QUOTE(mereveja @ 2008 12 06, 22:20)
Na taip esu irgi girdejusi, bet as kazkaip surizikuosiu
Beto mano meduoliuki bus labiau skirti ne valgymui, o kaip puosmena prie dovaneliu, vietoj korteliu su vardais
Na, aš nušveisiu lukštą su soda, ir bandysiu
Man kaip tik skonio priduoda glajus, nes dabar tiem meduoliam man trūksta saldumo, ir rūgšties, tai vat kai užsiteps viskas, tikiuosi tokio skonio, kaip vaikystėj mama meduolinius "bučkius" kepdavo, kur du nedidukai apvalūs meduoliukai suklijuoti glajum
Skambinau, sakau, padiktuok receptą, kas ten kitaip jame, nes mano kepti ko tai neprimena jų nei kiek
Na, paaišėjo, kad iš esmės panašu, tik kad medaus dedasi daugiau, nors anksčiau mama dirbtinį dėdavo, tai ne nuo to jie ypatingi
Gal čia tas vaikystės skonis atminty įsirėžęs ir neverta bandyt atkartot, nes vistiek tokio neišgausiu...