Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 2

Sulaukus žiemos - repeticija ruošiant Kalėdinius saldumynus bigsmile.gif

Meduoliniai žmogeliukai

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *tiute*: 01 gruodžio 2008 - 08:49
as pernai kepiau meduoliukus tai dejau prieskonius skirtus karstam vynui, paziurejau kad sudetis praktiskai ta pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*tiute* @ 2008 12 01, 08:49)
Sulaukus žiemos - repeticija ruošiant Kalėdinius saldumynus  bigsmile.gif

o su kuo glaju uzdedi? bandziau su maiseliu,prakirptu galu, bet nesigavo. gal per skystas sakau buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(*tiute* @ 2008 12 01, 08:49)

kiek kepiau meduolių ar imbierinių forminių sausainių, tai man išspaustos formelės labai į šonus iškilę išsitęsia, na kaip ir ištęžta ir išpaustos formos tik kontūrai lieka sad.gif o čia žiūriu groooožiai tokie pat ir lieka smile.gif tik į viršų pakilę, o ne į šonus smile.gif
ka darau ne taip?
temp per maža? tešla nemanau, kad skysta schmoll.gif o gal reiktų dėti į patį viršų? g.gif
iš to pasiutimo bandžiau iškeptą blynelį spausti, tai forma gi tobula gavos ax.gif doh.gif bet nekepsiu gi blynais tešlos ir tada nespaudinėsiu karštos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2008 12 01, 11:33)
o su kuo glaju uzdedi? bandziau su maiseliu,prakirptu galu, bet nesigavo. gal per skystas sakau buvo g.gif

Taip, su maiseliu mirksiukas.gif
Prakirpau labai labai maza skylute.
Gali buti, kad kiek perskystas, nes po kiek laiko ir man tarp ranku isiles baltymas pradejo nebe taip graziai piestis.
Atsakyti
Ačiū violence, triule, plateau ir makalaika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2008 12 01, 11:14)
kiek kepiau meduolių ar imbierinių forminių sausainių, tai man išspaustos formelės labai į šonus iškilę išsitęsia, na kaip ir ištęžta ir išpaustos formos tik kontūrai lieka sad.gif o čia žiūriu groooožiai tokie pat ir lieka smile.gif tik į viršų pakilę, o ne į šonus smile.gif
ka darau ne taip?
temp per maža? tešla nemanau, kad skysta  schmoll.gif  o gal reiktų dėti į patį viršų?  g.gif
iš to pasiutimo bandžiau iškeptą blynelį spausti, tai forma gi tobula gavos  ax.gif  doh.gif  bet nekepsiu gi blynais tešlos ir tada nespaudinėsiu karštos  lotuliukas.gif

gal ka dedi ne pagal recepta g.gif pvz pagal si
http://www.supermama...amp;#entry49037
turi viskas gautis, dek viska kaip parasyta (margarina-kepiniams naudojau). ir kisk i ikaitinta orkaite. as kepu orkaiteje per viduri (su ventiliatoriumi) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2008 12 01, 12:49)
gal ka dedi ne pagal recepta g.gif pvz pagal si
http://www.supermama...amp;#entry49037
turi viskas gautis, dek viska kaip parasyta (margarina-kepiniams naudojau). ir kisk i ikaitinta orkaite. as kepu orkaiteje per viduri (su ventiliatoriumi) 4u.gif

vat butent bea meduolius ir kepiau wink.gif tik trumpiau laikiau laiko nei rekomenduoja, kitaip sudegtu biggrin.gif kepu per viduri smile.gif bet ant kepimo funkcijos, o ne ant ventiliatoriaus g.gif nu bandysiu kitu kartu su ventiliatoriumi g.gif
Atsakyti
gal kas galite į AŽ imbierinių sausainiukų receptėlį atsiųsti, labai ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2008 12 01, 12:14)

Net nezinau... Pernai kepiau is kitos teslos, tai man jie graziai i sonus issipute (tik skonis ir tekstura labai nepatiko) ir todel siemet tikejausi taip pat i sonus issiputusiu, taip kaip kad tu nenori. Mat mano formele yra tokia, skirta issiputimui i sonus, nes tuomet rankytes ir kojytes apvalesnes.
Pamegink mano nurodyta receptuka rolleyes.gif

QUOTE(triule @ 2008 12 01, 13:49)
ir kisk i ikaitinta orkaite. as kepu orkaiteje per viduri (su ventiliatoriumi) 4u.gif

QUOTE(violence @ 2008 12 01, 14:12)
kepu per viduri smile.gif bet ant kepimo funkcijos, o ne ant ventiliatoriaus  g.gif  nu bandysiu kitu kartu su ventiliatoriumi  g.gif

Bandziau kepti vidury be ventiliatoriaus, virsuje be ir su ventiliatoriumi, tai du paskutinieji niekuo labai nesiskyre, taciau kai kepiau viduryje sausainuku apacia kepa greiciau nei virsus. Reiks dar pameginti viduryje ir su ventiliatorium rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
kulinarė iš manęs prasta tai prašau pagalbos ir supratimo blush-anim-cl.gif
va suradau šioj temoj imbierinių sausainių receptą. Gal kuri esat kepusi ? ar skanūs išėjo? blush2.gif
arba būčiau labai dėkinga jei parašytumėte receptus imbierinių sausainių pagal kuriuos jūs gaminate blush2.gif
nes Kalėdom noriu pagaminti tokių sausainukių, bet net neįsivaizduoju nuo ko pradėt doh.gif
ir dar, iš kur jūs gaunate žmogeliukų formos formeles?
Atsakyti
QUOTE(Laurytele @ 2008 12 01, 13:30)
gal kas galite į AŽ imbierinių sausainiukų receptėlį atsiųsti, labai ačiū smile.gif

QUOTE(Makarončikė @ 2008 12 01, 14:44)
Laba diena  4u.gif 
kulinarė iš manęs prasta tai prašau pagalbos ir supratimo blush-anim-cl.gif
va suradau šioj temoj imbierinių sausainių receptą. Gal kuri esat kepusi ? ar skanūs išėjo?  blush2.gif 
arba būčiau labai dėkinga jei parašytumėte receptus imbierinių sausainių pagal kuriuos jūs gaminate  blush2.gif
nes Kalėdom noriu pagaminti tokių sausainukių, bet net neįsivaizduoju nuo ko pradėt  doh.gif 
ir dar, iš kur jūs gaunate žmogeliukų formos formeles?

sita tema vadinasi kalediniai kepiniai... tai jau net 2 (!!!!) tema kurioje dalinames receptais ir patarimais... negi taip sunku paskaityti nors pora puslapiu...
Atsakyti