KibirVibir o ta pyragiuka kepei is visos porcijos ar is puse
QUOTE(lapute33 @ 2008 11 29, 14:07)
KibirVibir o ta pyragiuka kepei is visos porcijos ar is puse
Na as ne kibirvibir, bet pagal nuotrauka manau, kad kepta is puses arba dar maziau..
QUOTE(crocus @ 2008 11 29, 11:04)
Ir mes jau pradėjom kalėdinius kepimus. Kaip visada Bea meduoliukai .
kokie grazus o kur cia Bea receptuka rasti
QUOTE(lapute33 @ 2008 11 29, 14:07)
KibirVibir o ta pyragiuka kepei is visos porcijos ar is puse
1/4 kiausinius dejau 3, pagal recepta reikejo 9. Citrinos ir apelsino sultys bei zieveles is "pilnu" vaisiu, ju kiekio nemazinau visai.
Kepiau Sonatinos imbierinius sausainukus vyrs siūlė biznį daryti, labai sakė skanūs tik aš daugiau imbiero dėčiau ir neturėjau sviesto, tai margariną dėjau
aij ir su piešimu dar tooobulintis reik
receptas čia
advento vainiką fotkinau, bet šalia sausainiai buvo, tai dedu foto
aij ir su piešimu dar tooobulintis reik
receptas čia
advento vainiką fotkinau, bet šalia sausainiai buvo, tai dedu foto
QUOTE(bea @ 2003 11 28, 20:09)
Kočiojamos meduolių tešlos receptas
šiaip aš dariau pusę šito recepto ir tai dvi skardas reikėjo kepti...
Medų, cukrų ir margariną šildom kartu, kol viskas suskystėja ir išsimaišo. Tada atvėsinam, įmušam kiaušinius, išmaišom, tada dedam persijotus miltus su kepimo milteliais ir prieskoniais. Išmaišom. Valandai dedam tešlą į šaldytuvą. Tada kočiojam ant miltais pabarstytos lentos. Išpjaustom sausainiukus ir kepam 200C orkaitėje apie 10-15 min. Iškepti meduoliai sudedami į sandarų indą ir paliekami, kol ataušta.
šiaip aš dariau pusę šito recepto ir tai dvi skardas reikėjo kepti...
Medų, cukrų ir margariną šildom kartu, kol viskas suskystėja ir išsimaišo. Tada atvėsinam, įmušam kiaušinius, išmaišom, tada dedam persijotus miltus su kepimo milteliais ir prieskoniais. Išmaišom. Valandai dedam tešlą į šaldytuvą. Tada kočiojam ant miltais pabarstytos lentos. Išpjaustom sausainiukus ir kepam 200C orkaitėje apie 10-15 min. Iškepti meduoliai sudedami į sandarų indą ir paliekami, kol ataušta.
Na jau nurodė kur receptas. Dar norėjau pakomentuot, kad man 200C orkaitėje tai greičiau iškepa-čia kaip pas ką turbūt. Užtenka nepilnai 10 min. Jei palaikau ilgiau gaunasi kietesni, traškesni. O mes tai minkštus mėgstam. Ir svarbu iškart sudėti į uždaromą indą. Kratau į didelį 7l dubenį su sandariu dangčiu.
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 29, 19:59)
Crocus .....kam tu juos " kratai " toj dezej ??????????????
Ar as vel kazka ne taip supratau ???????????
Ar as vel kazka ne taip supratau ???????????
iskepusius sudeda i ta inda