Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 2

del glajaus spalvos.
Norint, kad butu skaisciai baltas reikia sukti kiausinio baltyma su cukraus pudra ir trupuciu citrinos rugsties. Sukti ilgai, ir su mediniu saukstu - jokiu budu ne mikseriu, nes issiplaks baltymas ir glajus bus trapus. Cia aisku kas baltymo nebijot. As tai jau daug metu rizikuoju ir kol kas pfu pfu pfu...
Atsakyti
Ka tik iskepem meduolius is cipciuko Medaus torto recepto. LABAI GERI gavosi- patys geriausi, kiek gyvenime esu kepus. Kas megsta, galima i tesla prideti gvazdikeliu, imbiero. Minkstuciai, trapuciai, liuks. Cipciuk, dekui. 4u.gif
Atsakyti
as tik ka is Iki smile.gif radau (likuciu) formeliu, ziedeli (ovalu virtusi), pauksciuka, avyte ir dar kazka, pamirsau blush2.gif kaip aaapsidziaugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2008 12 05, 15:16)
Ka tik iskepem meduolius is cipciuko Medaus torto recepto. LABAI GERI gavosi- patys geriausi, kiek gyvenime esu kepus. Kas megsta, galima i tesla prideti gvazdikeliu, imbiero. Minkstuciai, trapuciai, liuks. Cipciuk, dekui.  4u.gif

Nera uz ka , valgykite i sveikata ax.gif
user posted image
Atsakyti
As irgi rimi formeles pirkau, bet jos mazytes gana g.gif O noriu didesniu meduoliu, tai bandysiu pati is kartono pasidayti ir ispjaustyti i teslos, kazi ar pavyks g.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2008 12 05, 15:47)
As irgi rimi formeles pirkau, bet jos mazytes gana g.gif  O noriu didesniu meduoliu, tai bandysiu pati is kartono pasidayti ir ispjaustyti i teslos, kazi ar pavyks g.gif

Na darbelio tai bus tongue.gif , bet tikrai pavyks , sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2008 12 05, 15:19)
as tik ka is Iki  smile.gif  radau (likuciu) formeliu, ziedeli (ovalu virtusi), pauksciuka, avyte ir dar kazka, pamirsau  blush2.gif kaip aaapsidziaugiau smile.gif

Drugelį arba kiškutį ax.gif Aš turiu visas 4 gyvūnėlių formeles iš Iki ax.gif Tik ovalo nepirkau. Labai gražios formelės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Owly @ 2008 12 05, 17:48)
Drugelį arba kiškutį  ax.gif  Aš turiu visas 4 gyvūnėlių formeles iš Iki  ax.gif  Tik ovalo nepirkau. Labai gražios formelės  4u.gif

Aga, kiskutis smile.gif drugelio nebuvo. Noriu dar labai zmogucio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2008 12 05, 16:59)
Aga, kiskutis smile.gif drugelio nebuvo. Noriu dar labai zmogucio wink.gif

Ir aš norėčiau dar žmogučio, žvaigždės ir eglutės, bet nenoriu pirkt viso rinkinio smile.gif O atskirai nemačiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Owly: 05 gruodžio 2008 - 17:05
QUOTE(Owly @ 2008 12 05, 18:01)
Ir aš norėčiau dar žmogučio, žvaigždės ir eglutės, bet nenoriu pirkt viso rinkinio  smile.gif  O atskirai nemačiau  ax.gif

Trečiadienį Vilniaus Akropolio Maximoj dar buvo nemažai žvaigždučių ir eglučių mirksiukas.gif Dar snaigių, senių besmegenių, angelų ir kometų -jos ne rinkiny, o po vieną, gan nemažos ir gražesnės už tas iš Rimi.

O IKI tai čia kurioj jūs radot tų formelių?
Papildyta:
QUOTE(mot99 @ 2008 12 05, 16:14)
Norint, kad butu skaisciai baltas reikia sukti kiausinio baltyma su cukraus pudra ir trupuciu citrinos rugsties. Sukti ilgai, ir su mediniu saukstu - jokiu budu ne mikseriu, nes issiplaks baltymas ir glajus bus trapus. Cia aisku kas baltymo nebijot. As tai jau daug metu rizikuoju ir kol kas pfu pfu pfu...

O kodėl su mediniu šaukštu (žinau, kad tokį naudoja, bet vat neturiu dabar)? Jeigu su paprastu metaliniu išsuksiu bus kas nors ne taip? g.gif
Atsakyti
Šiandien Vilniaus Akropolio Maximoje kaip tik pirkau formeles meduoliukams, tik jau išpirkta matosi, tai gavau tik angeliuka, besmegeni, kometa ir zvaigzde. Dziaugiuosi aisku ir tokiomis biggrin.gif Bet taip noriu žmogeliuko ir aš wub.gif Bet ir Arevitos puslapyje žiūrėjau, kad šiuo metu neturi žmogeliukų verysad.gif Beje, ačiū visoms už info, dabar "šukuosiu" visas parduotuves, gal kur nors rasiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivaiva: 05 gruodžio 2008 - 19:47
QUOTE(mikepukuotukass @ 2008 12 05, 19:28)
Trečiadienį Vilniaus Akropolio Maximoj dar buvo nemažai žvaigždučių ir eglučių mirksiukas.gif  Dar snaigių, senių besmegenių, angelų ir kometų  -jos ne rinkiny, o po vieną, gan nemažos ir gražesnės už tas iš Rimi.

O IKI tai čia kurioj jūs radot tų formelių?
Papildyta:
O kodėl su mediniu šaukštu (žinau, kad tokį naudoja, bet vat neturiu dabar)? Jeigu su paprastu metaliniu išsuksiu bus kas nors ne taip? g.gif

Butinai tik mediniu !!!!, o vat kodel ?......nezinau schmoll.gif , bet jau vaikysteje tai zinojau , kai mociute kepdavo ....
Atsakyti