Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 2

QUOTE(akvilyte @ 2008 12 06, 17:07)
o kodėl jūs bijot baltymų glajaus  g.gif

o gal kuri užrodytų MINKŠTŲ meduolių receptą  g.gif

Bijom salmoneliozes blush2.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 06, 18:29)
Bijom salmoneliozes  blush2.gif  blink.gif

aaaa... susid8riau su šiuo reikalu asmeniškai prieš trejetą metų unsure.gif ir jei dabar gerai amenu tai kažkaip buvo minėta kad ja užsikrečiama nuo nešvaraus lukšto rolleyes.gif bet kad dabar nenusišnekėjus g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepukuotukass @ 2008 12 06, 15:15)
Balto celofano būna ten, kur gėlėmis prekiauja, tai turi tokiais lapais po kvadratinį metrą mirksiukas.gif  Bet valgomiem dalykam vyniot naudoju kepimo rankovę - atsikerpu tokio ilgio, kokio maždaug dydžio reikia maišiuko, užlankstau ir užklijuoju vieną galą, ir labai gerai, nes ir plonas, ir skaidrus ax.gif

va,dvi galvos geriau nei viena, aciu bigsmile.gif

QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 06, 16:56)
Kokį glajų be baltymo darai? 4u.gif

ai, as tai paprastai darau, pudra (spalvota arba balta) ir citrinos sultys.

p.s. dariau su svirkstu (sokoladine pudra+citr.sultys)- tai is pradziu ejo tas glajus nesustodamas, net nepaspaudus liejosi laisvai lotuliukas.gif , o veliau per daug sukietejo, tai vos isspaudziau, uzsikimso laugh.gif vnzo, man su maisiuku geriau kazkaip ax.gif
valgymui tai teisybe, man patinka nepuosti, be glajaus biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes, labai jau cia skaniai ir graziai kepat meduolius wub.gif biggrin.gif as irgi pabandziau ax.gif pagal Bea recepta. nu bet man kokie jie neskanus blush2.gif sakau gal reikia juos palaikyt, kad "paskanetu"? jokiu nukrypimu nuo recepto nebuvo mastau.gif
Atsakyti
As celofana pirkdavau siaip geliu parduotuvese smile.gif Nes Sheteling ir as ziurejau, nera schmoll.gif

QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 06, 19:29)
Bijom salmoneliozes  blush2.gif  blink.gif

Na taip esu irgi girdejusi, bet as kazkaip surizikuosiu rolleyes.gif Beto mano meduoliuki bus labiau skirti ne valgymui, o kaip puosmena prie dovaneliu, vietoj korteliu su vardais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mereveja: 06 gruodžio 2008 - 21:20
Va kokios grozybes ax.gif essen.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2008 12 06, 22:20)
Na taip esu irgi girdejusi, bet as kazkaip surizikuosiu rolleyes.gif  Beto mano meduoliuki bus labiau skirti ne valgymui, o kaip puosmena prie dovaneliu, vietoj korteliu su vardais biggrin.gif

Na, aš nušveisiu lukštą su soda, ir bandysiu smile.gif Man kaip tik skonio priduoda glajus, nes dabar tiem meduoliam man trūksta saldumo, ir rūgšties, tai vat kai užsiteps viskas, tikiuosi tokio skonio, kaip vaikystėj mama meduolinius "bučkius" kepdavo, kur du nedidukai apvalūs meduoliukai suklijuoti glajum bigsmile.gif Skambinau, sakau, padiktuok receptą, kas ten kitaip jame, nes mano kepti ko tai neprimena jų nei kiek biggrin.gif Na, paaišėjo, kad iš esmės panašu, tik kad medaus dedasi daugiau, nors anksčiau mama dirbtinį dėdavo, tai ne nuo to jie ypatingi g.gif Gal čia tas vaikystės skonis atminty įsirėžęs ir neverta bandyt atkartot, nes vistiek tokio neišgausiu... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepukuotukass @ 2008 12 06, 23:13)

gal tai vaikystes skonis, kurio medus, tikrumas ar jo kiekis neitakoja... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios.. Na ka radau receptuku ivairiausiu bandysiu dbr darbuotis,, tik klausimas, turiu tokias formeles nuo ruso laiku plasmasines,dvipuses gal tinka jios, mes siaip varsketukus kepam ju pagalba.. g.gif jei netinka eisim pirkti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Princesse: 06 gruodžio 2008 - 22:58
QUOTE(akvilyte @ 2008 12 06, 18:07)
o kodėl jūs bijot baltymų glajaus  g.gif

o gal kuri užrodytų MINKŠTŲ meduolių receptą  g.gif

mane irgi domintu toks receptas... gal zinote kokiu geru nekociojamos meduolines teslos receptu?
Atsakyti
QUOTE(Princesse @ 2008 12 06, 22:53)
Sveikos mielosios.. Na ka radau receptuku ivairiausiu bandysiu dbr darbuotis,, tik klausimas, turiu tokias formeles nuo ruso laiku plasmasines,dvipuses  gal tinka jios, mes siaip varsketukus kepam ju pagalba..  g.gif  jei netinka eisim pirkti  4u.gif

O kodel gi ne? Aisku, tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Koks skirtumas kokios formeles , jeigu jums jos patinka tai aisku , kad naudokite mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti