Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 2

QUOTE(Masiania* @ 2008 12 04, 23:28)
Tai aisku, sildyk irnesakyk.gif

dekui uz atsakyma biggrin.gif laukiu nesulaukiu, kol galesiu pradet kalediniu kepiniu sezona
Atsakyti
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 04, 22:34)
Kokie fainuoliai  bigsmile.gif  išduokit kas nors paslaptį, kur galima rasti tokių formelių pirkti? 4u.gif

AREVITOJ ax.gif ax.gif ax.gif dar angeliuku , zuikiu , peduciu ir visokio bieso yra doh.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Mėginsim keliaut. Arevita Laisvės alėjoj, taip? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 04, 22:34)
Kokie fainuoliai  bigsmile.gif  išduokit kas nors paslaptį, kur galima rasti tokių formelių pirkti? 4u.gif

na man tai sese atidave(pirko skarda ir prie jos buvo), tai ten dar yra dramblys, zirafa, zuvis , drugelis, doleris, klaustukas ir t.t. tu formeliu kazkur 15.
Atsakyti
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 04, 22:46)
Ačiū  4u.gif  Mėginsim keliaut. Arevita Laisvės alėjoj, taip? rolleyes.gif

Oi neeeeeeeeeeee....senamiestyje , prie foto atelje , velnias nezinau kaip gatve vadinasi , tu i per GOOGLE paziurek , ten yra kontaktai .
Atsakyti
VAIVAVA,TOKIU FORMELIU NUSIPIRKAU NORFOS PARDEI,TIK JOS BUVO PLASMASINES.
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2008 12 04, 22:08)
Sveikos, planuoju kepti imbierinius sausainius, recepte parašyta, kad reikia skysto medaus, aš turiu gero ir kokybiško medaus, bet jis jau sukietėjęs, gal būtų galima tiesiog ji truputį pašildyti ar pakaitinti ir tada naudoti, ar jau tiesiog eiti ir ieškoti skysto medaus?

Galima mirksiukas.gif Aš pernai kepiau, naudojau natūralų kietą medų, tiesiog jį ištirpinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 04, 23:50)
Oi neeeeeeeeeeee....senamiestyje , prie foto atelje , velnias nezinau kaip gatve vadinasi , tu i per GOOGLE paziurek , ten yra kontaktai .

savaitgali zadu but Kaune, galetumet gal paaiskint kur ta fotoatelje? Ju tinklalapyje pasiziurejau, kad Sv. Gertrudos gatve tai ax.gif o kur, kad nereiktu slitinet daug?
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2008 12 04, 22:19)
Na va iskepiau biggrin.gif  Na sudegti nebesudege lotuliukas.gif  Bet nznau kodel jie vietomis pajuodavo, o kai antra skarda kepiau dar ant silpnesnes ugnies, tai jie netolygiai ruduoja...O jus kepate ant kepimo popieriaus? Nes as ant jo sudejau, o poto dar apverciau tuos meduoliukus, nes ta puse kur ant popieriaus patamsejo, o virsutine ne...Nznau gal nereikejo apversti g.gif 

O siaip skanus! Ir glajus gavosi thumbup.gif  Rytoj darysiu dar karteli, kol kazkaip gausis jie grazus biggrin.gif

Kepu ant popieriaus.
Man taip pat buvo, tai uzkeliau i orkaites virsu, o toliau taip ir kepiau. Naudojau ir veltiliatoriu, bet didelio sirtumo nemaciau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2008 12 05, 08:19)
savaitgali zadu but Kaune, galetumet gal paaiskint kur ta fotoatelje? Ju tinklalapyje pasiziurejau, kad Sv. Gertrudos gatve tai  ax.gif o kur, kad nereiktu slitinet daug?

vaziuojant gertrudos gatve (jei nuo centro link pilies) tai po kaire puse reikia dairytis PC "ŠILAS" , ties šviesoforu... prie to Šilo statai mašiną ir dairaisi kepeju parduotuves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepukuotukass @ 2008 12 04, 18:34)
Į mane irgi keistai žiūrėjo lotuliukas.gif Sakau, didžiausių man, kokių turit bigsmile.gif Na, argi kam ateitų į galvą, kokiais dar tikslais tokį daiktą galima naudot biggrin.gif  Nieko, pripras, kai tokių pirkėjų daugiau atsiras tongue.gif  Meduolių dar nekepiau, laukia vakaro tešla, tai neturiu ką dekoruot. Pabandžiau, kaip ten gaunasi paišyt su švelniąja varške, nes glajaus gi nedarysi specialiai pabandymui tongue.gif  Nugi tikrai graži linija gaunasi, apvali, ir suvaldyt tokį švirkštą daug lengviau nei didelį konditerinį thumbup.gif

Aš tai užtaikiau ant tokios supratingos vaistininkės smile.gif Sakau, turiu nestandartinę situaciją: glajų ant meduolių švirkštais tepsiu smile.gif Ta tik sulinksėjo ir ant prekystalio visų kalibrų švirkštus išdėliojo biggrin.gif
Man tikrai patogiau su tokiais švirkštukais - srovelę suvaldyt paprasčiau.

Vilniuje formelių yra SANGAIDOJ, Panerių g. 20.

Dar apie kepimą - man tai nepajuodavo jie, nei aš juos varčiau, tik manieji tokiais mažais oro burbuliukais vietom pasidengė. Gal žinot nuo ko taip gali būti? Kepimo miltelių aš nededu, gal kiaušiniai tą padaro?..

Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 12 05, 10:03)
vaziuojant gertrudos gatve (jei nuo centro link pilies) tai po kaire puse reikia dairytis PC "ŠILAS" , ties šviesoforu... prie to Šilo statai mašiną ir dairaisi kepeju parduotuves smile.gif

Senamiestyje Silas? blink.gif Visai pasimeciau, matot ne vietine as, as net nezinau kur ta gatve tiksliai, tai orientuojos tik 'pagal' stambius objektus, arba pagal nuo studentavimo likusiais prisiminmais smile.gif kaip senmiestyje valgytas spurgas, Anties bara hihihi.gif
Atsakyti