Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 2

QUOTE(cipciukas @ 2008 12 06, 13:19)
As puosiu keleta dienu iki sventes , nu kiek jau cia to laiko uzims
irnesakyk.gif ir nebus velniskai kietas tas glajus doh.gif

Na, taip, aišku, būtų geriausia 4u.gif Gal tuomet paliksiu dar ramybėj juos bent savaitę. Bet kad aš tų meduolių prikepiau kaip už Tėvynę, kad visus apdalint užtektų biggrin.gif tai galvoju dabar, kad iškept juos buvo tik pusė darbo, o papuošt taip, kaip norėtųsi, dar dvigubai tiek užims, tai nesinorėtų palikt paskutinėm dienom, juolab, dar ir atskirai supakuot juos reiks ax.gif
Atsakyti
Tai daryk dabar , jiems tikrai nieko nenutiks schmoll.gif as tai kokius 10 padarysiu , nes niekas ju nevalgo schmoll.gif , tai bus tik kaip Kaledu simbolis rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mikepukuotukass @ 2008 12 06, 12:11)
Dėl meduolių glazūravimo dar klausimą turiu: ar ne per anksti (vis tik baltymas tai žalias dedasi) g.gif  Mąstau, ar šį savaitgalį užsiimt puošyba, ar dar palaukt. O kada jūs puošiat?
Ir dar dėl to, kaip suminkštint juos - žinau, kad deda obuolį į dėžutę - tai vėlgi, ar galima taip daryt jau padengus glajum? blush2.gif

as tai siandien puosiu, lb jau knieti ax.gif nors turiu ir papuostu pries pora savaiciu rolleyes.gif bet be baltymo darau, nerizikuosiu.
del pakavimo- kazin kur vilniuj rast toki permatoma, traskanti celofana? buvau Schetelig, bet ten tik rulonai po 200m, nekarpo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2008 12 06, 15:34)
as tai siandien puosiu, lb jau knieti  ax.gif  nors turiu ir papuostu pries pora savaiciu rolleyes.gif bet be baltymo darau, nerizikuosiu.
del pakavimo- kazin kur vilniuj rast toki permatoma, traskanti celofana? buvau Schetelig, bet ten tik rulonai po 200m, nekarpo schmoll.gif

Balto celofano būna ten, kur gėlėmis prekiauja, tai turi tokiais lapais po kvadratinį metrą mirksiukas.gif Bet valgomiem dalykam vyniot naudoju kepimo rankovę - atsikerpu tokio ilgio, kokio maždaug dydžio reikia maišiuko, užlankstau ir užklijuoju vieną galą, ir labai gerai, nes ir plonas, ir skaidrus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 12 05, 23:22)
mano kalėdinių kepinių sąraše kolkas tas kalėdinis pyragas su vaisiais... tai jau suvyniotas guli spintelėj, o šiandien pabaigiau nameliūkštį  biggrin.gif
user posted image

Nuostabus thumbup.gif
Turiu keletą klausimų: ar namuką visada taip anksti dekoruoji, ar išstovi iki švenčių, nesugriūva? Kada geriau jį puošti - iš anksto ar prieš keletą dienų?
Dar: tvorą iš karto tokią sumodeliuoji ar sulipini iš atskirų iškeptų detalių?
O viso namuko pagrindas valgomas ar ten ant kokio padėklo padėta?
Kaip tokias ryškias egles pavyko padaryti?

Na, žodžiu, grožiu čia neatsipirksi, prašom ir architektūrinių paslapčių išduoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mojo: 06 gruodžio 2008 - 15:26
kad būtų į temą tai daug maž aprašiau cia:
http://www.supermama...?...&p=22056331

jei nieko prieš į tavo klausimus taip pat atsakysiu ten 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(rutelyte @ 2008 12 05, 23:08)
jei ieškot kaune 

Vilniuj ax.gif
Gavau šiandien Akropoly snaigę ir kometą ir po vieną liko, išpirkta kaip niekas kitas doh.gif

QUOTE(akvilyte @ 2008 12 05, 23:22)
mano kalėdinių kepinių sąraše kolkas tas kalėdinis pyragas su vaisiais... tai jau suvyniotas guli spintelėj, o šiandien pabaigiau nameliūkštį  biggrin.gif

O jei koks grožis wub.gif Šaunuolė 4u.gif

QUOTE(Serenada @ 2008 12 06, 10:50)
tik su citrinos sultimis,ar daug reikia ju pilti?aciu is anksto

nedaug smile.gif labai mažai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 12 06, 00:22)
user posted image

Pasakiška wub.gif Atrodo pro duris ims ir išeis koks Dėdė Miša bigsmile.gif Eglutės wub.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles 4u.gif Siandien isbandziau peles snaudales meduoliuku recepta,na ir patiko jis man,dariau is puses normos,tai tik pasibandymui gavosi keli meduoliukai,o dar kiek suvalgem,tai puosimui liko tik tiek doh.gif Bet zinot ka noriu pasakyt,kai pradejau paisyt meduoliu,pasijutau kaip vaikas,tiek geru emociju man suteike,tai Keledoms kepsiu butinai.Na o cia mano pradedanciosios menas ax.gif neispeikit labai biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai grazus visu namukai ir meduoliukai wub.gif
As tai net nesiruosiu paisyti, nes pas mus paisytu nieks nenori valgyti, paprasti dingsta bemat doh.gif Siandie 2 skardas iskepiau, viena net ir sudeginau, dabar jau nieko nebeliko, gerai dar teslos liko saldytuve, pailsesiu ir vel eisiu kepti. Dar radau idomu recepteli su ruginiais miltais tiksliau puse kvietiniu, puse ruginiu, tesla uzminkyta brinksta. Parodysiu, kas gausis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2008 12 06, 14:34)
as tai siandien puosiu, lb jau knieti  ax.gif  nors turiu ir papuostu pries pora savaiciu rolleyes.gif bet be baltymo darau, nerizikuosiu.

Kokį glajų be baltymo darai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivaiva: 06 gruodžio 2008 - 16:57
o kodėl jūs bijot baltymų glajaus g.gif

o gal kuri užrodytų MINKŠTŲ meduolių receptą g.gif
Atsakyti