nei karto negaminau blush2.gif o maistiniu dazu,ar Maximoje yra kazin blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(triule @ 2008 12 06, 18:54)
va,dvi galvos geriau nei viena, aciu bigsmile.gif
ai, as tai paprastai darau, pudra (spalvota arba balta) ir citrinos sultys.

p.s. dariau su svirkstu (sokoladine pudra+citr.sultys)- tai is pradziu ejo tas glajus nesustodamas, net nepaspaudus liejosi laisvai lotuliukas.gif , o veliau per daug sukietejo, tai vos isspaudziau, uzsikimso  laugh.gif vnzo, man su maisiuku geriau kazkaip ax.gif
valgymui tai teisybe, man patinka nepuosti, be glajaus biggrin.gif

o kur jus tas spalvotas pudras perkate ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 07, 01:06)
Na visos kepa ta pyraga , o as vis abejoju  wink.gif ....kepti man ji ar ne  mastau.gif , kazkaip man tie vaisiai ......labai jau ju daug  unsure.gif
user posted image

Ne visos mirksiukas.gif As zinau, kad jis toks sausesnis iseis (daug kramtyt reikes), tai esu garantuota, kad paciai ir tektu visa ji suvalgyt doh.gif , nes pas mus net keksai ar kokie paprasti pyragai visiskai neturi paklausos doh.gif

QUOTE(jolita.martyna @ 2008 12 07, 09:17)
o maistiniu dazu,ar Maximoje yra kazin blush2.gif
Papildyta:

o kur jus tas spalvotas pudras perkate ax.gif

Su dazai sunkiau maximoje, bet spalvota pudra yra (braskine ir sokoladine) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 12 07, 07:45)
cia jau matai skonio reikalas... man tame ir geris, kad ju tiek daug... o pvz mano drauges amziais pageidauja torto "be jokiu riesutu ir 'gangalu' ", tai as joms biskvita elementaria grietinele su varske pertepineju... kaip rusai sako na vkus i na cviet tovarizhei niet...
siaip jei nepatinka daug kramtalu pyraguose, tai siulyciau ir nekepti...
as dar ta proga turiu klausima. pries tai kepiau meduolius, kur ieina 250 g medaus ir 400 g miltu... gavosi minkstoki... vakar kepiau vel, bet medaus dejau zymiai maziau (nes medaus isvis nelabai megstu, o pas mane grikinis, kurio kvapas  schmoll.gif ) ir gavosi kieti... nors ir miltu maziau dejau... tesla ciut iskociojau (del minkstumo). sakau gal medus itakoja kietuma?  neturi jis kokiu puriklio savybiu?  g.gif

Medus kepini apsunkina , todel dedama soda ( ir gan nemazai pagal kitus kepinius )), o puriklio medus tai tikrai neturi schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(Masiania* @ 2008 12 07, 10:34)
Ne visos mirksiukas.gif  As zinau, kad jis toks sausesnis iseis (daug kramtyt reikes), tai esu garantuota, kad paciai ir tektu visa ji suvalgyt doh.gif , nes pas mus net keksai ar kokie paprasti pyragai visiskai neturi paklausos doh.gif
Su dazai sunkiau maximoje, bet spalvota pudra yra (braskine ir sokoladine) mirksiukas.gif

Tai va ....ir pas mane tas pats reikaliukas su valgytojais ....gal reikes is ketvirtadalio issikepti g.gif ....na labai jau jis tinka KALEDOM ax.gif

Pudros maciau visose pardese, pas mus IKI mazute , bet ir joje yra
irnesakyk.gif
Atsakyti
merginos prasau pagalbos susiruosiau kepti meduolini namuka,pedekit su teslos receptu,patarkit koki skanu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Kazkas kalbejo apie salmonelioze, tai tos salmoneles jei buna, tai buna ant luksto, todel reikia gerai nusveist smile.gif nors as prisipazinsiu to nedarau, kartais po siltu vandeniu nuplaunu tik doh.gif tik karta dar su soda nusveiciau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, dabar Jus man pasakykite, as kai kepiau kaledini pyraga,tai vaisiu nesmulkinau (nebuvo darbo eigoje parasyta,kad reikia smulkinti ingridientus) ir rome nemirkiau kaip cia maciau buvo parasyta (bet tam recepte tai nebuvo pamineta) tai nuo to priklauso pyrago skonis, issilaikymas ir minkstejimas? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2008 12 07, 11:36)
merginos prasau pagalbos susiruosiau kepti meduolini namuka,pedekit su teslos receptu,patarkit koki skanu blush2.gif  blush2.gif

Irmute , as saviski dariau is torto recepto , tik tesla dariau kieta , man ji skani rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Monika_150 @ 2008 12 07, 12:04)
Sveikos, dabar Jus man pasakykite, as kai kepiau kaledini pyraga,tai vaisiu nesmulkinau (nebuvo darbo eigoje parasyta,kad reikia smulkinti ingridientus) ir rome nemirkiau kaip cia maciau buvo parasyta (bet tam recepte tai nebuvo pamineta) tai nuo to priklauso pyrago skonis, issilaikymas ir minkstejimas?  g.gif  g.gif

Na jei nemirkiai tai skonis truputi bus kitoks , o vaisiai neturi reiksmes - didesni ar mazesni gabaliukai , nuo to jis tikrai nesuges schmoll.gif , tik pakramtyti reikes smarkiau ,valgant tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 07 gruodžio 2008 - 12:12
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 07, 13:11)
Irmute , as saviski dariau is torto recepto , tik tesla dariau kieta , man ji skani  rolleyes.gif
Papildyta:
Na jei nemirkiai tai skonis truputi bus kitoks , o vaisiai neturi reiksmes - didesni ar mazesni gabaliukai , nuo to jis tikrai nesuges  schmoll.gif , tik pakramtyti reikes smarkiau ,valgant tongue.gif

labai prasau cipciuk pasidalinti blush2.gif kaip tik siandien vaziuosim produktus susipirkciau ir is kokios porcijos?
Atsakyti