Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 2

QUOTE(rasixe @ 2008 12 04, 20:06)
na ka , mano meduoline tesla jau saldytuve. Maisiau pagal peles snaudales recepta, dariau is puses normos, kaip pirmam kartui. Tik jauciu busiu miltu padauginusi, kazkaip pasirode, kad skysta tesla. Na ziuresim

drinks_cheers.gif As irgi puse dariau biggrin.gif Dabar einu kepti, ziuresim kaip bus biggrin.gif
Atsakyti
Na va iskepiau biggrin.gif Na sudegti nebesudege lotuliukas.gif Bet nznau kodel jie vietomis pajuodavo, o kai antra skarda kepiau dar ant silpnesnes ugnies, tai jie netolygiai ruduoja...O jus kepate ant kepimo popieriaus? Nes as ant jo sudejau, o poto dar apverciau tuos meduoliukus, nes ta puse kur ant popieriaus patamsejo, o virsutine ne...Nznau gal nereikejo apversti g.gif

O siaip skanus! Ir glajus gavosi thumbup.gif Rytoj darysiu dar karteli, kol kazkaip gausis jie grazus biggrin.gif
Atsakyti
Sausine .....kokie grazus meduoliukai - medaliukai wub.gif , gera ideja davei , aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2008 12 04, 20:40)
Nu vsio kepsiu rytoj ta garsuji kaledini pyraga  ax.gif  vaisiai jau supjaustyti ir mirksta rome  tongue.gif  mergaites kurios jau kepet norejau paklausti, o tas zieveles reikia nutarkuoti ar geriau nupjaustyti  g.gif

mes (tiksliau MB blush2.gif ) pjauste smulkiai smulkiai bigsmile.gif dejom ir vitrinos, ir apelsino zieveles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2008 12 04, 21:52)
mes (tiksliau MB  blush2.gif  ) pjauste smulkiai smulkiai  bigsmile.gif dejom ir vitrinos, ir apelsino zieveles  smile.gif

mastau.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 04 gruodžio 2008 - 21:58
na ir mano meduoliukai jau iskepe. Tik as dar glajum nepuosiau, sudejau i didesne cenakine. Siaip skanus gavosi, bet vis tiek galvoju, kad biski miltu per daug idejau( o gal ir ne, gal cia tik man taip atrodo g.gif ). Man irgi kazkodel apacia pradejo pirmiau ruduot, tai paskui perkeliau auksciau, bet neverciau. Nzn vieni gavosi sviesesni, kiti tamsesni, o va pelytei biski uodegyte padege, ir pauksciukui lotuliukas.gif Bet dar karta kepsiu butinai(nes tuos tai suvalgysim, kaledu nesulauks lotuliukas.gif )

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasixe: 04 gruodžio 2008 - 22:06
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 04, 21:34)
Sausine .....kokie grazus meduoliukai - medaliukai wub.gif , gera ideja davei , aciu  4u.gif

Cia turbut ne medaliai, o eglutes papuosimai mastau.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, planuoju kepti imbierinius sausainius, recepte parašyta, kad reikia skysto medaus, aš turiu gero ir kokybiško medaus, bet jis jau sukietėjęs, gal būtų galima tiesiog ji truputį pašildyti ar pakaitinti ir tada naudoti, ar jau tiesiog eiti ir ieškoti skysto medaus?
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2008 12 05, 00:05)
Cia turbut ne medaliai, o eglutes papuosimai  mastau.gif  lotuliukas.gif

Taip.čia a-la žaisliukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2008 12 04, 22:08)
Sveikos, planuoju kepti imbierinius sausainius, recepte parašyta, kad reikia skysto medaus, aš turiu gero ir kokybiško medaus, bet jis jau sukietėjęs, gal būtų galima tiesiog ji truputį pašildyti ar pakaitinti ir tada naudoti, ar jau tiesiog eiti ir ieškoti skysto medaus?

Tai aisku, sildyk irnesakyk.gif
Atsakyti
Sausine, kokie grazuciai tie papuosimai 4u.gif
As jau irgi ruosiuos moraliskai kalediniu kepiniu gamybai. Dziovintu vaisiu jau ivairiu prisipirkau, reikia jau kaip ir kepti blush2.gif Ir dar meduoliuku visokiu zadu daryti, sausainuku imbieriniu irgi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasixe @ 2008 12 04, 22:04)

Kokie fainuoliai bigsmile.gif išduokit kas nors paslaptį, kur galima rasti tokių formelių pirkti? 4u.gif
Atsakyti