del glajaus spalvos.
Norint, kad butu skaisciai baltas reikia sukti kiausinio baltyma su cukraus pudra ir trupuciu citrinos rugsties. Sukti ilgai, ir su mediniu saukstu - jokiu budu ne mikseriu, nes issiplaks baltymas ir glajus bus trapus. Cia aisku kas baltymo nebijot. As tai jau daug metu rizikuoju ir kol kas pfu pfu pfu...
as tik ka is Iki radau (likuciu) formeliu, ziedeli (ovalu virtusi), pauksciuka, avyte ir dar kazka, pamirsau kaip aaapsidziaugiau
QUOTE(alfa159 @ 2008 12 05, 15:16)
Ka tik iskepem meduolius is cipciuko Medaus torto recepto. LABAI GERI gavosi- patys geriausi, kiek gyvenime esu kepus. Kas megsta, galima i tesla prideti gvazdikeliu, imbiero. Minkstuciai, trapuciai, liuks. Cipciuk, dekui.
Nera uz ka , valgykite i sveikata
As irgi rimi formeles pirkau, bet jos mazytes gana O noriu didesniu meduoliu, tai bandysiu pati is kartono pasidayti ir ispjaustyti i teslos, kazi ar pavyks
QUOTE(mereveja @ 2008 12 05, 15:47)
As irgi rimi formeles pirkau, bet jos mazytes gana O noriu didesniu meduoliu, tai bandysiu pati is kartono pasidayti ir ispjaustyti i teslos, kazi ar pavyks
Na darbelio tai bus , bet tikrai pavyks , sekmes
QUOTE(Muske @ 2008 12 05, 15:19)
as tik ka is Iki radau (likuciu) formeliu, ziedeli (ovalu virtusi), pauksciuka, avyte ir dar kazka, pamirsau kaip aaapsidziaugiau
Drugelį arba kiškutį Aš turiu visas 4 gyvūnėlių formeles iš Iki Tik ovalo nepirkau. Labai gražios formelės
QUOTE(Owly @ 2008 12 05, 17:48)
Drugelį arba kiškutį Aš turiu visas 4 gyvūnėlių formeles iš Iki Tik ovalo nepirkau. Labai gražios formelės
Aga, kiskutis drugelio nebuvo. Noriu dar labai zmogucio
QUOTE(Muske @ 2008 12 05, 16:59)
Aga, kiskutis drugelio nebuvo. Noriu dar labai zmogucio
Ir aš norėčiau dar žmogučio, žvaigždės ir eglutės, bet nenoriu pirkt viso rinkinio O atskirai nemačiau
QUOTE(Owly @ 2008 12 05, 18:01)
Ir aš norėčiau dar žmogučio, žvaigždės ir eglutės, bet nenoriu pirkt viso rinkinio O atskirai nemačiau
Trečiadienį Vilniaus Akropolio Maximoj dar buvo nemažai žvaigždučių ir eglučių Dar snaigių, senių besmegenių, angelų ir kometų -jos ne rinkiny, o po vieną, gan nemažos ir gražesnės už tas iš Rimi.
O IKI tai čia kurioj jūs radot tų formelių?
Papildyta:
QUOTE(mot99 @ 2008 12 05, 16:14)
Norint, kad butu skaisciai baltas reikia sukti kiausinio baltyma su cukraus pudra ir trupuciu citrinos rugsties. Sukti ilgai, ir su mediniu saukstu - jokiu budu ne mikseriu, nes issiplaks baltymas ir glajus bus trapus. Cia aisku kas baltymo nebijot. As tai jau daug metu rizikuoju ir kol kas pfu pfu pfu...
O kodėl su mediniu šaukštu (žinau, kad tokį naudoja, bet vat neturiu dabar)? Jeigu su paprastu metaliniu išsuksiu bus kas nors ne taip?
Šiandien Vilniaus Akropolio Maximoje kaip tik pirkau formeles meduoliukams, tik jau išpirkta matosi, tai gavau tik angeliuka, besmegeni, kometa ir zvaigzde. Dziaugiuosi aisku ir tokiomis Bet taip noriu žmogeliuko ir aš Bet ir Arevitos puslapyje žiūrėjau, kad šiuo metu neturi žmogeliukų Beje, ačiū visoms už info, dabar "šukuosiu" visas parduotuves, gal kur nors rasiu
QUOTE(mikepukuotukass @ 2008 12 05, 19:28)
Trečiadienį Vilniaus Akropolio Maximoj dar buvo nemažai žvaigždučių ir eglučių Dar snaigių, senių besmegenių, angelų ir kometų -jos ne rinkiny, o po vieną, gan nemažos ir gražesnės už tas iš Rimi.
Papildyta:
O kodėl su mediniu šaukštu (žinau, kad tokį naudoja, bet vat neturiu dabar)? Jeigu su paprastu metaliniu išsuksiu bus kas nors ne taip?
Papildyta:
Butinai tik mediniu !!!!, o vat kodel ?......nezinau , bet jau vaikysteje tai zinojau , kai mociute kepdavo ....