Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai 2

QUOTE(cipciukas @ 2008 11 29, 18:59)
Crocus .....kam tu juos " kratai " toj dezej ?????????????? blink.gif  blink.gif  blink.gif

Ar as vel kazka ne taip supratau ??????????? unsure.gif

lotuliukas.gif kraunu kraunu lotuliukas.gif
Atsakyti
As siandien irgi kepu antra karta kaledini pyraga, nes ano tik pusike liko. Dabar kepiau truputi didesni is 2/3 normos.
O imbieriniai sausainiai man patinka kuo plonesni, ir kuo daugiau apkepe, pats cinkelis, kad jie traska. Beje, megstantiems traskius labai neblogas Beatos Nikolson receptukas thumbup.gif
http://beatosvirtuve...sausainiai.html
Atsakyti
Siandien va issikepiau as ta visu giriama kaledini pyraga...
Na kai atsipjoviau gabaliuka paragaut tai labai skanus thumbup.gif tik jau jei kita karta kepsiu tai riesutu nedesiu. man jie kazkaip nelabai schmoll.gif
Atsakyti
O man jis labiausiai tuom ir patinka, kad gali deti, ka nori thumbup.gif As nulupau migdolus ir dar pakepinau, migdolai man jame tinka thumbup.gif Ir dar pridejau daug kalediniu prieskoniu, jau kvepia visas butas doh.gif
Atsakyti
prisiskaičiau apie tą Kalėdinį pyragą visko, susigundžiuau pati kepti biggrin.gif

Ką manot, jei silikoninėj formoj kepčiau? g.gif būtų labai patogu išimti, tik joje drėgmė labiau laikosi nei įprastoj, tai gal mažiau dėti skysčių? g.gif gal kas bandėt kepti silikoninėj? g.gif

ir dar man neaišku, recepte rašoma 1 apelsinų sulčių ir 1 citrinų smile.gif tai čia po litrą? unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
As visada tik silikoninej ir kepu, o uzdngiu kai apkepa su silikoniniu padekliuku, kepiau 2 val 135 laipsniu temperaturoje ir tikrai niekas nesudege. Isemiau vakare is formos ir per nakti palikau atsalti, o ryte suvyniojau viena i folija, o kita idejau i sandaru inda su dangciu.
Citrinu ir apelsinu sulciu turima galvoje po 1 citrina ir apelsina. As dar citrinos zieveles geltonaji sluoksni plonai nuskutau ir supjausciau, nes mano pirmam pyrage, kur su medum kepiau kazkaip truksta rugsteles ir citrusiniu skonio, nors dejau kinkanu ir greifrutu dziovintu, bet jie man nesijaucia. 4u.gif
O cia kaip atrodo su medum ir su cukrum, su medumi daug rudesnis g.gif
[attachmentid=165617]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 30 lapkričio 2008 - 11:43
QUOTE(laurindre @ 2008 11 30, 11:36)
As visada tik silikoninej ir kepu, o uzdngiu kai apkepa su silikoniniu padekliuku, kepiau 2 val 135 laipsniu temperaturoje ir tikrai niekas nesudege. Isemiau vakare is formos ir per nakti palikau atsalti, o ryte suvyniojau viena i folija, o kita idejau i sandaru inda su dangciu.
Citrinu ir apelsinu sulciu turima galvoje po 1 citrina ir apelsina. As dar citrinos zieveles geltonaji sluoksni plonai nuskutau ir supjausciau, nes mano pirmam pyrage, kur su medum kepiau kazkaip truksta rugsteles ir citrusiniu skonio, nors dejau kinkanu ir greifrutu dziovintu, bet jie man nesijaucia. 4u.gif
O cia kaip atrodo su medum ir su cukrum, su medumi daug rudesnis g.gif
[attachmentid=165617]

viską supratau pioneers.gif varom pirkti produktų biggrin.gif
g.gif kai iškepsiu tai apie laikymą reiks pasikaityt rolleyes.gif tai padedamas ne šiaip plikas, o suvyniotas? kad nekvėpuotų ir drėgmės efektas gautųsi? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos Mamytės, smile.gif

noriu paklausti, kur Vilniuje galima įsigyti prieskonių mišinio meduoliams arba atskirų šio mišinio sudedamųjų dalių? g.gif Šiandien buvau Akropolio Maximoje ir neradau (na nebent ne toj vietoj ieškojau unsure.gif ).

Atsakyti
QUOTE(Danguolė @ 2008 11 30, 22:52)
Sveikos Mamytės,  smile.gif

noriu paklausti, kur Vilniuje galima įsigyti prieskonių mišinio meduoliams arba atskirų šio mišinio sudedamųjų dalių?  g.gif  Šiandien buvau Akropolio Maximoje ir neradau (na nebent ne toj vietoj ieškojau unsure.gif ).

as maluosi pati siaip susipirkus "cielus" prieskonius smile.gif
o perku prieskoniu parduotuvese, ar turguj, ar bazej... o tokio misinio nesu macius smile.gif
Atsakyti
noriu paklausti, kur Vilniuje galima įsigyti prieskonių mišinio meduoliams arba atskirų šio mišinio sudedamųjų dalių?  g.gif  Šiandien buvau Akropolio Maximoje ir neradau (na nebent ne toj vietoj ieškojau unsure.gif ).

Kokių sudedamųjų dalių nepavyko rasti? g.gif
Atsakyti
Sveikos Mamytės,  smile.gif

liepkalnio g. maximoje prieskoniu parduotuveje tai yra sio misinio, tik nepamenu jos pavadinimo ax.gif
Atsakyti
As tai visada perku prieskonius parduotuveje seimyniskiu ir kalavriju g kampe mirksiukas.gif Ten tikrai rasite prieskoniu meduoliams
Atsakyti