Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 2

QUOTE(Muske @ 2008 12 05, 10:34)
Senamiestyje Silas?  blink.gif Visai pasimeciau, matot ne vietine as, as net nezinau kur ta gatve tiksliai, tai orientuojos tik 'pagal' stambius objektus, arba pagal nuo studentavimo likusiais prisiminmais smile.gif kaip senmiestyje valgytas spurgas, Anties bara hihihi.gif

Stambiausiais objektas ten - Martinaičio dailės mokykla, ant kampo prie pagrindinės gatvės. Ieškant "Kepėjo", reikia eiti(važiuoti) gilyn gatvele, link Pilies. Sekantis pastatas už Dailės mokyklos ir bus tas "Šilas", po to kažkokia kavinė, o už jos ir "Kepėjas".
Beje, labai gera parduotuvytė mirksiukas.gif -prisipirkau ko ir neplanavau, visko ten yra..
Atsakyti
Aciu mamytes 4u.gif Jusu ir Google Earth pagalba susiradau kur ten tureciau atsidurt wink.gif
Atsakyti
Labutis, norejau pasiklausti kaip daroma Daivajos kaledinio pyrago tesla? Tiesiog sumesti viska i kruva ir tiek? Sviesta sukti ar islydyti? Atsiprasau, jei buvo kur nors komentuota, bet cia tiek prisneketa, kad nerasiu ilgai, o norisi greiciau iskepti - juk ir taip jau kaledos ant nosies.
Atsakyti
Muska , tu prie pilies , paklausk moteriskes kokios praeinancios , ji tikrai tau parodys mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, Maximoj vakar radau meduoliukų puošybai dažų, nu ne dažų, bet tubelėse spalvotas cukraus glajus su E. Dėžutėse po 4 spalvas thumbup.gif Vienos rūšies yra puošimui, o kitos rūšies kažkaip didesnio ploto padengimui pvz. visą meduoliuką padaryt geltoną, o tada su kitokiu piešt (pripainiojau čia visko) wink_3.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 05, 12:00)
Muska , tu prie pilies , paklausk moteriskes kokios praeinancios , ji tikrai tau parodys  mirksiukas.gif

Manau rasiu, svarbu laiko rasciau nuvaziuot. Dekui uz pagalba Jumi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2008 12 05, 09:34)
Senamiestyje Silas?  blink.gif Visai pasimeciau, matot ne vietine as, as net nezinau kur ta gatve tiksliai, tai orientuojos tik 'pagal' stambius objektus, arba pagal nuo studentavimo likusiais prisiminmais smile.gif kaip senmiestyje valgytas spurgas, Anties bara hihihi.gif

ja ja. senamiestyje... ten maziukas siliukas biggrin.gif

beje as tik ka ten buvau, tai gingerman'u formeliu nera ir bus tik treciadieni. ir tai as turiu tokias formeles, tai ten ne visai tas sausainiu zmogeliukas... jis su tokiom a la kelnem...
ir jei kas neskuba, tai kaip supratau prekes atvaziuoja antradieni-treciadieni...

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 05, 00:34)
Kokie fainuoliai  bigsmile.gif  išduokit kas nors paslaptį, kur galima rasti tokių formelių pirkti? 4u.gif

Aš tai neseniai sausainiams išspausti formeles pirkau RIMI. Dar nebandžiau, bet man atrodo, kad neblogos, o ir nebrangios, good.gif victory.gif 8 formelės 5.99 lt
Vat tokios :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(holiwuda @ 2008 12 05, 15:14)
Aš tai neseniai sausainiams išspausti formeles pirkau RIMI.

Aš irgi šitas žiūrinėjau, bet dėl vieno to gingerman'o nepirkau, sakau, gal kur kitur jį atskirai rasiu, nes visas kitas iš šito rinkinio turiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 04, 23:14)
VAIVAVA,TOKIU FORMELIU NUSIPIRKAU NORFOS PARDEI,TIK JOS BUVO PLASMASINES.

jo pas mane jos irgi plastmasines smile.gif

QUOTE(davija @ 2008 12 05, 11:19)
Mergaitės, Maximoj vakar radau meduoliukų puošybai dažų, nu ne dažų, bet tubelėse spalvotas cukraus glajus su E. Dėžutėse po 4 spalvas thumbup.gif Vienos rūšies yra puošimui, o kitos rūšies kažkaip didesnio ploto padengimui pvz. visą meduoliuką padaryt geltoną, o tada su kitokiu piešt (pripainiojau čia visko) wink_3.gif

ane, o kurioj cia maximoj? nu kiek einu niekaip nerandu doh.gif nors viska isziurineju
Atsakyti
Sveikos, Mamytės,

na štai mano Kalėdiniai pyragai jau laukia švenčių newyear.gif Aš juos pagal instrukciją suvyniojau į foliją, įdėjau į maišelius ir laikau spintelėje vieną ant kito. Noriu paklausti, ar galiu laikyti vieną ant kito? Ar nepakis forma?
Atsakyti
Otu perdek Danguole juos kokiu kietesniu kardonu ir jie nepraras lygios formos smile.gif

user posted image
Atsakyti